Lukk
Søk
Bilde for kategori Turbukser

Turbukser

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Wms Palisade Pant Inertia

Teknisk turbukse til dame produsert i TerraTex-nylon, et behagelig, luftig og lett materiale.
Buksen har håndlommer med glidelås som er lett tilgjengelig selv når du bærer sekk. Linningen har en flat spenne som ikke kommer i konflikt med f.eks. hoftebeltet på sekken.
kr 1400

Arc'teryx Wms Shashka FL Pant Crimson

Kroppsnær softshellbukse til skialpinisme og turer.
kr 2700

Arc'teryx Wms Shashka FL Pant Orion

Shashka FL Pant er en softshellbukse som gir god varmeregulering for nedfarter og raske og lette turer i teknisk terreng. Aequora™, et softshellstoff med fireveis stretch, gir en holdbar, luftgjennomtrengelig, vind- og vannavvisende bukse som føles helt fantastisk mot huden. Utformingen er tilpasset bruk med klatresele, med avtakbare seler, lårlommer med glidelås og sideventilasjon for å dumpe varme på opptur. TouringCuff™ holder snøen ute av støvlene samtidig som de gir tilgang til spennene når du står på ski. En kile med glidelås gir plass til støvler av forskjellig omfang, og Keprotec™ i ankelen reduserer faren for kutt og rifter i kantene.
kr 2700

Arc'teryx Wms Sigma FL Pant Black

Denne allsidige softshellbuksen er skapt for aktivitet i fjellet på grunn av den lave vekten og ekstremt god slitestyrke. Strategisk plassering av forskjellige stofftyper gir økt bevegelighet og lavere vekt. med dobbeltvevd Wee Burly™-forsterkninger i sete og knær og luftgjennomtrengelig Fortius™ 1.0 med fireveis stretch i kroppen. Den kroppsnære passformen og avsmalnende nedre del av beinet gir minimalt med løst stoff. formsydde ledd gir full bevegelsesfrihet. og en trekksnor i kanten tetter til for trekk og rusk og rask.
kr 1700

Fjällräven Wms Abisko Trekking Tights Black

Teknisk og slitesterk tights i et svært funksjonelt materiale med stretch. Den kombinerer bevegelsesfriheten til en tights og slitestyrken til et par fjellbukser; forsterkninger over baken og knærne tåler nærkontakt med skarpe steiner, og motstår også fuktighet om du setter deg eller kneler på en fuktig grunn. Perfekt for alle typer gåturer i fjell eller annet røft terreng.

Praktiske benlommer tilbyr praktisk oppbevaring; en stor en på høyre ben har plass til et kart, og en mindre med glidelås på venstre ben, hvor du kan plassere et kompass. Midjen er videre for bedre komfort og kan justeres med snøring på innsiden. Det er to sikkerhetslommer med glidelås og en liten løkke på venstre hofte for å feste utstyr eller en lett jakke.

Den suverene passformen og materialet med fireveis stretch gir plagget maksimal bevegelsesfrihet, som lett kan være med på en kortere eller lengre klatretur, og som vil sitte komfortbelt under et par skallbukser om det begynner å regne.
kr 2000

Fjällräven Wms Bergtagen Trousers Col. Basalt

Slitesterk, pustende bukse som tåler røff bruk året rundt!
Buksen er lett og sterk, med vannavvisende G-1000 Lite Eco-materiale. Buksen har doble G-1000-forsterkninger over baken. Ventilasjonsglidelås fra hofte til kne, og lårlommer med glidelås.
Teipede sømmer.
Isydd RECCO-brikke.
kr 4000

Klättermusen Wms Grimner Pant Raven

Turbukse til dame fra Klättermusen, perfekt for vår, sommer og høst.
Buksen er slitesterk og pustende.
Laget av organisk bomull og Ultramid® Bio-Mass Balanced Polyamide.
Forsterkede partier på knær, bak og rundt anklene.
kr 2500

Klättermusen Wms Misty 2.0 Pant Black

Robuste bukser for blandet og vertikal klatring, og alle andre utendørssituasjoner hvor en kombinasjon av stretch og robusthet kreves.

Misty 2.0 tilbyr strekk som kreves av klatrere, men er fortsatt robust nok til å takle krevende bruk. Materialet er det velprøvde softshell WindStretch™ med en følelse som er myk og behagelig på innsiden. Kuttet er formet for maksimal bevegelsesfrihet gjennom forhåndsbøyde knær og et stretchy materiale. Forsterket med Duracoat™ på baksiden og knærne, og den buede innerbensømmen vil unngå slitasje på de indre underbena. Elastisk justerbar kant og avtakbar krok for støvel lisser. WindStretch™-materialet bruker bluesign®-godkjent Ultramid® Bio-Mass Balanced Polyamide.

Vekt 404 g.
kr 2500