Lukk
Søk
Bilde for kategori Toppturski

Toppturski

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Blizzard Zero G 85 LTD Black

Blizzard Zero G byr på ekstremt gode kjøreegenskaper i forhold til vekta.

Lett trekjerne i paulownia sammen med carbonfiber gjør skia stabil, dette kombinert med en lengre svingradius får du jevne fine svinger uansett føre.
Med en midtbredde på 85 mm får du godt kantgrep på hard snø.

Obs! Denne skia er limited edition, og må hentes i butikk.

Vekt: 2220 gram pr par (171 cm)
Mål: 115-85-99 mm (171 cm)
kr 6100 kr 8000

Blizzard Zero G 94 Approach Inkl. Feller

Blizzard Zero G 94 Approach er en solid og svingvillig allrounder med balansert vekt. Sammenlignet med Zero G 95 er denne modellen konstruert med mindre carbonfiber, noe som gjør den enda kjappere fra kant til kant.

Med en midtbredde på 94 har du en ski for hele sesongen, flyter godt og samtidig gir gode kanteegenskaper.

Denne skia leveres med ferdigtrimmede fiks ferdig feller fra Pomoca i blanding av syntet og mohair.
kr 6990 kr 8000

Blizzard Zero G 95 Light Blue

Velkjente Zero G fra Blizzard.
1135g i 164cm, 1180g i 171cm.
En ultralett trekjerne forsterket med karbon, gjør at denne skien kjører godt tross den lave vekten. Det er forståelig at dette er en populær toppturski blant folket.
Karbonsystemet som sitter i den nye Zero G heter Carbon Drive 2.0. Dette er kort forklart en karbonramme som er flettet inn i trekjernen, 3 dimensjonalt. Dette opprettholder en imponerende styrke og stabilitet sett i forhold til egenvekt på skia.
Zero G har siden første edition vært i front av utviklingen innen toppturski. Denne tradisjonen bæres videre i årets modell.
kr 7290 kr 9000

Blizzard Zero G 95 LTD Black

Blizzard Zero G byr på ekstremt gode kjøreegenskaper i forhold til vekta.

Lett trekjerne i paulownia sammen med carbonfiber gjør skia stabil, dette kombinert med en lengre svingradius får du jevne fine svinger uansett føre.
95 mm bredde er perfekt for hele sesongen.

Obs! Denne skia er limited edition, og må hentes i butikk.

Vekt: 2520 gram pr par (178 cm)
Mål: 127-95-111 mm (178 cm)
kr 7100 kr 9000

K2 Wayback 106 Yellow

Wayback 106 er den breieste skia i toppturserien fra K2, modellen har hentet inspirasjon fra en moderne frikjøringsski når det gjelder skienes kjøreegenskaper.

En konstruksjon med en lett Paulownia trekjerne sammen med Carbon resulterer i en vekt på 1550 gram i 179 cm, og gjør dette til en ski som også kan anbefales på lengre turer uten at vekt skal være en hindring.
Skienes kombinasjon av Rocker og Taper i tupp gir en enkel svinginngang og fin flyt i løs snø og det lille løftet i bakskien gjør at de enkelt kan skrenses ut i brattere terreng. I skienes midtre del er det også et Titanal innlegg som er med på å gi ekstra vridningsstivhet og demping mot underlaget, og det gir en rolig og stabil ski selv om det settes på litt ekstra fart i nedkjøringen. Wayback 106 er skiene for deg som fortsatt ser litt på vekt men som vil utnytte forholdene og terrenget på turen ned igjen.

Tupp og bakski har hull for feste av ferdigkuttet Pomoca K2 fell som er tilpasset skienes bredde og lengde. Disse festehullene kan også benyttes til å lage skikjelke for redning hvis det er nødvendig.

Vant skitesten i Fri Flyt i sin kategori høsten 2018.
kr 3500 kr 7000

K2 Wayback 80 Red

WayBack 80 er en ultralett toppturski som veier inn på under 1000 gram.
Dette er en ski for fjellentusiaster som skal gå lange turer og gjerne både flatt og bratt.

Selv om Wayback 80 er av de lettere skiene på markedet, er det fortsatt fokusert mye på nedkjøringen, og kombinasjonen av vekt og kjøreegenskaper er imponerende. Med bruken av Paulownia Light trekjerne, Carbon og Titanal gir det en ski som fortsatt kan settes fart på og som ligger trygt og stabilt mot underlaget. Vridningsstivheten under skienes midtre del er optimal og gir et godt kantgrep. Wayback 80 er tross sine smale mål og lave vekt en ski som er å anbefale for alle, uansett kjønn og størrelse. Kombinert med en lettere binding blir dette en killer i fjellet.
En moderat Rocker gjør at skiene lett føres i urørt snø, samtidig som det øker flyten og svingegenskapene på turen ned.
Tuppen er klargjort for feste racing fell, og det vil være tilgjengelig ferdigkuttet K2 Pomoca fell.
Vektene på Wayback 80 er: 960 g @ 163 cm, 1000 g @ 170 cm, 1040 g @ 177 cm
kr 3600 kr 7200

K2 Wayback 96 Gray

Wayback 96 er en lett toppturski fra K2, tiltenkt de som er ute etter det ekstra på turen ned igjen. Svingradien er økt i forhold til tidligere modell og er derfor en ski som takler fart enda bedre.
Skiene er konstruert med en lett Paulownia trekjerne med Glassfiber og Carbon, og i tillegg er det lagt inn en Titanal plate for å sikre et godt kantgrep og god demping av underlaget. Den lave vekten gjør skiene lette å gå med og enkle og føre i snøen, og bredden og svingradien gir litt ekstra stabilitet og flyt i nedkjøringen. Wayback 96 er en svingvillig ski som kjører bra selv i mykere snø, men har også sin fordel i partier med mer krevende underlag, dette takket være kombinasjonen av materialvalg, det tradisjonelle spennet og K2 sin bestandige fokus på kjøreegenskaper.
Rocker og Taper i framskiene gir enklere svinginnganger samtidig som det øker flyten litt i løsere snø. De som både kan og vil har her en toppturski som virkelig gir av seg selv. Det er mye likhet fra en god bakke kjøreski og her kan du trykke på uten å være redd for at skiene gir seg.

Tupp og bakski har hull for feste av K2 sin ferdigkuttede Pomoca feller, som også er tenkt og kunne benytte til å lage skikjelke for redning.

Wayback 96 vant skitesten i Fri Flyt i sin kategori, høsten 2018.
kr 4500 kr 7000

Skitrab Mens Stelvio 85

Svært allsidig allrounder!

Stelvio85 har identisk geometri med den litt stivere og mer kostbare Magico.2. Magico.2 slo oss i bakken med sin lave vekt og gode flytegenskaper og vi er veldig glade for å kunne tilby en ski med mye av de samme egenskapene og vesentlig lavere pris! Med sine 85mm midtbredde og den nye geometrien kan Stelvio85 brukes til alt hele året. Rett og slett en ski til alt! Stelvio passer til middels tunge skikjørere eller for deg som ønsker en halvmyk ski, særlig i bakre del av skien. Stelvio85 er selvfølgelig håndlaget på SkiTrabs egen fabrikk i Bormio i Nord-Italia, randosportens vugge. Den er konstruert på en banebrytende måte med 14 lag materialer som gjør at man kan bygge inn et bredere spekter av kjøreegenskaper enn man kan ved klassisk 6-7 lags konstruksjon.

Hvem passer Stelvio 85 for?

Passer perfekt for nybegynnere som trenger en ski til alt. Eller erfarne som vil ha en kvalitetsski med ekstremt lang levetid!

- Svært lettkjørt
- Kan brukes i alle slags forhold
- Lav vekt
- Ekstremt høy kvalitet
- Trekjerne forsterket med ask på sidene
- Radius control
- Control Flex (styrt progresiv flex)
- 14-lags konstruksjon
- No Shock Active Vibration Control
- Hiconnect - High module carbon powerglass torsion control
- Håndlaget i Bormio med lidenskap
kr 6800 kr 8000