Lukk
Søk
Bilde for kategori SPORTSUTSTYR

SPORTSUTSTYR

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Dynamic Discs Fuziom Driver Defender 173g+

Dynamic Discs Defender er en superrask, overstabil driver designet for lange, kontrollerte kast.

Favorittdriveren til fire ganger verdensmester Paige Pierce. Defender er en rask og stabil høyhastighetsdisc du kan stole på når banen og elementene er imot deg.

Flight Rating:
Speed 13
Glide 5
Turn 0
Fade 3

Fuzion plast:
Fuzion kombinerer holdbarheten til Lucid-plasten og gir samtidig et bedre grep. Tilsetningen av en avansert polymerblanding gjør at plasten ikke er gjennomsiktig.
kr 200

Dynamic Discs Lucid Driver Sheriff 173g+

Sheriff er en allsidig, høyhastighetsdisk som er designet for å kunne takle mange forskjellige kast.

Allsidig lengdedriver som takler lange anhyzere, flexkast og rene hyzerkast. Sheriff er også en av discene til Dynamic Discs som har mest lengdepotensiale.

Flight Rating:
Speed 13
Glide 5
Turn -1
Fade 2

Lucid plast:
Den perfekte kombinasjonen av polymerer gir en av de mest holdbare plastene i discgolf. Gjennomsiktig og holdbar plastblanding som sørger for at discen opprettholder sine egenskaper lenge. Discer som er laget i Lucid-plast vil være litt mer stabile enn Fuzion-versjonen.
kr 180

Guru D-plastic putter Mjølner 173-175g

Guru Mjølner er som hammeren til den norrøne guden Thor, som sørger for lyn og torden.

Den flyr rett og er en veldig forutsigbar putt- og innspilldisc som holder enhver vinkel i alle forhold. Mjølner kommer til å være din beste venn på banen og et fryktinngytende våpen mot dine fiender. Passer alle type spillere.

Flight Rating:
- Speed 2
- Glide 3
- Turn 0
- Fade 1

D-Plastic:
D-Plastic er en allsidig plasttype som egner seg til alle værforhold. Plasten sliten gradvis inn, noe som gir nye og varierte flygeegenskaper. Plasten er den rimeligste plasttypene til Guru og tilbys i alle modeller.
kr 150

Guru Midrange Thor C-plastic 170-172g

Midrangediscen Thor er som sin norrøne navnebror like fantastisk som den er pålitelig og forutsigbar.
Thor er en midrangedisc med en stor diameter, noe som gir mye glide, kontroll og lengde. Passer til alle type spillere og ferdighetsnivåer. Thor er en sterk norrøn gud man alltid kan stole på.
Flight Rating:
Speed 4
Glide 4
Turn 0
Fade 2

C-plast:
C-Plastic er produsert med en høykvalitetsplast som gir ultimat holdbarhet. Plasten vil opptre forutsigbar over tid og holde seg bedre enn andre plasttyper. C-plast er vanligvis mer stabil enn samme modell i andre plasttyper.
kr 200

Guru Sport 4 Disc Golf Set m/ bag

Nybegynnersett for frisbeegolf. Inneholder en bag og fire frisbee

Ass. farger
kr 750

Guru Sport Disc Golf Starter Bag

Frisbeegolfbag med plass til 10-12 frisbee

Leveres uten frisbee....
kr 230

Guru Sport Mini markeringsfrisbee

Mini Markeringsdisk fra Innova i assorterte farger.

En markeringsdisk brukes hovedsakelig til å markere hvor man skal kaste neste kast fra i frisbeegolf eller markere utkaststed hvis man har gått OB.

Minidisken er selvfølgelig mulig å kaste som en ordinær frisbee også. Mini frisbeegolf kan spilles hvor som helst. Utkaststed og mål lager du selv.
kr 30

Innova Champion Driver Colossus 173-175g

Colossus er Innova Disc sin første driver som bryter Speed 13 barrieren.

Colossus er en driver med stort lengdepotensial. Discen har en forutsigbar turn i høy hastighet og en forutsigbar fade. Selv om discen har en bred rim, er den relativt lett å få et godt grep på. Hvis du har ønsket deg en veldig rask driver, men sliter med veldig bred rim, prøv Colossus.

Anbefalt bruksområde:
Maks lengde
Drive i medvind
For lange hull med åpen fairway

Flight Rating:
Speed 14
Glide 5
Turn -1
Fade 3

Champion plast:
Dette er en plast av høy kvalitet som gir overlegen holdbarhet og pålitelig ytelse. Discene i Champion plasten er gjerne mer stabile og er et bra valg for kraftkastere, og de beholder sine flygeegenskaper lengre enn DX og Pro plast.
kr 200

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 30 Til: kr 1750
kr30 kr1750