Lukk
Søk
Bilde for kategori Undertøy underdeler

Undertøy underdeler

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Aclima WarmWool Shorts (long), Woman

Aclima WarmWool er Aclimas mest populære serie. og den serien det er størst utvalg i. Dette er det tradisjonelle undertøyet laget av Total Easy Care (TEC) – behandlet Merinoull. noe som gjør plaggene ekstra myke. Plaggene isolerer meget godt selv om du skulle bli fuktig. Kroppslukt setter seg ikke i plagget. Aclima WarmWool er plaggene for deg som liker å oppholde deg ute selv om gradestokken kryper under null. Dette er produkter som holder på varmen under aktiviteter som alpint. friluftsliv. padling. klatring og lignende.
kr 450

Aclima Wms DoubleWool Longs Marengo/Jet Black

DoubleWool Longs er Aclimas varmeste longs med et ytterlag i 100% merino ull. Longsen har to lag stoff. en ettersittende passform og strikken i linningen har myk merino ull på innsiden mot huden. Vi har forsterket plagget med ribbestrikket stoff på innsiden av knær og lår for bedre slitestyrke og bevegelighet. Longsen har en brodert logo øverst på venstre side. Her kombineres to av våre beste materialer. WoolNet og WarmWool. Disse plaggene både isolerer meget godt og samtidig har de en fantastisk evne til å transportere fukt bort fra fuktig hud. Inn mot kroppen får du WoolNet som skaper isolerende luftlommer mellom de to lagene og transporterer fuktighet ut til neste lag. Utenpå ullnettingen ligger WarmWool og isolerer mer. samtidig som fuktighet sendes enda lengre vekk fra kroppen. Vi anbefaler disse plaggene som base - og midlayer. uansett om du skal på en ekspedisjon. sitte i ro på jakt eller ut i hardt vær er DoubleWool et utmerket valg.
kr 1200

Aclima Wms LightWool Shorts (long) Jet Black

En deilig og lett lang Boxershorts. til dame. i 100% Merinoull. Aclima LightWool er Aclimas nyeste materiale laget i den fineste merinoull-kvalitet. For ulleksperter kan vi fortelle at plagget er laget i garn på 17.5 mikron. og at det veier kun 140gr/m2. Dette betyr at LightWool sannsynligvis er det mykeste ullplagget du noen gang har testet. Ull er bra å bruke når det er kaldt. selv når plagget blir vått. men ull har også en avkjølende effekt på varme dager. Ull isolerer mot varme utenifra og virker derfor avkjølende på varme dager.
kr 450

Brynje Wms Arctic Longs Black

To-lags undertøy med nettingstruktur på innsiden og merinoull på yttersiden. God varmeevne pr. gram!
kr 1150

Icebreaker Wmns Crush Pants Black

Flott jogge- og kosebukse i merinoull. Utrolig behagelig og myk med en liten andel lycra for ekstra stretch.
kr 1400

Icebreaker Wmns Sprite Hot pants Col. Velvet/Dew/Stripe

Fit: Slim H

Layer: Underwear

Best for: Hike, Adventure

Benefits: Comfort, breathability, odor resistance, style, durability
Features: Corespun fabric for enhanced durability, LYCRA® content for stretch and mobility, forward set side seams for comfort, Icebreaker branded elastic waistband
Model: Height: 5’8” / 175cm. Waist: 24.8" / 63cm. She is wearing size Small.


Lightweight merino wool hot pants perfect for daily wear or kicking back after a long day outside, the Sprite Hot Pants feature a flattering slim fit and offset seams for all-day comfort. The Sprite features our super-soft merino wool jersey Corespun fabric, which uses nylon fibers wrapped in merino wool for added strength and durability that maintains next-to-skin softness and helps retain shape. We also added a touch of LYCRA® for active stretch and shape retention.

Fabric weight: 150 Ultralight

Fabric: 83% Merino Wool, 12% Nylon, 5% LYCRA® corespun
kr 450

Icebreaker Wmns Sprite Hot pants Cove/Marine

Hotpants i merinoull fra Icebreaker
kr 450

Icebreaker Wmns Sprite Hot pants Gritstone

Komfortabel hipster fra Icebreaker, laget i myk merinoull. Den er laget med slim-fit passform og offset sømmer for god komfort dagen lang. Icebreakers myke merinoull jersey corespun materiale er laget med nylon fibre som er innpakket i merinoull for bedre slitestyrke og mykhet. De har også lagt til Mobilon elastic stabilizer i nedrekant som gjør at den ikke ruller opp. Finnes i flere fine farger.
Materiale: 83% Merinoull, 12% Nylon, 5% Lycra® corespun. Vekt: 52g (M)
kr 250 kr 450