Lukk
Søk
Bilde for kategori Turbukser

Turbukser

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

ArcTeryx Wms Psiphon AR Pant Col. Black

Psiphon AR er optimert for klatrere som er ute etter en sterk, lett bukse til allroundbruk, med en kombinasjon av værbeskyttelse, effektiv varmeregulering, pusteevne og god stretch. Det slitesterke softshellstoffet Burly™ er vevd med fireveis stretch, og kombinerer nylonytterstoffets suverene styrke og holdbarhet med komforten og den gode fukttransporten i en innside av polyestermikrofiber. DWR-impregnering gir vannavvisende egenskaper. To håndlommer med lav profil og glidelås har plass til småting, og en større lårlomme er lett tilgjengelig. Den strømlinjede lukningen i livet sitter godt under en klatresele.

PASSFORM SOM FUNGERER

Designteamet til Arc’teryx inspireres av det å prøve å løse klatreres problemer og oppnå høyere teknisk ytelse. Fra kneet og ned smalner Psiphon AR slik at den sitter nær kroppen og ikke kommer i veien når man klatrer eller sparker med stegjern. Sømmene er fjernet på innsiden i nedre del av buksebeinet for å redusere faren for at det hekter seg fast eller får rifter, og buksekanten med lukning med kilestykke gir plass både til fjellstøvler og isklatrestøvler, og dessuten de fleste fjellskistøvler. Resultatet er en gjennomtenkt, grundig utført buksedesign som gir færre frustrasjoner og potensielle farer for klatrere, slik at de kan fokusere på bevegelsene og klatringen.

EN SYSTEMATISK TILNÆRMINGSMÅTE

Psiphon AR Pant og andre produkter i kolleksjonen Arc’teryx Ascent fungerer godt på egen hånd, men kommer virkelig til sin rett i teknisk avanserte systemer som gir maksimal ytelse i krevende høyfjellsforhold. Vi ser på de forskjellige lagene med klær, klatresele, hjelm, ryggsekk og stegjern som deler av et system. Kunnskap om hvordan klatrere beveger seg ligger til grunn for designene, som er bygget for fungere i samspill innenfor sitt spesifikke bruksområde. Arc’teryx benytter seg av førsteklasses håndverk, nyskapende konstruksjoner og ergonomiske mønstre for å skape produkter som samarbeider om å levere høyest mulig funksjonsnivå og slitesterk beskyttelse med lavest mulig vekt.

Tekniske egenskaper •Motstandsdyktig mot vær
•Pustende
•Lett vekt
•Holdbar
Konstruksjon •Impregnering med DWR-finish (Durable Water Repellent) hjelper vanndråper bort fra tekstiloverflaten
•Tekstil med fireveis strekk
Mønster •Formsydde mønstre for ubegrenset bevegelighet
•Skritt med kilestykker
Glidelås- og gylfkonfigurasjon •Gylf med trykknapplukning foran

Konfigurasjon av mansjetter og ermer •Ankelglidelås i 1/4 lengde med kilestykke
•Innvendige webbingløkker i kanten kan brukes til å holde buksekanten nede (stropper ikke inkludert)
•Kilestykke i nedre del av beina med tre posisjoner kan reguleres så det passer nesten alle støvelkonfigurasjoner, fra lette turstøvler til kraftige skistøvler for fjellbruk
Liv- og beltekonfigurasjon •Regulerbart integrert belte
Lommekonfigurasjon •To håndlommer med glidelåser
•Lårlomme med glidelås
Forsterkninger •Sømløs innside av ankel
•Dobbeltvevd Burly™ med forsterkning i nedre del av beinet reduserer fare for at stegjern skader plagget eller hekter seg fast
kr 2000

ArcTeryx Wms Psiphon SL Pants Col. Mirage

Allsidig, lett, kroppsnær og kroppsnær softshellbukse for kvinner, designet for klippeklatring på flere taulengder.
Med gjennomtenkt design som fokuserer på bruk, er Psiphon SL Pants materiale, mønster og funksjoner spesielt utvalgt med tanke på klatring over flere taulengder. Psiphon SL er laget av Cresta™, et stretchvevd nylon. Det gir den evnen til å tåle friksjon som klatrere trenger, og har dessuten god stretch som gir bevegelsesfrihet i fjellveggen. Materialet har også en høy grad av luftgjennomtrengelighet. Dette gjør at luften kan sirkulere, noe som gir effektiv varmeregulering og fukthåndtering i situasjoner med voldsomme anstrengelser og varmere forhold. Håndlommene er fôret med netting som gir økt luftgjennomstrømning ved behov.

BEVEGELSE I AKSJON

Klatring er en dynamisk aktivitet, så klærne må være med i bevegelsen, ikke hindre den. Fokuset på bevegelse er grunnleggende for Arc’teryx’s design. Psiphon SLs kvinnetilpassede design, radikalt formsydde form og kilestykker i skrittet kombinert med Cresta™-materialets fremragende stretch, gir den overlegne bevegelsesfriheten klatrere trenger.

GIRA PÅ GRANITT

Enkle funksjoner har mye å si, og Arc’teryx utvikler alt med et bevisst bruksfokus. Psiphons linning har en tynn metallkrok som lukkemekanisme. Dette gir sikker passform som sitter behagelig under en klatresele. En webbingløkke på baksiden av linningen holde kalkposen på plass. Lårlommen er tilgjengelig mens du har på klatreselen, og andre lommer ligger flatt så de garantert ikke er et irritasjonsmoment. Den kroppsnære passformen gir minimalt med løsthengende stoff og gir bedre sikt mot klatreflaten. En trekksnor i kanten holder den på plass.
kr 1200

ArcTeryx Wms Shashka FL Pant Col. Crimson

Kroppsnær softshellbukse til skialpinisme og turer.
kr 2700

Fjällräven Alta Trousers

Den perfekte blandingen av slitestyrke og smidighet har gjort denne buksen til en favoritt. Alta er en turbukse i klassisk utførelse i slitesterke G-1000 Original. Den er også overraskende smidig takket være stretchpanelene ved knærne og bak. For at den skal tåle ekstra tøff behandling, er turbuksen også forsterket på utsatte steder: over baken, over knærne og på innsiden nederst på bena. Den har praktiske lommer med plass til alt du trenger å ha tilgjengelig på turen: kartlomme, liten benlomme, knivlomme og to sidelommer. Turbuksen har normal passform og midje og formsydde knær.
kr 1700

Fjällräven Wms Bergtagen Trousers Col. Basalt

Slitesterk, pustende bukse som tåler røff bruk året rundt!
Buksen er lett og sterk, med vannavvisende G-1000 Lite Eco-materiale. Buksen har doble G-1000-forsterkninger over baken. Ventilasjonsglidelås fra hofte til kne, og lårlommer med glidelås.
Teipede sømmer.
Isydd RECCO-brikke.
kr 4000