Lukk
Søk
Bilde for kategori Turmat

Turmat

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Firepot Langtidskokt Kjøttgryte Standard Porsjon

Langtidskokt kjøttgryte med potet, gulerøtter og selleri. Denne retten er laget med næringsrik perlebygg med en nøtteaktig smak, noe som også gir dette måltidet en naturlig konsistens.

En klassisk kjøttgryte

Denne kjøttgryten er en klassisk rett laget på de beste råvarene innen kjøtt, grønnsaker og perlebygg. Vi langtidskoker kjøttet med tamarin for å skape den dype, gode smaken. Deretter tilsetter vi poteter og selleri som setter prikken over i’en. Dette er en smakfull og næringsrik kjøttrett som varmer deg inn til beinet og gir deg masse energi.

Vekt: 110 g (Standard) / 165 g (Ekstra stor)

Kalorier: 520 kcal (Standard) / 780 kcal (Ekstra stor)

Vannbehov for tilbereding: 280 ml (Standard) / 420 ml (Ekstra stor)

Ingredienser: Kjøttdeig (30%), potet, sellerirot, gulerot, løk, stangselleri, perle bygg, olivenolje, kjøttkraft, salt, pepper, sirup, cider eddik, potetmel, tamarind, timian

Allergener: sellerirot, stangselleri, perle bygg
kr 95

Firepot Pasta Bolognese Ekstra Stor Porsjon

Langtidskokt kjøtt med en frisk tomatsaus tilsatt med oregano, stjerne anis og en spesiell type orzo pasta.

En italienske rett som hele familien digger.
Når vi er ute i naturen og har gått en lang tur, har vi behov for god, hjemmelaget mat. Vi bestemte oss for å lage et næringsrikt og mettende måltid som hele familien liker – også barna. Vår Orzo Bolognese er laget på langtidskokt kjøtt og er basert på en hemmelig familieoppskrift. Her får du en fyldig kjøttsaus, delikat balansert med oregano og stjerneanis. Blandet med Orzo pasta, som er en tynn, avlang risformet pasta, får du en smak av ekte italiensk husmannskost uansett hvor du er i verden.

Vekt: 135 g (Standard) / 200 g (Ekstra stor)

Kalorier: 635 kcal (Standard) / 940 kcal (Ekstra stor)

Vannbehov ved tilbereding: 325 ml (Standard) / 490 ml (Ekstra stor)

Ingredienser: Kjøttdeig (30%), orzo pasta (durum hvete/semulegryn), tomat, løk, hvitløk, tomatpurre, olivenolje, salt, kjøttkraft, laubærblad, oregano, pepper, stjerne anis, sitronsyre

Allergener: Hvete
kr 115

Firepot Pasta Bolognese Standard porsjon

Langtidskokt kjøtt med en frisk tomatsaus tilsatt med oregano, stjerne anis og en spesiell type orzo pasta.

En italienske rett som hele familien digger.
Når vi er ute i naturen og har gått en lang tur, har vi behov for god, hjemmelaget mat. Vi bestemte oss for å lage et næringsrikt og mettende måltid som hele familien liker – også barna. Vår Orzo Bolognese er laget på langtidskokt kjøtt og er basert på en hemmelig familieoppskrift. Her får du en fyldig kjøttsaus, delikat balansert med oregano og stjerneanis. Blandet med Orzo pasta, som er en tynn, avlang risformet pasta, får du en smak av ekte italiensk husmannskost uansett hvor du er i verden.

Vekt: 135 g (Standard) / 200 g (Ekstra stor)

Kalorier: 635 kcal (Standard) / 940 kcal (Ekstra stor)

Vannbehov ved tilbereding: 325 ml (Standard) / 490 ml (Ekstra stor)

Ingredienser: Kjøttdeig (30%), orzo pasta (durum hvete/semulegryn), tomat, løk, hvitløk, tomatpurre, olivenolje, salt, kjøttkraft, laubærblad, oregano, pepper, stjerne anis, sitronsyre

Allergener: Hvete
kr 95

Firepot Spicy Svinegryte med nudler Standard porsjon

Smakfull og godt krydret svinekjøtt med brokkoli i Thai-inspirert saus. Serveres med risnudler.

Thai-inspirert nudelrett
Vår godt krydrede svinegryte med nudler er inspirert av det thailandske kjøkken. De salte og søte smakene gir en spennende kontrast. Vi langtidskoker svinekjøttet med chili, koriander, hvitløk og soyasaus blandet med risnudler. Til slutt smaker vi til med litt honning, en skvis med lime og en liten dæsj med sesamolje. Denne asiatiske retten vil gi deg ny energi og gjøre deg rød i kinnene.

Vekt: 105 g (Standard) / 160 g (Ekstra stor)

Kalorier: 510 kcal (Standard) / 765 kcal (Ekstra stor)

Vannbehov ved tilbereding: 280 ml (Standard) / 420 ml (Ekstra stor)

Ingredienser: Svinekjøtt farse (25%), brokolli, risnuddler, løk, kål, hvitløk, rød chilli, ingefær, koriander, soya sous (soyabønner, hvetemel), vårløk, honning, rapsolje, lime juice, sesamolje, fiskesaus (ansjos ekstrakt, salt, sukker), potetmel

Allergener: Soyabønner, hvetemel, ansjos ekstrakt, sesamolje.
kr 95

Firepot Steinsopp og Kremet Risotto Ekstra Stor Porsjon

Kremet Arborioris med pannestekt steinsopp og kastanjesopp. Vi koker soppen i en soppkraft der vi til slutt tilsetter hakket bladpersille og en skvis med sitron.

Denne retten ble kåret til beste SMAK - «Winner of the Taste of the West Award 2017.»

Et måltid med trøkk!
Arborioris er en klassisk risottoris og en nødvendighet om man vil lage italiensk risotto. Den evner å ta opp mye veske, og å gi fra seg masse stivelse, noe som gir den riktige, kremete konsistensen. Vi ønsker med denne retten å følge gamle tradisjoner – å skape en fyldig og kremet risotto med litt tyggemotstand. Denne retten skal for all del ikke forveksles med grøt! Vi testet mange forskjellige risottotyper som kunne passe til denne oppskriften, og landet på den klart beste. I denne retten bruker vi to forskjellige typer steinsopp, (som regnes blant de beste matsoppene) og grillet sort poppelsopp. I denne retten vil du finne store, saftige biter med sopp, akkurat som du ville tilberede det hjemme. Til slutt gir vi retten en frisk smak ved å tilsette fersk sitron og bladpersille. Vi er ganske sikre på at vår risotto vil gi deg en fantastisk smaksopplevelse enten du er på toppen av et fjell eller sitter rundt kjøkkenbordet.

Vekt: 135 g (Standard) / 200 g (Ekstra stor)

Kalorier: 560 kcal (Standard) / 830 kcal (Ekstra stor)

Vannbehov ved tilbereding: 400 ml (Standard) / 600 ml (Ekstra stor)

Ingredients: Risottoris, kastanjesopp, løk, selleri, olivenolje, sitron, tørket steinsopp, soppkraft (soppkonsentrat, gjær ekstrakt, sukker, potetmel), persille, salt, pepper.

Allergener: Stangselleri
kr 115

Firepot Steinsopp og Kremet Risotto Standard Porsjon

Kremet Arborioris med pannestekt steinsopp og kastanjesopp. Vi koker soppen i en soppkraft der vi til slutt tilsetter hakket bladpersille og en skvis med sitron.

Denne retten ble kåret til beste SMAK - «Winner of the Taste of the West Award 2017.»

Et måltid med trøkk!
Arborioris er en klassisk risottoris og en nødvendighet om man vil lage italiensk risotto. Den evner å ta opp mye veske, og å gi fra seg masse stivelse, noe som gir den riktige, kremete konsistensen. Vi ønsker med denne retten å følge gamle tradisjoner – å skape en fyldig og kremet risotto med litt tyggemotstand. Denne retten skal for all del ikke forveksles med grøt! Vi testet mange forskjellige risottotyper som kunne passe til denne oppskriften, og landet på den klart beste. I denne retten bruker vi to forskjellige typer steinsopp, (som regnes blant de beste matsoppene) og grillet sort poppelsopp. I denne retten vil du finne store, saftige biter med sopp, akkurat som du ville tilberede det hjemme. Til slutt gir vi retten en frisk smak ved å tilsette fersk sitron og bladpersille. Vi er ganske sikre på at vår risotto vil gi deg en fantastisk smaksopplevelse enten du er på toppen av et fjell eller sitter rundt kjøkkenbordet.

Vekt: 135 g (Standard) / 200 g (Ekstra stor)

Kalorier: 560 kcal (Standard) / 830 kcal (Ekstra stor)

Vannbehov ved tilbereding: 400 ml (Standard) / 600 ml (Ekstra stor)

Ingredients: Risottoris, kastanjesopp, løk, selleri, olivenolje, sitron, tørket steinsopp, soppkraft (soppkonsentrat, gjær ekstrakt, sukker, potetmel), persille, salt, pepper.

Allergener: Stangselleri
kr 95

Firepot Vegan Chili Non Carne Standard Porsjon

Et deilig og mettende langtidskokt måltid med fersk chilli og kidny bønner. Serveres med langkornet ris.

?Vårt bidrag til et deilig klassisk vegan måltid
Chilli con Carne er en klassisk og populær matrett. Vi ønsket å lage en vegan Chilli non Carne slik at vegetarianere kunne oppleve et smakfullt måltid som varmer selv på en iskald dag på fjellet. I denne middagsretten bruker vi næringsrike soyabønner, paprika, spisskummen og søte tomater for å skape den etterlengtede chili-smaken. Vi tilsetter også rød pepper, bønner med nøttesmak, og chilitypene ancho og chipotle. Dette er en vegan middag som smaker like godt som originalen.

Vekt: 135 g (Standard) / 200 g (Ekstra stor)

Kalorier: 485 kcal (Standard) / 730 kcal (Ekstra stor)

Vannbehov ved tilbereding: 400 ml (Standard) / 600 ml (Ekstra stor)

Ingredienser: TVP farse (Textured Vegetable Protein), soyabønner, karamell, tomat, ris, løk, røde kidney bøyner, rød pepper, hvitløk, frisk chilli, tomatpurre, rapsolje, ancho chilli, soppkraft (konsentrat av sopp, gjærekstrakt, sukker, potetmel), rødvinsedikk, salt, spisskummin frø, spisskummin pulver, chipotle chilli, paprika, lauvbærblad, kanel, chillipulver, sitronsyre

Allergener: Soyabønner
kr 95

Firepot Økologisk Havregrøt (med eple) Standard Porsjon

ØKOLOGISK HAVREGRØT MED EPLE
Start dagen med vår eksperimentelle havregrøt - en varm og deilig frokost laget av økologisk havregryn. Vi serverer havregrøten med eple, rosiner, demerarasukker, sitron, ingefær og kanel.

ET EPLE OM DAGEN
Vår bakte eplegrøt er frokosten over alle frokoster. I hver porsjon finner du et helt eple med ferskpresset sitron, spennende krydder som setter spiss på det hele sammen med gyldne rosiner, alt avrundet med mørkt demerarasukker. Vi bruker økologisk havregryn kombinert med noen fantastiske smaker som vil «sitte godt» i magen og i ganen utover dagen. Konsistensen på havregrøten er som den aller beste havregrøt skal være.

Vekt: 125 g (Standard)

Kalorier: 500 kcal (Standard)

Vannbehov ved tilbereding: 400 ml (Standard)

Vi bruker bare naturlige ingredienser: Ferske epler 45%, Økologisk havregryn (33%), Høykvalitets rosiner (8%), Demerarasukker (6%), Rugflak, Kokosnøttolje, Ingefær, Kanel, Salt, Muskatt

Allergener: Rugflak
kr 85