Lukk
Søk
Bilde for kategori Vedlikehold

Vedlikehold

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

BBB Skiveklosser tecktro/shimano

BBB lager skivebremsklosser av veldig høy kvalitet på lisens for de fleste merkene på markedet. Bremseegenskapene til BBB-klossene er veldig gode, oftest bedre enn klossene som blir levert med bremsene. Beleggene er av asbestfri organisk materiale.
Bredde 2,63cm
Høyde 1,70cm
kr 250

Bleedkit RED Bremseolje 100ml Mineralolje, til bl.a. Shimano

Bleedkit Red Mineralolje er så spesiell at vi ikke kan si hvem som lager det...med det er laget i Japan og fungerer meget godt for Shimano bremser og andre systemer basert på mineralolje.

Denne oljen følger også orginalt med i Bleedkit luftesettene
kr 170

Joe's ECO Dry Lube Olje 125ml

ECO Lube - bra for sykkelen og naturen!

Joe's serie av ECO produkter har en fellesnevner: Gode, sykkeltilpasset produkter som er sikker i bruk for både sykkelen og naturen. ECO Dry Lube er en voks og PTFE basert smøring som er uten løsningsmidler.

Legger på et tynt lag PTFE (Teflon) på kjedet som smører leddene samtidig som fukt og støv støtes bort. Gir et mer stillegående drivverk og raskere girskift
kr 130

KMC e9 Kjede sølv

Meget holdbart og bra kjede for El-sykler med krankmotor og 9-delt bakgir. EPT betyr at kjede har meget god rustbeskyttelse, noe som gir deg et utrolig slitesterkt kjede.

KMC er verdens ledende produsent av sykkelkjeder, og med mer enn 40 års erfaring er det disse mange vender seg mot når de skal ha kjeder. KMC lager kjeder som er kompatible med alle de ledende systemene på markedet, og om du har et kjede fra KMC, passer det til Shimano, SRAM og Campagnolo, i tillegg til en rekke andre mindre merker. Dermed trenger du bare et kjede på verkstedet ditt, istedenfor 3 forskjellige. Det er også derfor flere av disse merkene får KMC til å produsere kjedene sine for seg.

KMC kjeder bruker utelukkende kjedelåsene Missing Link, så man trenger ikke tenke på pinner og knekking av disse. Bare klikk på og du er good to go. Samtlige kjeder kommer med Missing Link kjedelås inkludert. Tenger til å åpne og lukke kjedelåsene finnes også fra KMC.
kr 700

KMC Missing Link 10R CAMPA Kjedelås,2-pk

10-delt, 5.9mm pin, Campagnolo
kr 100

KMC Missing Link 11 PRO Kjedelås, 2-pk

11-delt, 5.65mm pin, NON-REUSABLE
kr 290

KMC Missing Link 9R Kjedelås, 2-pk

Passer til KMC, Shimano og SRAM 9 delte kjeder.
kr 130

KMC X10-73 Kjede

10-Delt, 114 ledd, grå, 274gr
Holdbar X-Durabilty kjedet med grå finish. Passer absolutt alle 10 delte girsystemer. 10 delte kjeder fra KMC er IKKE retningsbestemte. (NON-directional).
kr 370