Lukk
Søk

Smith

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Smith Convoy Mips White

Convoy MIPS har en super passform i klassisk Smith-Design. Ved å integrere Smiths anerkjente VaporFit ™-system med MIPS® får du en skreddersydd passform som passer til alle hodeformer. Hjelmen kommer i fire forskjellige størrelser. Convoys AirEvac ™ ventilasjons system gir god gjennomstrømning av luft igjennom hjelmen og hjelper sykelisten og holde hodet «kaldt» Convoy gir deg alt du kan forvente deg av en Smith-hjelm.
Vekt 300g
kr 800

Smith Express Mips Black

Smith Express MIPS® er en alt-i-ett sykkelhjelm når det gjelder komfort, eleganse og sikkerhet. Alt fra livlige bygater i rushtrafikk til kortere turer til butikken. Det avanserte MIPS® systemet og et rent minimalistisk design gjør at du kan sykler rundt i byen med stil og trygghet. Få den perfekte passformen ved å stramme/slakke med hjulet i nakken på hjelmen. Hjelmen blir også levert med avtakbar brem for solskjerming. Refleks i reimene gir deg ekstra synlighet når som helst på døgnet. Som en ekstra sikkerhet blir hjelmen også levert med rød lampe som festes bak på hjelmen. Lampen skrues av og på men et enkelt trykk på lampen.
Vekt
kr 1100

Smith Rascal White Kids Goggles

Alpintbrille laget for barn. Linsen er antiduggbehandlet. og rammen er myk slik at den føyer seg godt etter ansiktsfasongen. Skumgummien som er i kontakt med ansiktet er allergivennlig. NB: Bruk kun medfølgende pusseklut for å gjøre ren innsiden av linsen. Rengjør aldri linsen mens den er våt. ettersom antidugg-coatingen kan ta skade av dette.
kr 400

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 400 Til: kr 1100
kr400 kr1100