Lukk
Søk
Bilde for kategori Turjakker

Turjakker

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Mens Alpha Comp Pant

Isklatrere og alpinklatrere beveger seg raskt og produserer mye varme, men trenger likevel vanntett beskyttelse mot snødrev, is og fallende snø. Alpha Comp Pant er strømlinjeformet for å gi lett vekt og energieffektivitet. Den har kroppsnær fasong for å få maks ut av tekstilteknologiene og hindre stegjern i å hekte seg fast, og dessuten e3D (ergonomisk, 3-dimensjonalt mønster) som lar plaggene under få bevegelsesfrihet.

Tekstilet Fortius 1.0 med innebygd stretch regulerer varme og gjør plagget elastisk i kjerneområdet og knærne. N40p 3L-laminert Gore®-produktteknologi gir holdbar værbeskyttelse i setet, foran på beina og i kanten nederst på beina.

Glidelås i nedre del av beinet kan reguleres for tilpasning til skistøvler, forflytning i høyfjellet og klatring med stegjern. Ekstremt holdbar Keprotec® beskytter anklene.
kr 3300

Arc'teryx Mens Squamish Hoody IIiad

Superlett, holdbar og komprimerbar hettejakke. Ideell som vindavvisende lag under aktiviteter i varmt vær.
Squamish hettejakke er laget av vindavvisende tekstil av topp kvalitet. Det er overraskende sterkt og holdbart, og skaper et svært lett plagg som gir enkel, effektiv beskyttelse. Bruk Squamish hettejakke når temperaturen faller, i kjølig vind eller over et luftgjennomtrengelig mellomlag. Den minimalistiske konstruksjonen er ekstremt lett og komprimerbar, og kan pakkes ned i sin egen brystlomme. Bevegelsesfrihet er nøkkelen, og Squamish hettejakkes mønster og kilestykker sørger for ergonomisk funksjonalitet for fotturer, sykling og klatring. Hetten av typen StormHood™ er hjelmkompatibel og kan strammes med enhånds trekksnorer. Dette gir ergonomisk frihet og bedre sikt når du er i bevegelse.
kr 1600

Arc'teryx Mens Squamish Hoody Trail Blaze

Squamish hoody fra Arcteryx, helt lett og vindtett jakke, perfekt for løping og fjellturer, eller bare når du trenger et ekstra vindtett lag.
kr 1600