Lukk
Søk
Bilde for kategori TAKTELT

TAKTELT

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

GSI Haluite Minimalist II Kokesett

GSI Outdoors letteste sett passer for en person på tur.

Inneholder: hardanodisert kjele (0,6 l), lokk med sil, isolerende lomme til å ha rundt kjelen, magnetisk kjelehåndtak i silikon og foon. Oppgradert versjon. GSI Outdoors Halulite er en legering som er like lett som titan, men som leder varme enda bedre. Kjelen kan først brukes til å koke maten i, når maten er ferdig passer kjelen oppi den isolerende lomma, og du kan spise fra den, uten å brenne fingrene. Kjelen har også mål trykt på innvendig. Sammenslått er foonen ca. 94 mm, utslått er den 155 mm lang.

Settet hører til GSI Outdoors nFORM-serie, det vil si at alle delene får plass inni hverandre under transport og oppbevaring. Det er også plass til en liten brenner og en gassboks (opptil 110 g) inni settet. Øvrige materialer: nylon 6-6, silikon.

Størrelse: 117 x 107 x 107 mm.
Vekt: 172 g.
kr 550

Thule Anti-Condensation Mat 3pers

Thule Anti-Condensation Mat 3
Forhindre at fuktighet samler seg under madrassen når du sover.

Egenskaper
Sørg for ventilasjon under madrassen og forhindre at det bygges opp fuktighet under madrassen
Madrasstørrelse: 142 x 244 cm
kr 1700

Thule Foothill Taktelt 2 pers Agave Green

Thule Foothill er et takteltet med plass til to voksne og som foldes kompakt slik at du sparer verdifull plass på taket og får med deg sykler, kajakker og annen last på det neste eventyret ditt.
Når det er sammenslått, har Thule Foothill-biltakteltet en bredde på bare 61 cm, halvparten av størrelsen på de fleste takteltene på markedet. Til tross for den kompakte størrelsen, har det utslåtte teltet like mye innvendig plass som et tradisjonelt tomannstelt. For å sette det opp, brett ut teltet og plasser teleskopstengene. Når teltet er foldet sammen, er den lave profilen bare 24 cm over takstativet. Dette skaper en mer aerodynamisk profil og sikrer at teltet tar opp mindre lagringsplass i en garasje i lavsesongen.

Thule Foothill er laget med materialer av høyeste kvalitet og er grundig testet både i felt og i avanserte Thule-testanlegg. Thule Foothill er bygget for å vare slik at du kan fokusere på det som virkelig er viktig: å være på eventyr med venner og familie.
Sovekapasitet 2 persons
Mål (åpen) 213 x 119 x 101.6 cm
Mål (lukket) 210.8 x 61 x 24 cm
Sovestørrelse 213 x 119 cm
Høyeste innvendige høyde 96.5 cm
Vekt 55.5 kg
Kapasitet for statisk vekt 181.4 kg
Minste stangbredde 61 cm
Konstruksjon Sveiset aluminiumsrør med isolasjon og aluminiumsdeksel
Kalesjestoff Pustende, vanntett 600D polyester ripstop 1500WP
Innvendig ramme 5/8" (16mm) wrapped aluminum
Myggnetting
Farge Agave Green

OBS! Ved kjøp i vår nettbutikk tilkommer spesialfrakt, faktureres i etterkant.
kr 20000