Lukk
Søk
Bilde for kategori Turjakker

Turjakker

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

ArcTeryx Mens Alpha Comp Pant

Isklatrere og alpinklatrere beveger seg raskt og produserer mye varme, men trenger likevel vanntett beskyttelse mot snødrev, is og fallende snø. Alpha Comp Pant er strømlinjeformet for å gi lett vekt og energieffektivitet. Den har kroppsnær fasong for å få maks ut av tekstilteknologiene og hindre stegjern i å hekte seg fast, og dessuten e3D (ergonomisk, 3-dimensjonalt mønster) som lar plaggene under få bevegelsesfrihet.

Tekstilet Fortius 1.0 med innebygd stretch regulerer varme og gjør plagget elastisk i kjerneområdet og knærne. N40p 3L-laminert Gore®-produktteknologi gir holdbar værbeskyttelse i setet, foran på beina og i kanten nederst på beina.

Glidelås i nedre del av beinet kan reguleres for tilpasning til skistøvler, forflytning i høyfjellet og klatring med stegjern. Ekstremt holdbar Keprotec® beskytter anklene.
kr 3300

ArcTeryx Mens Incendo Jacket

Strømlinjet, ultralett jakke som beskytter mot vind og vær under høyintensiv trening i fjellet og terrengløping.
Incendo Jacket gir beskyttelse og teknisk ytelse med en vekt på bare 115 gram. Den er et minimalistisk skall skapt for løping og høyintensiv trening i fjellet. Stoffet Lumin™, et hyperlett ripstop-stoff, gjør at Incendo avviser vind og vann samtidig som den har luftgjennomtrengelighet på et nivå som bidrar til kroppens naturlige nedkjøling gjennom fordampning. DWR-impregnering hever de vannavvisende evnene, og nettingstykker under armene gir ventilasjon. Teknologien Arc’teryx Composite Mapping plasserer netting og Lumin™-stoff på en strategisk måte som gir en mest mulig effektiv balanse mellom beskyttelse og klimahåndtering.

DYNAMISK BEVEGELSE

Høyintensiv trening krever dynamisk bevegelse. Klær må gi økt frihet, ikke sette begrensninger for ytelsen. Incendo har ergonomisk effektiv kroppsnær passform, og kilestykker under armene og formsydde ermer har et nøye utformet mønster som gir uvanlig stor ergonomisk frihet. Funksjonene er minimale og spesielt utvalgt for å gi maksimal teknisk ytelse, redusere vekt og volum, og øke komforten. Reflekselementer gir økt synlighet for treningsøkter i grålysningen eller om kvelden, en noe forlenget rygg gir ekstra dekning, og den tynne kragen holder vær og vind ute uten å irritere eller hindre bevegelse. Kompakte, lette og pakkvennlige Incendo kan stappes ned i sin egen lomme.
kr 1000

ArcTeryx Mens Nodin Jacket col. Mavrick

NODIN JACKET HERRE - NYUltralett, komprimerbar, vindavvisende hettejakke.
kr 1600

ArcTeryx Mens Nodin Jacket Col. Nocturne

Hettejakken Nodin er designet med tanke på funksjonell minimalisme, og leverer høy ytelse i en ultralett pakke som det er lett å få plass til i sekker av alle størrelser. Hetten StowHood™ gir full dekning og ekstra beskyttelse, og brettes enkelt inn i kragen når den ikke trengs. Det tettvevde stoffet 20D Tyono™ har gode vindavvisende egenskaper, men nok luftgjennomstrømning til å unngå overoppheting, og impregnering gjør at lett nedbør preller av. Jakken er svært komprimerbar, og pakkes kjapt ned i sin egen lomme
kr 1600

ArcTeryx Mens Squamish Hoody Col. Oxblood

Superlett, holdbar og komprimerbar hettejakke. Ideell som vindavvisende lag under aktiviteter i varmt vær.
kr 1600

ArcTeryx Mens Squamish Hoody Col. Twinleaf

Superlett, holdbar og komprimerbar hettejakke. Ideell som vindavvisende lag under aktiviteter i varmt vær.
kr 1600

Fjällräven Abisko Hybrid Jacket

Komfortabel jakke til korte fotturer og lettere friluftsliv i lett og enkel design uten unødige detaljer som øker vekten.
Gir perfekt beskyttelse mot kald vind men tar liten plass når den pakkes ned.
Fremstilt av hurtigtørkende MT med skuldre hette og nederkant i G-1000 Lite for ekstra beskyttelse mot regn og slitasje.

Fast justerbar hette med enkel tilpasning rundt ansiktet. Toveis glidelås i front med beskyttende klaff på innsiden.
For ekstra ventilasjon er det en nettingåpning i bærestykket og sydde ventilasjonsåpninger under armene.
To stikklommer strikk i mansjettene på ermene og snorjustering i nederkant.
kr 2100

Fjällräven Mens Bergtagen Jacket Col. Hokkaido Orange

Slitesterk, pustende jakke som tåler røff bruk året rundt!
Jakken er lett og sterk, med vannavvisende G-1000 Lite Eco-materiale. Jakken har forsterkninger på albuene og ved hoftene. Sømmene er plassert slik at de ikke gnager.
Justerbar hette med plass til hjelm.
Toveis glidelås.
Borrelåsjustering i ermene.
Isydd RECCO-brikke.
kr 5400