Lukk
Søk
Bilde for kategori Turmat

Turmat

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Firepot Havregrøt med Kakaonibs og Banan

En varm og deilig frokost laget av økologisk havregryn. Vi har latt oss inspirere av det fransk-karibiske kjøkken og denne frokosten har allerede blitt en morgenfavoritt. Vi serverer havregrøten med ristede karamellisete bananer, kokosnøtt, biter med rå kakao og en skvis med limejuice.

Vekt: 125g (regular) / 165g (ekstra stor)

Kalorier: 525kcal (regular) / 695kcal (ekstra stor)

Vannmengde: 400ml (regular) / 520ml (ekstra stor)

Ingredienser: Ferske bananer (45%), organisk havregrøt (35%), tørret kokosnøtt (7%), Demerara sukker (6%), lime juice, rugflak, kokosnøttolje, kakaonibs (2.5%), limeskall

Allergener: rugflak
kr 100

Firepot Pulled Pork Ekstra Stor Porsjon

En matopplevelse utenom det vanlige
Vi har først røyket kjøttet med eikeflis i et røykekammer i to timer. Deretter har vi langtidskokt kjøttet i 15 timer for å få kjøttet så mørt at kjøttfibrene lett kan plukkes fra hverandre. Det eikerøkete kjøttet sammen med de søte krydderne og en tradisjonell grillsaus og syltet rødløk, gjør dette til en ekte Pulled Pork opplevelse som du kan nyte rundt bålet.

???? TGO Magazine, May 2021. "Recommended: Quality Ingredients"


Vekt: 125g (regular) / 190g (ekstra stor)

Kalorier: 610kcal (regular) / 925kcal (ekstra stor)

Vannbehov: 300ml (regular) / 450ml (ekstra stor)

Ingredienser: Basmatiris (57%), Eikerøket svinekjøtt (20%), syltet rødløk (11%), Demerara sukker, sitron, røkt paprika, rødløk, fennikel frø, koriander, oregano, chilipulver, cayennepepper, hvitløk, salt, pepper, rødvins edikk, Sennepsfrø

Allergener: Sennepsfrø
kr 150

Kylling Keema Curry Ekstra Stor Porsjon

Dette er en tradisjonell indisk karrirett. Vi langtidskoker finhakket kylling og lar det hele koke sammen med aromatiske krydder, karriblader blandet i en deilig tomatsaus. Måltidet serveres med gurkemeie ris.

Prisvinnende indisk rett

Vi har brukt 18 måneder på å utvikle Chicken Keema Curry retten. Dette er en karrirett som ikke er for fetende, krydrete eller overveldende. Vi bruker en håndfull hele krydder for å holde smaken balansert med en kompleks kardemomme, jordaktig koriander, rik spiskkummen og fennikel.

Vekt: 125g (regular) / 190g (ekstra stor)

Kalorier: 550kcal (regular) / 835kcal (ekstra stor)

Vannmengde: 400ml (regular) / 580ml (ekstra stor)

Ingredienser: Basmatiris (35%), tomaster, kyllingbryst (20%), løk, rød chilli, hvilløk, rapsolje, kOrkanger, Cumin, kardemomme, fennikel frø, karriblader, salt, Cayenne pepper, gurkemeie, sitronsyre.

Allergener: Ingen
kr 150