Lukk
Søk
Bilde for kategori Toppturstøvler

Toppturstøvler

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Atomic Wms Backland Col. White

Dette er en prisgunstig toppturstøvel som er lett, har god ytelse og med egen lest og passform for damer. Støvelen er lett og fleksibel for turen opp fjellet og leverer god ytelse på turen ned. Pustende liner innersko med hurtigtørrende lisser som holder føttene tørre. Smal lest og presis og behagelig passform med Memory Fit som tilpasser seg foten. Støvelen har god flexsibilitet med sin utagbare fronttunge. Den solide gummisålen gir deg godt grep ved klatring.
kr 3990 kr 6300

Dynafit TLT7 Expedition Women CL

Nok en gang setter Dynafit standarden for en ny generasjon toppturstøvler. Med erfaringene fra suksessene TLT5 og 6 har Dynafit klart å få presset ned vekta til omkring ett kilo og samtidig klart å forbedre kjøreegenskapene. Spennesystemet er også revolusjonerende hvor toppspenna regulerer både strammingen i skaftet og over vrista. En ytterligere nyvinning er fronten (speed nose) hvor den klassiske leppa på skoa er fjernet for gi et mer effektivt rotasjonspunkt ved gange. Komforten er også forbedret ved at volumet på nedre del av skallet er gjort litt romsligere enn ved tidligere TLT modeller.
For deg som vil ha en superlett og effektiv toppturstøvel- med overlegne egenskaper oppover, men som fremdeles ønsker gode kjøreegenskaper nedover.
Ekstremt lett
Meget gode kjøreegenskaper vs vekt
Smart Ultra-lock 3.0 låsesystem
Kortere såle som gjør det enklere å gå
Vekt 1020g
kr 2990 kr 7300

Dynafit Wms KHIÔN

Nullstill dine forventninger til en toppturstøvel, her har du noe som ligger langt over hva som har vært standarden til nå. Sammen med sine teamløper har Dynafit utviklet Khiôn- serien, hvor de har tatt i bruk helt nye løsninger. Dette gjør denne serien til perfekte støvler for deg som virkelig vil dra på og ha alpinstøvelfølelse igjennom hele nedkjøringen. For å gi en presis og progressiv fleks har Dynafit utviklet en løsning hvor over- og underskall låser seg sammen på flere punkter, i motsetning til tradisjonelle toppturstøvler hvor denne låsingen kun skjer på ett punkt. Underskallet er formet anatomisk for best mulig passform, og med spennene plassert slik at de ikke klemmes i stykker mot stein ved klatring
Hvem passer denne støvelen for?
Passer også godt for den som vil ha et par støvler man både kan bruke på topptur og som en freeridestøvel ved heisbasert skikjøring.
Skall: Pebax Rnew
Skaft og spoiler: Pebax/magnesium
Innerstøvel: Custom Ready
Spenner: 4 spenner, One-Touch system
i magnesium
Presision-lock system mellom over- og underskall
16° framover vinkling
90° vandring i gåmodus
Såle: Pomoca Formula
Vekt: 1370g (str 25,5)
kr 990 kr 5490

La Sportive 88F Sparkle

Den letteste alpinstøvelen på markedet, Sparkle har en +/- 30 grader utslag i skaftet i gå-modus gir deg en lang og effektiv steglengde. Vertebra konstruksjonen gir støtte når du kjører nedover og lav-profil Pegasus spenne-systemet tillater macro- og micro justeringsmuligheter for en presis passform.

•EZ Flex tungen er designet for å fungere sømløst med kvinnespesifikke EZ Thermo Liner
•+/- 30 grader utslag i skaftet i gå-modus gir deg en lang og effektiv steglengde
•Pegasus spenner som er micro justerbare uten at du åpner dem
•Skall: Grilamid®
•Skaft: Pebax®
•Spoiler: Marfram®
•Vertebra: Karbonforsterket Grilamid®
•Tunge: Grilamid®
•Lukking: 4 Pegasus spenner med en ekstra stropp
•Liner: EZ Thermo
•Posisjoner: 3 preset forward lean options (10°, 14°, 18°)
•Flex: 110
•Kompatibel med: alle "Tech-Style" og AT bindninger
•Såle: Vibram®
•Vekt per par: 2490g
kr 3500 kr 7700

Scott Celeste III Col. White/ Bermuda Blue

Celeste er ytteligere forbedret fra tidligere versjoner, og er en av de mest brukte i markedet. Lav vekt, samt en rekke finesser gjør denne til et sikkert valg. Bred lest gjør den svært komfortabel og her holder du godt på varmen. Støvelen er laget i superlett Grilamide materiale og har en varm innestøvel som enkelt kan varmes opp og tilpasses foten ved behov. Flex index på 120 og en nyutviklet brukervennlig ski/walk funkjson. Celeste har svært gode egenskaper også ned fra fjellet. Vibram såle med støtdemping samt innebygde Tech fester.
- Dame lest
- Str. 23-27,5
- Flex index 120
- Lestbredde 103,5mm
- Vibram såle
- Vinkel 11,5 grader
- Rotasjon 60 grader
- ISO Touring Dynafit Tech insert
- Vekt 1205 gram
- Liner PWR lite high
- Rear hook ski/walk mekanisme
Materiale:
- Grilamide
Scott sin Freeski mountanering serien er designet med en perfekt fordeling mellom vekt og funksjon. Gjennom tett samarbeide med de beste fjellguidene har Scott utviklet produkter som bryter nye grenser for hva som er mulig å få til med kombinasjon av lav vekt og funksjon.
Scott ble etablert i Sun Valley, Idaho i 1958 av Ed Scott. Scott har alltid hatt som mål å være ledende leverandør innen sine kategorier. Innovation-Technology-Design har vært slagord og førende helt siden starten. I dag er hovedkontoret i Sveits hvor utvikling og testing går hånd i hånd. Scott- No Shortcut
kr 3990 kr 6500