Lukk
Søk
Bilde for kategori Turbukser

Turbukser

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Wms Palisade Pant Inertia

Teknisk turbukse til dame produsert i TerraTex-nylon, et behagelig, luftig og lett materiale.
Buksen har håndlommer med glidelås som er lett tilgjengelig selv når du bærer sekk. Linningen har en flat spenne som ikke kommer i konflikt med f.eks. hoftebeltet på sekken.
kr 1400

Arc'teryx Wms Shashka FL Pant Crimson

Kroppsnær softshellbukse til skialpinisme og turer.
kr 2700

Arc'teryx Wms Shashka FL Pant Orion

Shashka FL Pant er en softshellbukse som gir god varmeregulering for nedfarter og raske og lette turer i teknisk terreng. Aequora™, et softshellstoff med fireveis stretch, gir en holdbar, luftgjennomtrengelig, vind- og vannavvisende bukse som føles helt fantastisk mot huden. Utformingen er tilpasset bruk med klatresele, med avtakbare seler, lårlommer med glidelås og sideventilasjon for å dumpe varme på opptur. TouringCuff™ holder snøen ute av støvlene samtidig som de gir tilgang til spennene når du står på ski. En kile med glidelås gir plass til støvler av forskjellig omfang, og Keprotec™ i ankelen reduserer faren for kutt og rifter i kantene.
kr 2700

Arc'teryx Wms Sigma FL Pant Black

Denne allsidige softshellbuksen er skapt for aktivitet i fjellet på grunn av den lave vekten og ekstremt god slitestyrke. Strategisk plassering av forskjellige stofftyper gir økt bevegelighet og lavere vekt. med dobbeltvevd Wee Burly™-forsterkninger i sete og knær og luftgjennomtrengelig Fortius™ 1.0 med fireveis stretch i kroppen. Den kroppsnære passformen og avsmalnende nedre del av beinet gir minimalt med løst stoff. formsydde ledd gir full bevegelsesfrihet. og en trekksnor i kanten tetter til for trekk og rusk og rask.
kr 1700

Klättermusen Wms Grimner Pant Raven

Turbukse til dame fra Klättermusen, perfekt for vår, sommer og høst.
Buksen er slitesterk og pustende.
Laget av organisk bomull og Ultramid® Bio-Mass Balanced Polyamide.
Forsterkede partier på knær, bak og rundt anklene.
kr 1250 kr 2500

Klättermusen Wms Misty 2.0 Pant Black

Robuste bukser for blandet og vertikal klatring, og alle andre utendørssituasjoner hvor en kombinasjon av stretch og robusthet kreves.

Misty 2.0 tilbyr strekk som kreves av klatrere, men er fortsatt robust nok til å takle krevende bruk. Materialet er det velprøvde softshell WindStretch™ med en følelse som er myk og behagelig på innsiden. Kuttet er formet for maksimal bevegelsesfrihet gjennom forhåndsbøyde knær og et stretchy materiale. Forsterket med Duracoat™ på baksiden og knærne, og den buede innerbensømmen vil unngå slitasje på de indre underbena. Elastisk justerbar kant og avtakbar krok for støvel lisser. WindStretch™-materialet bruker bluesign®-godkjent Ultramid® Bio-Mass Balanced Polyamide.

Vekt 404 g.
kr 1250 kr 2500

Maloja Wms DachsM. Alpine Softshell Pants Moonless

Vindtett og pustende softshellbukse fra Maloja til dame.

Med sitt rene design bringer disse softshell-buksene urban stil til fjells.
Stormshell Light-materialet er vindtett og har en PFC-fri vannavstøtende finish.

To sidelommer med glidelås, en glidelåslomme på låret og en glidelåslomme bak gir rikelig med oppbevaringsplass, mens det integrerte beltet og glidelåsene i beina sørger for gode justeringsmuligheter.

Refleksdetalj på leggen, firkantet Maloja-skrift på lårlommen.

Vaskes på 30 grader, ikke bruk tørketrommel.
kr 2000

Montura Wms Mountain Rock Pants Teal Blue

Lett turbukse til dame med fireveis stretch.
Ekstra forsterkninger på knærne.
To håndlommer med glideås, og glidelås nederst i beina - du kan åpne opp glidelåsen slik at buksen blir videre og passer over f.eks. en fjellsko.
Buksen er vannavstøtende og pustende.
kr 1550