Lukk
Søk
Bilde for kategori Vester

Vester

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Amundsen Sports Wms 5MILA Vest Dark Navy

5 Mila Vest er utviklet for moderat til høy intensitetstrening i kaldere vær - eller bare til hverdagsbruk i kjøligere vær om man ønsker det!

Den unike Alpha-foringen er et overlegent isolasjonssystem for ekstreme temperaturvariasjoner. Alpha® aktiv isolasjon er konstruert for jevn varme, samtidig som den tillater større pusteevne under aktivitet. Denne luftutvekslingsteknologien skaper vedvarende komfort uten å miste lag, noe som ikke er et alternativ under en økt.

Vesten har strategisk plasserte stretchpaneler i sidene for bevegelsesfrihet med bakåpninger mellom skuldrene for økt ventilasjon.

Vesten kan pakkes ned i brystlommen!

Egenskaper/Spesifikasjoner:
- Rip-stop ytterlag
- Skuldrende er vokset britisk bomull
- Slim fit
kr 2500

Amundsen Sports Wms Groomer Vest Faded Navy

Flott dunvest til dame fra Amundsen Sports.
Vesten er laget med organisk bomull og resirkulert dun. Mørk brun cord på skuldrene gir et stilig preg.
kr 4000

Arc'teryx Wms Atom SL Vest Black

Vest med lett isolasjon, Vindavisende materiale med god pusteevne. 2 stikklommer i front.
kr 1500

Arc'teryx Wms Atom SL Vest Jupiter

Vest med lett isolasjon, Vindavisende materiale med god pusteevne. 2 stikklommer i front.
kr 1500

Arc'Teryx Wms Atom SL Vest Solitude

Superlett Coreloft™-isolert vest for aktiviteter med middels til høyt intensitetsnivå.

Superlett og utrolig pakkbar. Kan brukes som mellomlag eller på egen hånd. Den letteste Atom-vesten gir sommerlett isolasjon for tidlige løpeøkter og sene kveldsturer. Skallet av Tyono™ 20 er lett, pustende og vindavvisende, og Coreloft™-isolasjonen kan komprimeres, tørker raskt og gir god luftgjennomstrømning. Sidestykker i lett fleece med stretch gir god ventilasjon, mens håndlommer med glidelås holder viktige småting trygt på plass. Alt i en pakke som både veier og tar like stor plass som et eple når den pakkes sammen.

Fitted Fit (formet passform)
kr 1500

Arc'teryx Wms Atom Vest Black

Atom Vest het tidligere Atom LT Vest.

Både som mellomlag og på egen hånd har Atom-vesten bevist at den egner seg i mange forskjellige årstider, landskap og aktiviteter. Med mer avansert isolasjon, stoff og design enn noensinne, forbedrer den en allerede legendarisk teknisk ytelse. Coreloft™ Compact-isolasjonen holder på varmen selv om den blir våt, og tåler årevis med opp- og nedpakking. Det pustende, holdbare ytterstoffet Tyono™ 20 avviser vind og lett nedbør. Sidestykker i stretchfleece gir bedre ventilasjon og bevegelsesfrihet, og hele vesten kan pakkes ned i sin egen lomme.

Om passformen: Fitted Fit (formet passform) – denne smale passformen sitter nær kroppen rundt brystet, livet, hoftene og lårene. Den lave profilen hindrer at stoffet klumper seg, følger kroppens bevegelser og passer komfortabelt over det innerste laget.
kr 2000

Arc'teryx Wms Nexis Vest Black

Flott, lett dunvest fra Arc'teryx som kan brukes til både hverdag og friluftsliv. Fint som et ekstra lag ved høyaktivitet om vinteren, eller som et lunt plagg på kjølige sommerdager.
Inneholder 90% grågåsdun.
Yttermateriale 100% nylon.
kr 2000

Barbour Wms Burford Fleece Vest White

Fantastisk flott, hvit fleecevest fra Barbour til dame. Du finner stil kombinert med komfort i denne vesten. Tykk, god og varm for de kjøligere dagene.

90% polyester, 10% akryl
kr 1700