Om oss

Velkommen til Gamletorvet Sport – Din Destinasjon for Sport og Friluftsliv på Gjøvik

Gamletorvet Sport er en spesialforretning for alle som er glade i fjell og friluftsliv! Våre spesialiteter er klatreutstyr for inne- og utebruk, bre- og isklatreutstyr, ski- og skiutstyr, sekker, Gore Tex-klær fra kjente produsenter.

Om vinteren har vi et stort og bredt utvalg av alpine ski for alle snøforhold. Ellers kan vi by på en rikholdig forretning med atmosfære og lukten av fersk kaffe hele dagen. Kom innom eller send oss gjerne en mail! Hos Gamletorvet Sport finner du betjening som har over 30 års erfaring fra sportsbransjen, klatreinstruktører og skiinstruktører. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne rett utstyr til ditt bruk, og håper å kunne svare deg på dine spørsmål.

Vi vil at sportsforretningen fremdeles skal være en faghandel! Vi ønsker alle en god opplevelse på små og store ekspedisjoner!

Utvalget vårt:

Vi tilbyr et bredt utvalg av sportsutstyr og tilbehør for en rekke aktiviteter. Enten du er en ivrig turgåer, løper, syklist, eller bare elsker å være aktiv utendørst. Vårt sortiment inkluderer:

  • Fottøy: Alt fra tursko og løpesko til tursandaler og vinterstøvler fra kjente merker.
  • Klær: Fungerende sportsklær, yttertøy, treningstøy og mer.
  • Utendørsutstyr: Telt, soveposer, ryggsekker, og alt annet du trenger for en vellykket tur.
  • Sykkelutstyr: Sykler, sykkeltilbehør og reparasjonsutstyr.
  • Tilbehør: Solbriller, luer, sokker, hansker, votter, belter, buff og mer.

Ekspertise og Service:

Våre kunnskapsrike ansatte er dedikert til å hjelpe deg med å finne det riktige utstyret for dine behov. Enten du trenger råd om valg av riktig joggesko, informasjon om turløyper i området, eller hjelp til å finne den perfekte ryggsekken, er vi her for å veilede deg.

Kvalitet og Merker:

Gamletorvet Sport er forpliktet til å tilby produkter av høy kvalitet fra anerkjente merker. Vi samarbeider med pålitelige produsenter for å sikre at du får utstyret du kan stole på under alle forhold.

Nettbutikken vår:

I tillegg til vår fysiske butikk, tilbyr vi også en praktisk nettbutikk på gamletorvetsport.no, hvor du kan enkelt bla gjennom vårt utvalg og handle online.

Miljøbevissthet:

Gamletorvet Sport verdsetter miljøbevissthet og bærekraft. Derfor tilbyr vi miljøvennlige produkter når det er mulig, og oppfordrer kundene til å ta vare på naturen og resirkulere utstyr når det er på tide å oppgradere.

Besøk Oss i Dag:

Besøk Gamletorvet Sport i Oslo eller handle online på www.gamletorvetsport.no for å oppdage et omfattende utvalg av sports- og friluftsutstyr. Vi er stolte av å være din pålitelige partner for en aktiv livsstil i Oslo.

Ta det første skrittet mot eventyr – besøk Gamletorvet Sport i dag!

Handlekurv
Skroll til toppen