Lukk
Søk

Tendon

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Tendon Lowe 8,4 CS

Et knallgodt tau for klatring i fjellet, sommer og vinter.

Smidig, lett og slitesterkt dobbeltau. Tauet har redusert vekt men ikke diameter. Med bare 41 g/m tilsvarer dette vekten til et standard 8mm-tau. Tauet opprettholder den gode følelsen av et tykkere tau uten at dette går på bekostning av vekten. Tauet har Complete Shield impregnering. Det vil si at både kjerne og sokken er impregnert for å matche UIAA sine krav.

Bruk: Klassisk fjellklatring, is og alpine ruter - en skikkelig allrounder.
For hvem: Til deg som klatrer mye eller litt i fjellet, erfarne så vel som nybegynnere.

Diameteren på tau har blitt redusert ned til ekstremnivå de siste årene. Dette gir fantastisk lette og smidige tau, men samtidig er de mer utsatt for slitasje og kutt og har kortere levetid. Til Lowe-serien har Tendon funnet frem til nye materialer som gir vekten av et tynt tau men som har slitestyrken til de tykkere tauene. Diameteren er også med på å gjøre tauet tryggere å håndtere i taubremsen for uerfarne sikrere. Her får du både i pose og sekk.
kr 2000

Tendon Lowe 9,7 CS

Enkelttau med eksepsjonell lav vekt for diameteren. Med bare 55g/m tilsvarer det vekten av et standard tau på 9,2mm. Sammenlignet med et 9,2mm tau har Lowe 9,7 høyere slitestyrke og låser bedre i taubremsen.

Bruk: For sportsklatrere som vil ha et lett støtetau som samtidig er slitesterkt nok til å øve inn prosjektet med. På grunn av den lave vekten er det også et godt valg for deg som klatrer med enkelttau i fjellet.
For hvem: For erfarne klatrere og ivrige spirer som håndterer en såpass lav diameter i taubremsen.

kr 2900

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 2000 Til: kr 2900
kr2000 kr2900