Lukk
Søk
Bilde for kategori Toppturstøvler

Toppturstøvler

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Dalbello Wms Lupo AX 110 Col. White

Lupo AX 110 W er en damestøvel som kombinerer rå kjøreegenskaper med lav vekt og ordentlig gå-utslag. Lupo AX har en breiere og mer komfortabel lest som passer de fleste føtter. Den har 48 grader utslag når tungen, som har hurtigkobling, er tatt ut. Dette selv om den midterste spennen er strammet slik at du får optimalt hælgrep og slipper gnagsår. Støvelen har det unike 3-delte cabriodesignet, noe som gir en utrolig harmonisk og balansert støvel som absorberer underlaget og er tilgivende. Støvelen har en helt ny IF EVA innerstøvel som er perforert og har en membran som gir gode pusteegenskaper. GripWalk sålen er utskiftbar, og kan erstattes med vanlig alpinsåle.
Lest 100mm. Gåutslag 48grader. Fleks 110. Full thermoinnerstøvel. Vekt kun 1610g i MP 245
kr 5000

Dynafit Mens Hoji Pro Tour Grey

Den første kjørestøvelen som er rå å gå med - den første turstøvelen som er rå å kjøre med!
En støvel med uslåelig gåutslag, men samtidig med progressiv, pålitelig og forutsigbar fleks. Fantastiske gåegenskaper kombineres med like gode kjøreegenskaper.
Skallet er lagd i Grilamid plast, og sikrer en stiv fleks og som er godt egnet til frikjøringsretta topptur.
HOJI-støvelen er et prosjekt utviklet av Hoji selv og Dynafit-bindingens far, Fritz Barthel.
Vekt - 1450 g
Speed Nose - bedre gåegenskaper med rotasjonspunkt nærmere tærne, og kortere sålelengde.

Hoji Lock System - ski- og gåmodus er linket sammen med hele lukkesystemet på støvelen. Du trenger bare en bevegelse får å bytte mellom en svært behagelig gå modus, til et stivt kjøremodus med progressiv fleks og null slark.

Cramp-in system - her har du mulighet til å benytte deg av det mest presise og letteste stegjernsoppsettet til toppturstøvler som fins. Eget opplegg til Revolutionary Crampon.

Master Step - Den nyeste teknologien innen inserts. Gjør det lettere å tråkke inn i bindingene på grunn av bedre spor, den har også lavere vekt.


NB: Er ikke kompatibel med Dynafit Beast og Salomon Shift.
Ultra Lock Strap
Progressiv fleks
V-formet tunge gir bedre gåegenskaper
Safety lock-spenner holder spennene på plass
Mikrojustering på spennene for å sikre maksimal presisjon
11 grader fremovervinkel
55 grader gåutslag med minimal motstand - enormt god bevegelighet i ankelen
Custum Plus innerstøvel - fullformbar
Pomoca Formula såle med rå friksjon
Behagelig lest og passform
Skaft, underskall og spoiler: Grilamid
kr 8000

Dynafit Wms Hoji Pro Tour

Den første kjørestøvelen som er rå å gå med - den første turstøvelen som er rå å kjøre med!
En støvel med uslåelig gåutslag, men samtidig med progressiv, pålitelig og forutsigbar fleks. Fantastiske gåegenskaper kombineres med like gode kjøreegenskaper.
Skallet er lagd i Grilamid plast, og sikrer en stiv fleks og som er godt egnet til frikjøringsretta topptur.
HOJI-støvelen er et prosjekt utviklet av Hoji selv og Dynafit-bindingens far, Fritz Barthel.
Vekt - 1320 g
kr 8000

Dynafit Wms Hoji PX

Den første kjørestøvelen som er rå å gå med - den første turstøvelen som er rå å kjøre med!
En støvel med uslåelig gåutslag, men samtidig med progressiv, pålitelig og forutsigbar fleks. Fantastiske gåegenskaper kombineres med like gode kjøreegenskaper.
Skallet er lagd i Pebax plast, og sikrer en stiv fleks og som er godt egnet til frikjøringsretta topptur.
HOJI-støvelen er et prosjekt utviklet av Hoji selv og Dynafit-bindingens far, Fritz Barthel.
Vekt - 1400 g
kr 7000

Full tilt Ascendant Col. Green

Ascendant er en ny støvel som har gåfunksjon og tech-insearch og kan dermed brukes på alle typer bindindinger. Ascendant er bygget på samme samme skall som Descendant, og har derfor 102mm lestbredde som vil passe de fleste føtter. Ascendant leveres også med to sett såler. Ett for vanlig skikjøring og ett sett gummisåler fra Michelin for bedre friksjon på fjellturer. Når en skal bruke denne støvelen i gåmodus, så tar en av fleks-tunga og får dermed en støvel som har veldig bra gåutslag og sikrer deg god komfort på oppstigningen. En "gamasj" sikrer at det ikke kommer snø og fuktighet inn i støvelen uten flekstunga.
Ascendant leveres med fleks 10 tunge, som tilsvarer 120 fleks, men som på alle Full Tilt støvler er det lett å bytte ut til en mykere flekstunge for å endre stivheten i støvlene.
Ascendant leveres med Tour Pro Liner fra Intuition som kan varmetilpasses og vil forme seg perfekt til din fot. I tillegg leveres den med en ekstra såle, slik at dersom volumet i støvelen blir for stort, så kan sålen legges inn for å minske volumet. Det leveres også med en J-bar som kan festes på innerstøvelen for å få bedre hælgrep.

- Brei og komfortabel frikjøringsstøvel med gåfunksjon og tec-innsearch
- Tour Pro innerstøvel
- Varm og tilpassningsdyktig Intuition innerstøvel
- Progressiv flex
- Metallspenner
- Vekt skimode:1860 gram @ 26,5
- Vekt tourmode: 1700 gram @26,5
- Lestbredde 102mm
- Str.: 24.5 - 30.5kr 6500

Hagan Core TF / W TF

Pure Ski Mountaineering - vår slagord gjelder også når Hagan CORE touring støvel spikeren på hodet. Pålitelig og kompromissløs han oppfyller alle kravene til moderne tourers generasjon. Med 1190 gram (Gr. 26,5) og med en komfortabel 60 ° aksel rotasjon er kjernen for optimal ledsager for lange klatringer, kryssinger og tekniske partier. Den anatomisk korrekt skall (AGS) sikrer perfekt kraftoverføring, formidle en høy grad av stabilitet, ikke bare på nedstigningen, men øker også i de utsatte områdene, eller med bruk av stegjern. Skallet materialet Grilamid, den Bax ramme Cuff, en perfekt tilpasset mal posisjon og den ekstra brede kraft stropp (OCB - Oversized Closing belte) gir en oppsiktsvekkende ski-kontroll i alle situasjoner. Den multi-avlede-Buckle system (MDB) sikrer optimal kraftfordeling til skallet og holder foten på vei oppover, som i nedoverbakke trygt på plass.
FUNKSJONER
AGS - Anatomisk Guided Shell.
I utviklingen av den siste formen på Hagan CORE Tour skisko våre hele opplevelsen fløt, har vi samlet de siste 10 årene. Formen av skallet følger den naturlige anatomi av foten og gir plass hvor foten må følgelig brister, og omgir dem kompakt til de soner hvor perfekt grep er nødvendig. Denne optimaliserte linjer reduserer trykkpunkter - perfusjon relaterte bli kalde føtter er dermed sterkt redusert. Bax ramme Cuff
på baksiden av kragen på Hagan CORE touring ski boot idrett en power-vanger i form av en "X". Nøyaktig sammen de sterkeste trykkoppbygging som kjører kraft strenger sømløst i bollen over, øke stabiliteten i en direkte, uforfalsket kraftoverføring og dermed sikre optimal ski kontroll.
NFT - Neo-Flex Tongue:
Tungen bygging av Hagan CORE touring ski boot sikrer progressiv flex. Vi forenes i en tunge to hardheter, som er ansvarlig for at balansen mellom opp- og nedoverbakke ytelse balansert å ha (noensinne) Skifte tunge deler uten. Den mykere innstilt øvre tungepartiet bøyer med åpen sjakt med perfekt og forlater hasen hans naturlige bevegelsesfrihet. Den nedre del av tungen er utformet hardere. Dersom akselen er lukket for avreise, er den kraft som overføres gjennom den mykere delen ned og spres jevnt på den hardere del av tungen. Resultatet er et jevnt (progressiv) øke Flex, som sikrer perfekt kontroll i nedoverbakke.
MDB - Multi-avlede-Buckle System
Den nedre spenner fra Hagan CORE touring ski boot tilbyr en enormt forbedret vedheft område av skallet. Den omdirigert kabeltrekk gjennom fra stortåen ballen område til hasene.
OCB - Oversized lukking Belt
Den ekstra brede strømmen stropp distribuerer strøm til mansjetten på et veldig stort område, og dermed spare betydelig vekt, og derfor at forhåndsinnstilling av power-stropper fra oppstigningen til nedstigning ikke må endres. Men fremfor alt, eliminerer unødvendig fikling med utallige spenner og posisjoner, og dette sparer på toppen mye tid.
ESL - Easy-Slide-Lock System
Enkle, intuitive og praktiske funksjoner av spesielt utviklet for Hagan CORE touring støvler ski-tur mekanisme. Denne konstruksjonen sikrer at strømmen ikke blir borte mens ski, men overført til skallet og sikrer en oppsiktsvekkende tur.
M-Grip Sole
Sikkerhet først er topp prioritet når det gjelder grep på en rekke terreng. M-profil er anordnet slik at det bygger seg opp meget god stabilitet i alle retninger. Gummiblandingen er valgt slik at en perfekt friksjon oppstår på en hvilken som helst overflate, og slitasjen er i stor grad minimalisert.
bakre standard avsnitt
De touring skistøvler av Hagan CORE linje tak i den siste utviklingen stod i obligasjonsmarkedet. Hælen seksjon er utformet slik at det er 100% kompatibelt med kingbolten til markørene selv uten anvendelse. Vi bruker originale Dynafit inserts.
kr 1990 kr 5500