Lukk
Søk

Swix

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Swix F4-150C Glide Wax Spray 150 ml

Hurtigwax til til alle typer ski.
kr 150

Swix Ferrule Mountain black, 10 mm

10 mm i diameter og med standard pigg.
kr 100

Swix Fiberlene Rensepapir 20m

Fiberlene rensepapir, Til all round bruk, For alle som går på ski, Kvalitetspapir
kr 70

Swix Fiberlene Rensepapir 40m

Fiberlene rensepapir, stor rull. Kvalitetspapir som ikke loer. 40 m.
kr 120

Swix I62C Base Cleaner aerosol 150 ml

Skirens for rengjøring av såler samt voks- og klisterfjerning. Spray på sålen, fjern evt. så mye smøring som mulig med en skrape, og tørk av med Fiberlene papir. Den aktive ingrediensen i denne skirensen er lav-aromatisk hydrokarbon, som har god effekt på fett og smuss. Boksen har drivgass som ikke skader ozon-laget og skirensen er mindre brann- og miljøskadelig enn de fleste andre skirensprodukter. Ingen sterk lukt.
kr 100

Swix I64C Base Cleaner liquid 500 ml

Skirens for rengjøring av såler samt voks- og klisterfjerning. Fjern evt. så mye smøring som mulig med en skrape før skiene renses og tørkes av med Fiberlene papir. Den aktive ingrediensen i denne flytende skirensen er lav-aromatisk hydrokarbon, som har god effekt på fett og smuss. Boksen har lang holdbarhet og skirensen er mindre brann- og miljøskadelig enn de fleste andre skirensprodukter. Ingen sterk lukt.
kr 120

Swix K22 Uni VM Klister -3C to 10C

VM Universal klister, +10°C til -3°C. For grovkornet, gammel snø, varierende fra is/skare til våt snø. Stor fleksibilitet mot finkornet og kornet, tørr til fuktig snø. Brukes som siste­lags klister. Kan sammenlignes med det originale VM klisteret. Benyttes ofte i World Cup. Et aktuelt produkt både til racing og turbruk. Plastskrape medfølger
kr 130

Swix K65C Uni quick klister

Hurtigklister med applikator. Temperaturområde -5°C til +10°C. Løsningen for rask klisterpålegging f.eks. i påsken. Ideelt når du allerede er ute i sporet og trenger mer smøring.
kr 150

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 70 Til: kr 500
kr70 kr500