Lukk
Søk
Bilde for kategori Turjakker

Turjakker

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Mens Alpha Comp Pant

Isklatrere og alpinklatrere beveger seg raskt og produserer mye varme, men trenger likevel vanntett beskyttelse mot snødrev, is og fallende snø. Alpha Comp Pant er strømlinjeformet for å gi lett vekt og energieffektivitet. Den har kroppsnær fasong for å få maks ut av tekstilteknologiene og hindre stegjern i å hekte seg fast, og dessuten e3D (ergonomisk, 3-dimensjonalt mønster) som lar plaggene under få bevegelsesfrihet.

Tekstilet Fortius 1.0 med innebygd stretch regulerer varme og gjør plagget elastisk i kjerneområdet og knærne. N40p 3L-laminert Gore®-produktteknologi gir holdbar værbeskyttelse i setet, foran på beina og i kanten nederst på beina.

Glidelås i nedre del av beinet kan reguleres for tilpasning til skistøvler, forflytning i høyfjellet og klatring med stegjern. Ekstremt holdbar Keprotec® beskytter anklene.
kr 3300

Arc'teryx Mens Squamish Hoody IIiad

Superlett, holdbar og komprimerbar hettejakke. Ideell som vindavvisende lag under aktiviteter i varmt vær.
Squamish hettejakke er laget av vindavvisende tekstil av topp kvalitet. Det er overraskende sterkt og holdbart, og skaper et svært lett plagg som gir enkel, effektiv beskyttelse. Bruk Squamish hettejakke når temperaturen faller, i kjølig vind eller over et luftgjennomtrengelig mellomlag. Den minimalistiske konstruksjonen er ekstremt lett og komprimerbar, og kan pakkes ned i sin egen brystlomme. Bevegelsesfrihet er nøkkelen, og Squamish hettejakkes mønster og kilestykker sørger for ergonomisk funksjonalitet for fotturer, sykling og klatring. Hetten av typen StormHood™ er hjelmkompatibel og kan strammes med enhånds trekksnorer. Dette gir ergonomisk frihet og bedre sikt når du er i bevegelse.
kr 1600

Arc'teryx Mens Squamish Hoody Trail Blaze

Squamish hoody fra Arcteryx, helt lett og vindtett jakke, perfekt for løping og fjellturer, eller bare når du trenger et ekstra vindtett lag.
kr 1600

Fjällräven Abisko Midsummer Jacket M

Turjakke til herre som passer godt til sommerturen!
kr 2600

Fjällräven Mens Bergtagen Jacket Mountain Blue

Teknisk utendørsjakke med en formsydd passform og pålitelige egenskaper. Lett, sterkt materiale og innovativ taping gjør at jakken er både slitesterk og myk.
Dens utmerkede pusteegenskaper gjør den perfekt for anstrengende aktiviteter, hele året.
Lett, sterk og vannavvisende G-1000 Lite Eco. 65 % resirkulert polyester, 35 % organisk bomull.
Varig G-1000 Eco på skuldrene. Forsterkninger i aramid-basert Corylon. Teknisk, formsydd snitt. Sømmene er plassert for å unngå gnagsår. Justerbar hette med plass til hjelm.
To brystlommer med gjemte glidelåser. Nettinglommer inni brystlommene. Toveis glidelås med innvendig beskyttelsesklaff. Ventilerende glidelås i sidene.
Glidelåsdrager med enkelt grep. Borrelåsjusteringer på ermet rundt håndleddene. Snørejustering langs kanten. RECCO-markør.

Egenskaper for Fjällräven Bergtagen Jakke til herre

Kjønn: Herre
Vekt: 670g i str. M
Materiale:
G-1000 Lite Eco: 65% polyester, 35% bomull
G-1000 Eco: 65% polyester, 35% bomull
Corylon: : 90% Polyamid, 10% aramid
kr 5600

Klättermusen Mens Ansur Wind Jacket Raven Burnt

Helt ny jakke fra Klättermusen, produsert i 100% organisk bomull 102g/m2.

Jakka er produsert i 100% fluorfrie materialer, kan vaskes på 40°C i maskin.

Vekt 234g
kr 2200

Klättermusen Mens Ansur Wind Parka Sulphur Raven

Helt ny anojakke fra Klättermusen, produsert i 100% organisk bomull 102g/m2.

3/4 lengde gjør denne til en super anojakke for helårsbruk. Anojakka er produsert i 100% fluorfrie materialer, kan vaskes på 40°C i maskin.

Vekt 352g

kr 2900