Lukk
Søk

Surly

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Surly Front Rack 2.0 Black

Frontbærer spesielt tilpasset Surly Gravelbike.

Lett og montere og lastekapasitet på inntil 32 kg.
kr 1500

Surly Knard 26 x 3.8, 120tpi

Surly Knard er et sykkeldekk som bare gir mening. Med sitt tette og low-block trådmønster gir sykkeldekket et perfekt forhold mellom grep og rullemotstand. Sykkeldekket gir godt grep på alle slags overflater og kommer seg fram både på hardpakke snø, eller preparerte løyper.

Vil du ha et sykkel som har litt mindre biteevne, men litt mer fart uten å måtte ofre festegrep, trenger du ikke lete lenger. Med størrelser som strekker seg fra 41mm helt opp til 4.8, løser Surly Knard alle behovene dine for å rulle hurtig. Knard 26 x 3.8 med 120 tpi har samme slitemønster som alle de andre Knard-sykkeldekkene, et nett med knaster i tett avstand, designet for å ta terrenget og holde det som gissel helt til en er ferdig.
kr 1200

Surly Midnight Special Gravel Blue

En All Day Road Plus Bike? Jepp. Dette er Surly sin utgave av en landeveissykkel, ment for de lange sykkelturene hvor du har lyst å gjøre noe mer enn bare å stirre ned i den intetsigende asfalten.

Spesielt godt egnet for:
-Bredere dekk
- Landeveissykling
- Grus
- Pendling

Merk: Du kan bruke sykkelen akkurat der du selv ønsker å bruke den, men dette er iallfall den bruken Surly mener sykkelen passer best til.
kr 21500

Surly Rear Disc Rack Standard Black

Bagasjebrett tilpasset spesielt til Surly Gravelbike.

Lett og montere og lastevekt på inntil 30 kg.
kr 1700

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 1200 Til: kr 21500
kr1200 kr21500