Lukk
Søk
Bilde for kategori Vedlikehold

Vedlikehold

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Swix Fiberlene Rensepapir 20m

Fiberlene rensepapir, Til all round bruk, For alle som går på ski, Kvalitetspapir
kr 70

Swix Fiberlene Rensepapir 40m

Fiberlene rensepapir, stor rull. Kvalitetspapir som ikke loer. 40 m.
kr 120

Swix I62C Base Cleaner aerosol 150 ml

Skirens for rengjøring av såler samt voks- og klisterfjerning. Spray på sålen, fjern evt. så mye smøring som mulig med en skrape, og tørk av med Fiberlene papir. Den aktive ingrediensen i denne skirensen er lav-aromatisk hydrokarbon, som har god effekt på fett og smuss. Boksen har drivgass som ikke skader ozon-laget og skirensen er mindre brann- og miljøskadelig enn de fleste andre skirensprodukter. Ingen sterk lukt.
kr 100

Swix N15 Swix Skin Care

Swix Skin Care er en impregnering for ski med integrerte feller. Det reduserer risikoen for ising og forbedrer gliden. Kan også med fordel bli brukt i glidsonen for bedre glid. Påføres før skituren.
kr 200

Swix N16 Swix Skin Cleaner

Swix Skin Cleaner er utviklet for å rengjøre integrerte feller på en skånsom måte, uten å innvirke på fellelimet. Over tid samler feller opp smørningsrester, skitt og forurensning fra snøen, som vil gjøre fellen både tregere og redusere ytelsen. Ved å benytte Swix Skin Cleaner vil du tilbakestille fellens egenskaper og forbedre dens effektivitet. Brukes etter skituren: Spray Skin Cleaner på papiret og rengjør fellene forfra og bakover.
kr 200

Swix Round Wall thermometer

Veggtermometer rundt. Nordisk
kr 400