Lukk
Søk
Bilde for kategori Ullgenser og jakker

Ullgenser og jakker

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Icebreaker Mens Descender Ls Zip Loden

Teknisk ulljakke til herre fra Icebreaker, 240g tykkelse 88% merinoull, 9% nylon, 3% elastan.
kr 1900

Icebreaker Mens Elemental Ls Zip Espresso

Tykk og deilig langermet jakke uten hette med en dyp rødbrun farge.
Jakken er laget av 97% merinoull og 3% elastan.
Full-lengde glidelås og to håndlommer med glidelås.
kr 2200

Icebreaker Mens Quantum III LS Zip Hoodie Black

Et mellomlag i 100 % merinoull som er ideelt for tekniske fjelleventyr, Quantum III Long Sleeve Zip hjelper til med å regulere kroppstemperaturen når du er på farten.
kr 1900

Icebreaker Mens Quantum Iii Ls Zip Hoodie Loden

Teknisk ulljakke i 270g 100% merinoull.
kr 1900

Icebreaker Mens Quantum III Ls Zip Hoodie Spice

Ulljakke med hette fra Icebreaker.
kr 2000

Icebreaker Mens RealFleece™ Sherpa LS Zip Hood Jacket Ecru Heather/Snowshine

Ved å kombinere en teknisk hybriddesign med de naturlige fordelene av merinoull, er RealFleece™ High Pile Long Sleeve Zip Hood et varmt og ultrakomfortabelt plagg som er ideelt for mellomlag i kaldt vær og på fjelleventyr.

RealFleece™ High Pile Long Sleeve Zip Hood er et isolert fjellmellomlag som kombinerer en teknisk design med de naturlige fordelene til merinoull. Denne genseren har isbryterens high-fleece merinoull RealFleece™ som er naturlig myk, pustende og luktbestandig, og har også sonede paneler av naturlig MerinoLoft™-isolasjon i brystet og hetten for ekstra varme. Et Cool-Lite™jersey-fôr kombinerer naturlig Tencel® og merinoull for å hjelpe til med å puste og håndtere fuktighet. Brystventiler med glidelås hjelper til med å slippe varmen og regulere temperaturen, mens forskjøvede sømmer reduserer friksjonen når du er på farten.

Superfine merinofibre er børstet for å lage Icebreaker RealFleece®, en naturlig fleece som varmer og puster inntil huden din. Silkemyk merino og Tencel®, hentet fra bærekraftige eukalyptusplantasjer, kombineres for å skape isbryteren cool-lite™, et luksuriøst stoff som naturlig regulerer kroppens mikroklima. Tre lag med komfort i et lett lag, icebreaker MerinoLoft™ har et slitesterkt, vannavstøtende skall fylt med naturlig merinofiber vatt, med et supermykt fôr i ren merino.

Laget i New Zealand.
kr 3250 kr 6500

Icebreaker Mens ZoneKnit LS Zip Hoodie Clove/Silent Gold

Ziphoodie i Merinoull med zonebestemt tykkhet på stoffet. Luftigere og tynnere områder der det trengs for best mulig fukt og varmetransport
kr 2000

Icebreaker Wms ZoneKnit LS Zip Hoodie Clove/Silent Gold

Ziphoodie i Merinoull med zonebestemt tykkhet på stoffet. Luftigere og tynnere områder der det trengs for best mulig fukt og varmetransport.
kr 2000