Lukk
Søk
Bilde for kategori VINTERLEKER

VINTERLEKER

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Rapp Spark Barn

Barnemodell som oser av kvalitet og tradisjon. Sparken gir flotte opplevelser ute. Fin å bruke til skolen eller lek på fritiden. Med rygg og sete i lakkert treverk og rødlakkerte detaljer. Meier i grålakkert spesialstål for super smidighet, styrke og lang levetid. Refleks for økt synlighet i trafikken. Høyde: 59 cm. Sparkstøttingen slik vi kjenner den i dag har sannsynligvis sitt opphav fra Norrbotten i Sverige. Rapp oser av historie. Opprinnelig trønder, men flyttet til Tynset på 70-tallet. Dermed er den godt vant til innlandsklima med kalde vintre. Med styre og sete i lakkert treverk er Rapp den mest autentiske av de opprinnelige modellene. Meiene er grålakkert og laget av spesialstål, for maksimal smidighet og styrke. Dette sikrer deg solide fraspark i mange år.
kr 1900

Rapp Spark Dame

En medium stor spark som oser av kvalitet og tradisjon. Sparken gir flotte opplevelser ute, enten det er en handletur til butikken eller glad lek. Med rygg og sete i lakkert treverk og rødlakkerte detaljer. Meier i grålakkert spesialstål for super smidighet, styrke og lang levetid. Refleks for økt synlighet i trafikken. Høyde: 83 cm. Sparkstøttingen slik vi kjenner den i dag har sannsynligvis sitt opphav fra Norrbotten i Sverige. Rapp oser av historie. Opprinnelig trønder, men flyttet til Tynset på 70-tallet. Dermed er den godt vant til innlandsklima med kalde vintre. Med styre og sete i lakkert treverk er Rapp den mest autentiske av de opprinnelige modellene. Meiene er grålakkert og laget av spesialstål, for maksimal smidighet og styrke. Dette sikrer deg solide fraspark i mange år.
kr 2200

Rapp Spark Junior

Juniormodell som oser av kvalitet og tradisjon. Sparken gir flotte opplevelser ute. Fin å bruke til skolen eller lek på fritiden. Med rygg og sete i lakkert treverk og rødlakkerte detaljer. Meier i grålakkert spesialstål for super smidighet, styrke og lang levetid. Refleks for økt synlighet i trafikken. Høyde: 69 cm. Sparkstøttingen slik vi kjenner den i dag har sannsynligvis sitt opphav fra Norrbotten i Sverige. Rapp oser av historie. Opprinnelig trønder, men flyttet til Tynset på 70-tallet. Dermed er den godt vant til innlandsklima med kalde vintre. Med styre og sete i lakkert treverk er Rapp den mest autentiske av de opprinnelige modellene. Meiene er grålakkert og laget av spesialstål, for maksimal smidighet og styrke. Dette sikrer deg solide fraspark i mange år.
kr 2000

Stiga Snow Mattress Flyer Green

Tøft, lett og komfertabel akemadrass med plass til to personer. Lagd i Sverige med robust og slitesterkt materialer.
kr 600

Stiga Snow Mattress Jr. Flyer Grønn

Tøft, lett og komfertabel akemadrass til junioren. Lagd i Sverige med robust og slitesterkt materialer. Passe fra 7 år og oppover.

Mål: 100x50x4
kr 530

Stiga Snow Mattress Jr. Flyer Red

Tøft, lett og komfertabel akemadrass til junioren. Lagd i Sverige med robust og slitesterkt materialer. Passe fra 7 år og oppover.

Mål: 100x50x4
kr 530

Stiga Snow Racer Supreme Gt White

STIGA Snowracer® Suprme GT er en toppmodell med støtdemper.
kr 1200

Stiga Snowracer Pro Blue

Ny, moderne Snowracer® fra STIGA. Denne modellen har alt tenkelig utstyr for en optimal akeopplevelse, som: automatisk drakassett, innsving og twin-tip på skiene for bedre styreegenskaper og kontroll, ekstra godt grep i rattet, en solid brems, reflekslogo bak, godt sete. NB! Høy fart kan oppnås, tenk sikkerhet!
kr 1000