Lukk
Søk

Swix

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Swix Ferrule Mountain black, 10 mm

10 mm i diameter og med standard pigg.
kr 100

Swix Junior Cross Red Stav

Barnestav med komponenter som PC håndtak og semi racing trinse montert for å utvikle god skiteknikk. Bruksområde: Preparerte løyper. klassisk. skøyting.
kr 300

Swix K22 Uni VM Klister -3C to 10C

VM Universal klister, +10°C til -3°C. For grovkornet, gammel snø, varierende fra is/skare til våt snø. Stor fleksibilitet mot finkornet og kornet, tørr til fuktig snø. Brukes som siste­lags klister. Kan sammenlignes med det originale VM klisteret. Benyttes ofte i World Cup. Et aktuelt produkt både til racing og turbruk. Plastskrape medfølger
kr 130

Swix K65C Uni Quick Llister

Hurtigklister med applikator. Temperaturområde -5°C til +10°C. Løsningen for rask klisterpålegging f.eks. i påsken. Ideelt når du allerede er ute i sporet og trenger mer smøring.
kr 150

Swix KX65 Red Klister 1C - 5C

Rødt klister. Temperaturområde +1°C til +5°C. For fuktig og våt, kornet og grovkornet snø på den varme siden av null opp til ca. +5°C. Plastskrape medfølger.
kr 130

Swix Nordic Standard Aluminum Stav

Sylindrisk aluminiumstav for nybegynneren. Staven leveres med ergonomisk utviklet turhåndtak og rett stropp som er lett å justere enten du har tykke votter eller tynne hansker. Staven er utstyrt med stor turtrinse som dekker et stort bruksområde for kortere skiturer.Bruksområder;Preparerte løyper, klassisk.
kr 300

Swix Strap Biathlon, competition

Skiskytterstropp med ekstra bred gummipad som gir god støtte. For utøvere som ikke ønsker stropper med borrelås.
kr 250

Swix T12 Synthetic Racing cork w/HD

Ekstra kompakt syntetisk kork for racing.
kr 80

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 80 Til: kr 700
kr80 kr700