Lukk
Søk
Bilde for kategori Toppturski

Toppturski

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Blizzard Zero G 95 Light Blue

Velkjente Zero G fra Blizzard.
1135g i 164cm, 1180g i 171cm.
En ultralett trekjerne forsterket med karbon, gjør at denne skien kjører godt tross den lave vekten. Det er forståelig at dette er en populær toppturski blant folket.
Karbonsystemet som sitter i den nye Zero G heter Carbon Drive 2.0. Dette er kort forklart en karbonramme som er flettet inn i trekjernen, 3 dimensjonalt. Dette opprettholder en imponerende styrke og stabilitet sett i forhold til egenvekt på skia.
Zero G har siden første edition vært i front av utviklingen innen toppturski. Denne tradisjonen bæres videre i årets modell.
kr 7290 kr 9000

K2 Wayback 106 Yellow

Wayback 106 er den breieste skia i toppturserien fra K2, modellen har hentet inspirasjon fra en moderne frikjøringsski når det gjelder skienes kjøreegenskaper.

En konstruksjon med en lett Paulownia trekjerne sammen med Carbon resulterer i en vekt på 1550 gram i 179 cm, og gjør dette til en ski som også kan anbefales på lengre turer uten at vekt skal være en hindring.
Skienes kombinasjon av Rocker og Taper i tupp gir en enkel svinginngang og fin flyt i løs snø og det lille løftet i bakskien gjør at de enkelt kan skrenses ut i brattere terreng. I skienes midtre del er det også et Titanal innlegg som er med på å gi ekstra vridningsstivhet og demping mot underlaget, og det gir en rolig og stabil ski selv om det settes på litt ekstra fart i nedkjøringen. Wayback 106 er skiene for deg som fortsatt ser litt på vekt men som vil utnytte forholdene og terrenget på turen ned igjen.

Tupp og bakski har hull for feste av ferdigkuttet Pomoca K2 fell som er tilpasset skienes bredde og lengde. Disse festehullene kan også benyttes til å lage skikjelke for redning hvis det er nødvendig.

Vant skitesten i Fri Flyt i sin kategori høsten 2018.
kr 4990 kr 7000

Skitrab Mens Stelvio 85

Svært allsidig allrounder!

Stelvio85 har identisk geometri med den litt stivere og mer kostbare Magico.2. Magico.2 slo oss i bakken med sin lave vekt og gode flytegenskaper og vi er veldig glade for å kunne tilby en ski med mye av de samme egenskapene og vesentlig lavere pris! Med sine 85mm midtbredde og den nye geometrien kan Stelvio85 brukes til alt hele året. Rett og slett en ski til alt! Stelvio passer til middels tunge skikjørere eller for deg som ønsker en halvmyk ski, særlig i bakre del av skien. Stelvio85 er selvfølgelig håndlaget på SkiTrabs egen fabrikk i Bormio i Nord-Italia, randosportens vugge. Den er konstruert på en banebrytende måte med 14 lag materialer som gjør at man kan bygge inn et bredere spekter av kjøreegenskaper enn man kan ved klassisk 6-7 lags konstruksjon.

Hvem passer Stelvio 85 for?

Passer perfekt for nybegynnere som trenger en ski til alt. Eller erfarne som vil ha en kvalitetsski med ekstremt lang levetid!

- Svært lettkjørt
- Kan brukes i alle slags forhold
- Lav vekt
- Ekstremt høy kvalitet
- Trekjerne forsterket med ask på sidene
- Radius control
- Control Flex (styrt progresiv flex)
- 14-lags konstruksjon
- No Shock Active Vibration Control
- Hiconnect - High module carbon powerglass torsion control
- Håndlaget i Bormio med lidenskap
kr 6800 kr 8000

Skitrab Wms Gavia 85

Svært allsidig allrounder!

Gavia 85 har identisk geometri med den litt stivere og mer kostbare Magico.2. Magico.2 slo oss i bakke med sin lave vekt og gode flytegenskaper og vi er veldig glade for å kunne tilby en ski med mye av de samme egenskapene og vesentlig lavere pris! Med sine 85.. midtbredde og den nye geometrien kan Gavia 85 brukes til alt hele året. Rett og slett en ski til alt! Gavia passer lette til middels tunge skikjørere eller for deg som ønsker en ekstra myk ski, særlig i bakre del av skien. Gavia 85 er selvfølgelig håndlaget på SkiTrabs egen fabrikk i Bormio i Nord-Italia, randosportens vugge. Den er konstruert på en banebrytende måte med 14 lag materialer som gjør at man kan bygge inn et bredere spekter av kjøreegenskaper enn man kan ved klassisk 6-7 lags konstruksjon.

Hvem passer Gavia85 for?

Passer perfekt for nybegynnere som trenger en ski til alt. Eller erfarne som vil ha en kvalitetsski med ekstremt lang levetid!

- Svært lettkjørt
- Kan brukes i alle slags forhold
- Lav vekt
- Ekstremt høy kvalitet
- Trekjerne forsterket med ask på sidene
- Radius control
- Control Flex (styrt progresiv flex)
- 14-lags konstruksjon
- No Shock Active Vibration Control
- Hiconnect - High module carbon powerglass torsion control
- Håndlaget i Bormio med lidenskap
kr 6800 kr 8000

Stöckli Edge 88 Blue

EDGE 88 128-88-114 R=19,0(177) Lengder:159, 168, 177, 186 Vekt:1490 gr (177)
Topptur-ski som takler de fleste forhold. Edge 88 har mange nye teknologier fra Stöckli. Den har en
super lett kjerne med titanal over og under. Titanalplaten under kjernen er perforert med små hull
for å spare vekt, men samtidig beholde stabilitet og kantgrep ved vekslende forhold. Bakskien er
tilpasset for feste av felle. Edge 88 har fått fantastiske tilbakemeldinger, og alle er overrasket over
kjørestyrken til en så lett ski.
kr 7000 kr 10000

Völkl Rise Above 88 Green

Rise Above 88 er en lett allround toppturski. 88mm under foten gjør at den er enkel å klatre og traversere med. 3 Radius innsvinget med kort radius under fot og åpen radius foran og bak gjør det enkelt å variere svingstørrelsen, og er tilgivende i vanskelig snø. Den er rask fra kant-til-kant, og den takler alle snøforhold. Tiprocker gir god flyt og gjør skien tilgivende og morsom. Skien har en avansert trekjerne som sikrer godt isgrep og dynamisk flex. Kan leveres med ferdigkuttet fell.
kr 4390 kr 7000

Völkl Wms Rise Above 88 Pink

Rise Above 88 W er en lett allround toppturski til dame. 88mm under foten gjør at den er enkel å klatre og traversere med. 3 Radius innsvinget med kort radius under fot og åpen radius foran og bak gjør det enkelt å variere svingstørrelsen, og er tilgivende i vanskelig snø. Den er rask fra kant-til-kant, og den takler alle snøforhold. Tiprocker gir god flyt og gjør skien tilgivende og morsom. Skien har en avansert trekjerne som sikrer godt isgrep og dynamisk flex. Kan leveres med ferdigkuttet fell.
kr 4390 kr 7000