Lukk
Søk

Swix

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Swix Snowpath Stav Blue

Aluminiumstav for de yngste med ny design. Staven leveres med ergonomisk SWIX barnehåndtak og stropp som er lett å justere. Sikkerhet er viktig, derfor er staven utstyrt med plastpigg med avrundet form. Stor trinse hindrer staven i å synke dypt ned i løs snø. Bruksområder: I all slags lek med snø og ski.
kr 150

Swix Blyantformet Midtrandsikling, Langrenn

Praktisk blyantformet sikling for fjerning av glider i midtranden på langrennski.
kr 30

Swix Ferrule Mountain black, 10 mm

10 mm i diameter og med standard pigg.
kr 100

Swix Jr. PegasusX Glove

Swix PegasusX glove til junior er en formsydd langrennshanske som gir optimalt grep rundt staven. Teknisk modell som passer perfekt til skirenn og trening. Helfôret hanske med herlig 100g PrimaLoft® isolasjon på håndbaken. Smal mansjett i neopren for tettere passform rundt håndleddet. Hansken har syntetisk lær i håndflaten med forsterkning mellom tommel og pekefinger samt silikongrep på peke- og langfinger.
kr 400

Swix Junior Cross Red Stav

Barnestav med komponenter som PC håndtak og semi racing trinse montert for å utvikle god skiteknikk. Bruksområde: Preparerte løyper. klassisk. skøyting.
kr 300

Swix K22 Uni VM Klister -3C to 10C

VM Universal klister, +10°C til -3°C. For grovkornet, gammel snø, varierende fra is/skare til våt snø. Stor fleksibilitet mot finkornet og kornet, tørr til fuktig snø. Brukes som siste­lags klister. Kan sammenlignes med det originale VM klisteret. Benyttes ofte i World Cup. Et aktuelt produkt både til racing og turbruk. Plastskrape medfølger
kr 130

Swix K65C Uni quick klister

Hurtigklister med applikator. Temperaturområde -5°C til +10°C. Løsningen for rask klisterpålegging f.eks. i påsken. Ideelt når du allerede er ute i sporet og trenger mer smøring.
kr 150

Swix KX65 Red Klister 1C - 5C

Rødt klister. Temperaturområde +1°C til +5°C. For fuktig og våt, kornet og grovkornet snø på den varme siden av null opp til ca. +5°C. Plastskrape medfølger.
kr 130

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 30 Til: kr 900
kr30 kr900