Lukk
Søk

Swix

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Swix F4-150C Glide Wax Spray 150 ml

Hurtigwax til til alle typer ski.
kr 150

Swix Snowpath Stav Blue

Aluminiumstav for de yngste med ny design. Staven leveres med ergonomisk SWIX barnehåndtak og stropp som er lett å justere. Sikkerhet er viktig, derfor er staven utstyrt med plastpigg med avrundet form. Stor trinse hindrer staven i å synke dypt ned i løs snø. Bruksområder: I all slags lek med snø og ski.
kr 150

Swix Basket Touring par. Black

Langrennstrinse. En stor. asymmetrisk trinse som har stor bæreevne mot ulike underlag. Anbefales hvis du går en del i løse spor og upreparerte løyper.
kr 100

Swix Ferrule Mountain black, 10 mm

10 mm i diameter og med standard pigg.
kr 100

Swix Fiberlene Rensepapir 20m

Fiberlene rensepapir, Til all round bruk, For alle som går på ski, Kvalitetspapir
kr 70

Swix Fiberlene Rensepapir 40m

Fiberlene rensepapir, stor rull. Kvalitetspapir som ikke loer. 40 m.
kr 120

Swix I62C Base Cleaner aerosol 150 ml

Skirens for rengjøring av såler samt voks- og klisterfjerning. Spray på sålen, fjern evt. så mye smøring som mulig med en skrape, og tørk av med Fiberlene papir. Den aktive ingrediensen i denne skirensen er lav-aromatisk hydrokarbon, som har god effekt på fett og smuss. Boksen har drivgass som ikke skader ozon-laget og skirensen er mindre brann- og miljøskadelig enn de fleste andre skirensprodukter. Ingen sterk lukt.
kr 100

Swix Jr. PegasusX Glove

Swix PegasusX glove til junior er en formsydd langrennshanske som gir optimalt grep rundt staven. Teknisk modell som passer perfekt til skirenn og trening. Helfôret hanske med herlig 100g PrimaLoft® isolasjon på håndbaken. Smal mansjett i neopren for tettere passform rundt håndleddet. Hansken har syntetisk lær i håndflaten med forsterkning mellom tommel og pekefinger samt silikongrep på peke- og langfinger.
kr 400

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 70 Til: kr 500
kr70 kr500