Lukk
Søk
Bilde for kategori Turmat

Turmat

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Firepot Havregrøt med Kakaonibs og Banan

En varm og deilig frokost laget av økologisk havregryn. Vi har latt oss inspirere av det fransk-karibiske kjøkken og denne frokosten har allerede blitt en morgenfavoritt. Vi serverer havregrøten med ristede karamellisete bananer, kokosnøtt, biter med rå kakao og en skvis med limejuice.

Vekt: 125g (regular) / 165g (ekstra stor)

Kalorier: 525kcal (regular) / 695kcal (ekstra stor)

Vannmengde: 400ml (regular) / 520ml (ekstra stor)

Ingredienser: Ferske bananer (45%), organisk havregrøt (35%), tørret kokosnøtt (7%), Demerara sukker (6%), lime juice, rugflak, kokosnøttolje, kakaonibs (2.5%), limeskall

Allergener: rugflak
kr 100

Kylling Keema Curry Ekstra Stor Porsjon

Dette er en tradisjonell indisk karrirett. Vi langtidskoker finhakket kylling og lar det hele koke sammen med aromatiske krydder, karriblader blandet i en deilig tomatsaus. Måltidet serveres med gurkemeie ris.

Prisvinnende indisk rett

Vi har brukt 18 måneder på å utvikle Chicken Keema Curry retten. Dette er en karrirett som ikke er for fetende, krydrete eller overveldende. Vi bruker en håndfull hele krydder for å holde smaken balansert med en kompleks kardemomme, jordaktig koriander, rik spiskkummen og fennikel.

Vekt: 125g (regular) / 190g (ekstra stor)

Kalorier: 550kcal (regular) / 835kcal (ekstra stor)

Vannmengde: 400ml (regular) / 580ml (ekstra stor)

Ingredienser: Basmatiris (35%), tomaster, kyllingbryst (20%), løk, rød chilli, hvilløk, rapsolje, kOrkanger, Cumin, kardemomme, fennikel frø, karriblader, salt, Cayenne pepper, gurkemeie, sitronsyre.

Allergener: Ingen
kr 150