Lukk
Søk

Dynafit

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Dynafit Crampon

Skarejern som passer alle Dynafit sine bindinger (untatt RC1). Vi anbefaler skarejern på det sterkeste. spesielt ved traversering på kompakt føre. og spesielt dersom du har breie ski. Velg skarejernet noen mm bredere enn midtbredden på skia. Skarejernet bør ikke velges mer enn 15mm bredere enn midtbredden på skia. NB! Vær obs på at skarejerna vil bite svært dårlig på de høyeste hælløfternivåene.
kr 900

Dynafit Crampon

Vi anbefaler skarejern på det sterkeste, spesielt ved traversering på kompakt føre, og spesielt dersom du har breie ski.
Velg skarejernet noen mm bredere enn midtbredden på skia. Skarejernet bør ikke velges mer enn 15mm bredere enn midtbredden på skia.


NB! Vær obs på at skarejerna vil bite svært dårlig på de høyeste hælløfternivåene.
kr 900

Dynafit Jr Youngstar Boot Yellow

Endelig en fullverdig toppturstøvel til de yngste. For maksimal turglede for juniorene er det viktig med utstyr som ikke blir for klumpete og tungt å gå med. Youngstar er en støvel med lav vekt, god og enkel gåfunksjon og ikke minst god kjørekomfort. Ikke noe problem å bruke disse til kombi topptur og bakkebruk.

kr 3490 kr 4800

Dynafit Speed Turn Black/Silver

Oppdatert versjon av en god klassiker. Her kan du forvente en problemfri hverdag. Bindingen er uten skistopper, men er levert med fangreimer. To hælløfternivå, i tillegg til flatt +/- 12,5 mm justering på bakbindingen Skarejernsfeste inkludert
For deg som vil ha en holdbar toppturbinding som er enkel i bruk, til en fornuftig pris.
Vekt - 350g
kr 2990 kr 3500

Dynafit Tlt X Boot Blue

Suksessen med TLT-serien fortsetter med nye TLT X. Her kan du forvente de beste kjøreegenskapene i denne vektklassen støvler og ikke minst en komfort som vi ikke har opplevd før. Støvelen har i motsetning til sin forgjenger TLT 8 ikke lenger Speed Nose men er utstyrt med en leppe som blant annet gjør den kompatibel med alle typer stegjern.TwistfitOver risten er den tradisjonelle spennen erstattet med en helt ny mekanisme som sikrer en jevn og effektiv innstramming. Du kjenner støvlene wrapper seg rundt foten og gir en presis og behagelig følelse.Ultralock 5.0Toppspennen er også den som styrer gå-ski modus på støvlene. Spennen er koblet sammen med en bred stropp som også gir en jevn kraftfordeling når den strammes til og belastes.Liner Dynafitter 5En helt ny innerstøvel som sikrer optimal passform, godt gåutslag og veldig lav vekt.101mm lestbreddeLesten sikrer god blodsirkulasjon for de lange dagene, komforten er uovertruffen uten at det går på bekostning av kjøreegenskapene nedover .

Vekt - 1030 (str 26,5) g
kr 6490 kr 8500

Dynafit Tlt X W Boot Blue

Suksessen med TLT-serien fortsetter med nye TLT X. Her kan du forvente de beste kjøreegenskapene i denne vektklassen støvler og ikke minst en komfort som vi ikke har opplevd før. Støvelen har i motsetning til sin forgjenger TLT 8 ikke lenger Speed Nose men er utstyrt med en leppe som blant annet gjør den kompatibel med alle typer stegjern. Twistfit: Over risten er den tradisjonelle spennen erstattet med en helt ny mekanisme som sikrer en jevn og effektiv innstramming. Du kjenner støvlene wrapper seg rundt foten og gir en presis og behagelig følelse.

- vekt: 930g

- lestbredde: 101cm

- 60 grader gåutslag

- produsert i grilamid med armering i glassfiber

- formbar innerstøvel
kr 6490 kr 8500

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 900 Til: kr 8500
kr900 kr8500