Lukk
Søk
Bilde for kategori Turjakker

Turjakker

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Mens Alpha Comp Pant

Isklatrere og alpinklatrere beveger seg raskt og produserer mye varme, men trenger likevel vanntett beskyttelse mot snødrev, is og fallende snø. Alpha Comp Pant er strømlinjeformet for å gi lett vekt og energieffektivitet. Den har kroppsnær fasong for å få maks ut av tekstilteknologiene og hindre stegjern i å hekte seg fast, og dessuten e3D (ergonomisk, 3-dimensjonalt mønster) som lar plaggene under få bevegelsesfrihet.

Tekstilet Fortius 1.0 med innebygd stretch regulerer varme og gjør plagget elastisk i kjerneområdet og knærne. N40p 3L-laminert Gore®-produktteknologi gir holdbar værbeskyttelse i setet, foran på beina og i kanten nederst på beina.

Glidelås i nedre del av beinet kan reguleres for tilpasning til skistøvler, forflytning i høyfjellet og klatring med stegjern. Ekstremt holdbar Keprotec® beskytter anklene.
kr 3300

Arc'teryx Mens Incendo Hoody Spyglass

Strømlinjet, ultralett hettejakke som beskytter mot vind og vær under høyintensiv trening i fjellet og terrengløping.
Incendo er en minimalistisk jakke med svært funksjonell hette, skapt for trening i fjellet og løping når været er litt på grensen. Det hyperlette stoffet Lumin™ gjør at Incendo avviser vind og vann samtidig som den har luftgjennomtrengelig på et nivå som bidrar til kroppens naturlige nedkjøling gjennom fordampning. DWR-impregnering hever de vannavvisende evnene, og nettingstykker under armene gir ventilasjon. Teknologien Arc’teryx Composite Mapping plasserer netting og Lumin™-stoff på en strategisk måte som gir en mest mulig effektiv balanse mellom beskyttelse og klimahåndtering.

DYNAMISK BEVEGELSE

Dynamisk bevegelsesfrihet ligger til grunn for Arc'teryx' design. Incendo har ergonomisk effektiv kroppsnær passform, og kilestykker under armene og formsydde ermer gir bevegelsesfrihet. Funksjonene er minimale og spesielt utvalgt for å gi maksimal teknisk ytelse, redusere vekt og volum, og øke komforten. Den lille formsydde hetten gir beskyttelse mot vind og småregn, en noe forlenget rygg gir økt dekning, og den tynne kragen holder været ute uten å skape friksjon eller hemme bevegelsen. Reflekselementer gir økt synlighet under treningsøkter i grålysningen eller på kvelden. Denne superkompakte hettejakken veier bare 130 gram, og kan pakkes ned i sin egen lomme.
kr 1100

Arc'teryx Mens Nodin Jacket Mavrick

NODIN JACKET HERRE - NYUltralett, komprimerbar, vindavvisende hettejakke.
kr 1600

Arc'teryx Mens Nodin Jacket Nocturne

Hettejakken Nodin er designet med tanke på funksjonell minimalisme, og leverer høy ytelse i en ultralett pakke som det er lett å få plass til i sekker av alle størrelser. Hetten StowHood™ gir full dekning og ekstra beskyttelse, og brettes enkelt inn i kragen når den ikke trengs. Det tettvevde stoffet 20D Tyono™ har gode vindavvisende egenskaper, men nok luftgjennomstrømning til å unngå overoppheting, og impregnering gjør at lett nedbør preller av. Jakken er svært komprimerbar, og pakkes kjapt ned i sin egen lomme
kr 1600

Arc'Teryx Mens Squamish Hoody IIiad

Superlett, holdbar og komprimerbar hettejakke. Ideell som vindavvisende lag under aktiviteter i varmt vær.
Squamish hettejakke er laget av vindavvisende tekstil av topp kvalitet. Det er overraskende sterkt og holdbart, og skaper et svært lett plagg som gir enkel, effektiv beskyttelse. Bruk Squamish hettejakke når temperaturen faller, i kjølig vind eller over et luftgjennomtrengelig mellomlag. Den minimalistiske konstruksjonen er ekstremt lett og komprimerbar, og kan pakkes ned i sin egen brystlomme. Bevegelsesfrihet er nøkkelen, og Squamish hettejakkes mønster og kilestykker sørger for ergonomisk funksjonalitet for fotturer, sykling og klatring. Hetten av typen StormHood™ er hjelmkompatibel og kan strammes med enhånds trekksnorer. Dette gir ergonomisk frihet og bedre sikt når du er i bevegelse.
kr 1600

Arc'teryx Mens Squamish Hoody Oxblood

Superlett, holdbar og komprimerbar hettejakke. Ideell som vindavvisende lag under aktiviteter i varmt vær.
kr 1600

Arc'Teryx Mens Squamish Hoody Trail Blaze

Squamish hoody fra Arcteryx, helt lett og vindtett jakke, perfekt for løping og fjellturer, eller bare når du trenger et ekstra vindtett lag.
kr 1600

Fjällräven Abisko Midsummer Jacket M

Turjakke til herre som passer godt til sommerturen!
kr 2600