Lukk
Søk
Bilde for kategori SYKKEL

SYKKEL

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Bergamont Wms Grandurance 6 Purple

FORHÅNDSBESTILL DIN SYKKEL I DAG!

Bergamont Wms Grandurance 6 er en super multifunksjons allround sykkel, med lett aluminiums ramme og gaffel er dette en virkelig flott hverdag og treningssykkel.

Komplett utstyrt med Shimano utstyrsgruppe for Gravel sykkel.

Hydrauliske skivebrenser og 20gir.

Det er også mulig å få orginalt skjermsett og bagasjebærer.
kr 19990

Mondraker Chaser 750

En toppspekket og helt rå fulldemper.
Her får du en dønn solid fulldemper med gjennomgående det aller, aller beste av sykkelkomponenter. Splitter ny Bosch Kiox 300 operativsystem og elektronikk. 750WH integrert batteri og toppmodell Bosch CX motor på 85NM. Satt opp med det beste fra SRAM på bramser og gir, G2R og SX eagle.
Dett er sykkelen for deg som vil ha det som ligger fremst i utviklingen av el-sykler og fulldempere. M: 420mm.
kr 75900

Mondraker Prime 29

En skikkelig råtass av en hardtail fra Mondraker. Toppmodell og 4.generasjon Bosch CX motor med 85NM og et 625 WH integrert batteri. RockShox Recon Silver RL demper med 120mm vandring! Sykkelen er satt opp med SRAM Level T bremser og et SRAM SX Eagle gir. Her er det ikke spart noe på komponenter! Dette er en kvikk og sterk sykkel som passer de som ønsker seg en alsidig og morsom terrengsykkel som også funker til og fra jobben.
M: 430mm / L: 470mm
kr 54900

Ride Consepts Livewire Flat Mens Charcoal

Livewire er en sykkelsko for flate pedaler, og den modellen som faktisk startet det hele for Ride Concepts. Konstruksjon av ypperste kvalitet gjør at skoen imøtekommer kravene som teknisk terreng krever, uten å inngå kompromiss. Resultatet er en stilren og allsidig sykkelsko som takler alt fra lange stiturer i høyfjellet til moro i den lokale sykkelparken.

Rubber Kinetics DST 6.0 HIGH GRIP gummisåle sørger for optimal kombinasjon av grep og slitestyrke, tåparti har slitesterkt og pustende mesh-materiale og forsterket tå- og hælparti for beskyttelse mot sammenstøt. Forsterket midsåle inkludert EVA, sørger for effektivitet i tråkket, mens innersåle har støtdempende D3O-teknologi for ytterligere komfort og beskyttelse uansett hva og hvor du sykler.
kr 600 kr 1200

Ride Consepts Livewire Flat Wms Black

Dameutgaven av Livewire er en sykkelsko for flate pedaler, og som passer til all slags type sykling, enten du sykler lange stiturer i høyfjellet, heisbasert sykling, enduro eller koser deg på lokale singletracks og flytstier. Sykkelskoene er av ypperste kvalitet, med konstruksjon spesielt tilpasset smalere dameføtter.
kr 1200

Ride Consepts TNT Flat Mens Graphite

TNT er en av Ride Concepts sine toppmodeller, perfekt for alle som foretrekker friheten ved å sykle med flate pedaler. Downhill, terrengsykling i bratt terreng og freeride stiller en rekke utfordringer når det kommer til å utvikle high-performance sykkelsko. I utviklingen av TNT-modellen fokuserte Ride Concepts på uslåelig grep, beskyttelse, slitestyrke og komfort, men alt dette bygget rundt prinsippet om å skulle kunne sykle utenfor komfortsonen.

Sykkelskoene har DST 4.0 Max Grip-gummisåle for maks grep på pedalene. Hexagon-mønsteret under TNT-modellen har stor omkrets og passer aller best på pedaler med litt lengre pins. Skoen har ekstra D3O-beskyttelse i tåboks og sidepanel, samt anti-flass materiale. Smart 40mm powerstrap som holder lissene på plass og beskytter foten din.
kr 850 kr 1700