Lukk
Søk
Bilde for kategori Vedlikehold

Vedlikehold

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Basil Big Bell Blackberry

Stilfull og meget stor ringeklokke med høy og klassisk ringelyd for best mulig sikkerhet.
kr 200

BBB CantiStop BBS-18T Canti Kloss

Bremsekloss med pinne for V-brems eller Cantilever brems. Med medium hard trippelkontur for best bremseeffekt og minimal slitasje under alle forhold.
kr 220

BBB Hydrostop Magura Felgkloss

Passer Magura HS felgebremserBBB E-bike klosser er laget av en egen blanding som er utviklet for bruk på elsykler. Elsykkelbremser må kunne tåle større belastninger grunnet større systemvekt og høyere hastigheter.

Disse klosser gir god modulasjon og lengere holdbarhet enn standard bremseklosser - en absolutt fornuftig oppgradering for din elykkel! Du kjenner dem igjen på den grønne fargen.
kr 270

BBB Primefold BTL-48S Multiverktøy Blue

BBB Primefold er et lite miniverktøy med med anodiserte blå sideplater og cromfarget verktøy.

Primefold S komme med 9 funksjoner:

Torx T25
Umbrako 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8
Stjernetrekker
kr 320

BBB Skiveklosser tecktro/shimano

BBB lager skivebremsklosser av veldig høy kvalitet på lisens for de fleste merkene på markedet. Bremseegenskapene til BBB-klossene er veldig gode, oftest bedre enn klossene som blir levert med bremsene. Beleggene er av asbestfri organisk materiale.
Bredde 2,63cm
Høyde 1,70cm
kr 250

BBB TriStop V-Brems kloss 4pk

Bremsekloss for V-bremser med trippelkontur. Medium hard trippelkontur for best bremseeffekt og minimal slitasje under alle forhold.
kr 200

Bleedkit GOLD Bremseolje 100ml

Bleedkit GOLD Mineralolje er laget for å tåle ekstrem varmeutvikling. Det resulterer i bedre bremsemodulering og mindre fading - også når bremsene blir varme. En ekte oppgradering for alle bremsesystemer med mineralolje, f.eks. Shimano, Magura, Tektro, TRP

Bleedkit GOLD har en kokepunkt på 400 grader, til sammenligning så ligger Shimano sin originale under 300 grader.

I tillegg så er GOLD fremstilt av solsikkeolje og dermed ikke skadelig for miljøet eller vannet - men du, ikke drikk det for det;)
kr 230

Icetoolz Kassettavtager 1/2" Pipe, Shimano

Ice Toolz kassettavtager til Shimano skrukranser samt eldre Campagnolo kassetter og kranklager. Brukes med 1/2" pipenøkkel eller 21mm fastnøkkel.
kr 120