Lukk
Søk
Bilde for kategori Vedlikehold

Vedlikehold

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Barbour Luxury Jacket Care Kit

Fullt sett med både voks, børste og klut for å kunne best vedlikeholde sin Oilskin jakke fra Barbour.

Det ultimate pleiesettet for å ta vare på ditt mest elskede yttertøy.
Luxury Jacket Care Kit tilbyr alt du trenger for å ta vare på oilskinsjakken hjemme. Settet inkluderer en boks med voks, børste og et kort med instruksjoner, samt en metallskål, svamp og premium moleskinklut.
kr 950

Barbour Wax Jacket Care Kit

Det ultimate pleiesettet for å ta vare på ditt mest elskede yttertøy, Luxury Jacket Care Kit tilbyr alt du trenger for å ta vare på voksjakken hjemme. Den inkluderer en boks med reproofing voks, merkebørste og et kort med instruksjoner, samt en håndtert metallskål, celluloseapplikator og premium moleskinnsklut.
kr 650

Nikwax Base Fresh 300 ML

Base layers transporterer effektivt fuktighet ut, tørker raskt og har pustende egenskaper. Base Fresh er spesialdesignet for å ta vare på disse egenskapene, samtidig som det effektive rengjøringsmiddelet også frisker opp plagget og hindrer dårlig lukt i å sette seg. Plagg behandlet med Base Fresh får større motstandsdyktighet mot skitt, og middelet hjelper vanlig vaskemiddel til å fjerne eventuelle flekker, uten at egenskapene ødelegges.
kr 50 kr 100

Tearepair Tear-Aid Repair Kit - A

Tear-Aid Kit A fester og tetter alle stoffer unntatt vinyl. Produktet er svært enkelt å bruke: pass på at området som skal repareres er tørt, og gni på lapp i ønsket størrelse.
kr 200