Lukk
Søk
Bilde for kategori Spader

Spader

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

BCA Shaxe Speed Shovel

BCA Shaxe Speed Shovel er en skredspade i kraftig 6061 T6 aluminium, som ved å koble av håndtaket kan settes sammen til isøks. Med CE godkjennelse for B-rangert isøks er dette det perfekte verktøy for topptur og rangling i fjellet hvor det er praktisk med ekstra sikkerhetsutstyr. Et lite skruesett følger med slik at spaden, sammen med K2 sine toppturski med hull i tupp og bakski, enkelt kan settes sammen til en skikjelke for redning/frakting av skadde.

Skredspade med isøks
CE godkjent B-rangert isøks
Kan bygges om til redningskjelke
Lengde spade: 69 cm
Lengde isøks: 50 cm
Spadeblad: 25cm * 28 cm / Lengde øksblad: 23,5 cm
Varmebehandlet Aluminium
kr 1700 kr 2000

BCA Dozer 2D Shovel Blue

Dozer 2D er BCAs mellomstore spade og har et D-grepshåndtak for mer kontroll og komfort, spesielt for de som bruker votter.

Alle BCAs nye Dozer-spader har ovo-konkave skaft og lavprofils "stampbare" blader. Den fremre tredjedelen av spadebladet gir en jevn overflate for rene vegger i snøkassen under snøstabilitetstester. Med BCAs flate "trampkant" på bladet kan du trenge inn i omtrent alt ved å legge til kroppsvekt. Automatisk inngripende fjærstifter ved bladet/akselforbindelsen gir raskere, håndfri montering/utplassering. BCA-spader ligger flatt i sekken uten utstikkende hylse eller "hals", og gir mer plass til annet topptur utstyr. Alle BCA uttrekkbare spader er designet for å møte UIAA-standarden for skredredningsspader.

Vekt: 705g.
Størrelse blad: 25x29 cm
Størrelse utslått spade: 61cm/79cm
kr 1000

BCA Shaxe Tech Shovel Col. Orange

he new BCA Shaxe Tech shovel/ice axe combo is ideal for ski mountaineering, as it saves weight and space in your pack by eliminating the redundant shaft when carrying a separate ice axe.

This BCA Shaxe Tech avalanche rescue shovel comes with an interchangeable ice axe head for Type 1 (basic) ice axes. The Shaxe Tech has a curved fixed-length shaft and stainless steel head with additional 9 degrees of pick angle providing higher performance on harder, steeper climbs.

Great addition to your spring/summer skiing arsenal. Shovel still operational when switched to axe mode. Includes hardware to utilize the blade and shaft to make a rescue sled with K2 skis (or any skis with holes in tip and tail).

The smooth blade allows for shaving down clean snow pit walls and contains holes for use as a snow anchor.
WEIGHT IN SHOVEL MODE
1.5 lbs / 706 g
WEIGHT IN AXE MODE
1.0 lbs / 436 g
TOTAL PACKED WEIGHT (ALL PARTS)
2.0 lbs / 902 g
PICK MATERIAL
420 stainless steel
BLADE DIMENSIONS
9.4 x 11.2 in / 24 x 28.5 cm
BLADE/SHAFT MATERIAL
6061 T6 Aluminum
SHOVEL MODE LENGTH
27 in / 68 cm
AXE MODE LENGTH
kr 2200

Mammut Alugator Light Neon Orange

Alugator Light er kompakt nok til å passe i enhver skisekk. så lett at du ikke merker den er der. men likevel solid og brukervennlig. UIAA- godkjent skredspade med lekker finish og praktisk design. Solid blad. teleskopisk skaft og symmetrisk T- grep gir en spade med god brukskomfort. Alugator Light er Mammuts aller letteste og mest pakkvennlige spade. Et opplagt valg for kresne frikjørere. toppturister og fjellskifolk som vil holde vekten på et minimum. men likevel prioritere sikkerhet
kr 850

Ortovox Badger 2.5 Shovel Blue

BADGER er en superlett spade i aluminium med et ergonomisk hybridgrep for maksimal kraftoverføring. Det store bladvolumet på 2,5 liter støttes av robust design, utpreget midtrygg og høye sidevegger for full stivhet. Sklisikkert spor på den øvre kanten av bladet gir tilstrekkelig trekkraft når du bruker støvler. En sentreringshjelp i akselhylsen forenkler rask montering.
Vekt 625g
kr 650

Ortovox Beast Shovel Safety Blue

Sterk spade med med 2,3 liters bladvolum
kr 850

Ortovox Pro Alu III Shovel Safety Blue

Tidenes beste Pro Alu. I denne siste iterasjonen av en Ortovox-klassiker har de brukt de mest innovative materialene som er tilgjengelige og banebrytende produksjonsmetoder for å oppnå best mulig vekt-til-stivhet-forhold. Stabiliseringsribber og høye sidevegger gir det anodiserte bladet stivhet, mens den integrerte akselhylsen gjør den enkel å pakke. Med den nye hurtiglåsen kan bladet og det riflede teleskopskaftet settes sammen i én bevegelse. Den nye T-Grip Pro er revolusjonerende. Den kan settes inn for både høyre- og venstrehendte – og forenkler også økonomisk rydding. Den ene hånden griper den lange gripesiden, som fungerer som en ergonomisk spak, mens den andre hånden har maksimalt grep på skaftets gummibelagte grepssone.
Vekt 770g
kr 1150

Ortovox Shovel Kodiak 3.1 Safety Blue

Kraftig alu spade med D håndtak og teleskop skaft. Kan også bygges om til krafse.
Vekt 770g
kr 1400