Lukk
Søk

Solo Stove

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Solo Stove 2 Pot Set Silver

Solo Stove Campfire kan legges inni denne rustfrie 2 kjele pakken for kompakt lagring.

Solo Stove 2 Pot set er for deg som er glad i litt mer avansert matlaging enn kun grillpølser når du er på tur.

Her kan du faktisk lage en 2 retters middag om du ønsker.

I dette settet har du to kjeler i forskjellig størrelse. De passer på alle slags turkjøkken, men er spesielt laget til Campfire.

Kjelene har hvert sitt utfoldbare håndtak og er utstyrt med hvert sitt lokk. Lokkene har ventilasjonshull og håndtaket er belagt med silikon. 3L kjelen kan henges opp i en Solo stove tripod om du ønsker.

Solo stove 2 pot set er kompakt, laget av premium rustfritt stål, er solid og veldig funksjonelt.

Kjelene passer til å stables i hverandre og kommer med et trekk for lett oppbevaring. Har du turkjøkkenet Campfire, så passer denne til å oppbevares på innsiden av kjelene.

Inneholder
1 x 3l kjele
1x 1,5l kjele
Enkle lokk med gummi håndtak
Ventilasjonshull
Dobbelt håndtak
Volummerker ( oz og mL)
Håndtak til å henge opp kjele
Svart nylon trekk
kr 930

Solo Stove Campfire Sliver

Skal du lage mat til en hel gruppe? Ikke noe problem. Campfire er storebroren i stormkjøkken familien, og passer perfekt til grupper på 4+ personer.

Designet med en dobbel vegg, er stormkjøkkenet Solo Stove Campfire en naturlig konveksjonsovn.

Luftinntakshullene på bunnen av ovnen kanaliserer luft til bunnen av bålet, samtidig som det kanaliserer varm luft opp mellom veggene i ovnen. Denne utstrømningen av forvarmet oksygen som føres tilbake i ovnen gjennom de mindre hullene på toppen av ovnen, forårsaker en sekundær forbrenning. Dette gjør at brannen kan brenne mer fullstendig, og det er derfor det er veldig lite røyk under full forbrenning. En mer effektiv forbrenning betyr også at du bruker mye mindre trevirke sammenlignet med en åpen bål.
Stormkjøkken Solo Stove Campfire brenner ikke bare tre. Den koker faktisk røyken ut av treverket og brenner deretter røyken ikke en gang, men to ganger! Solo Stove Campfire har også et varmeskjold mellom askeskålen og bunnen av ovnen. Dette varmeskjoldet beskytter bakken under ovnen mot å svi. Kokeplatens vinklede leppe øker også effektiviteten ved å lede varmen mot potten din og minimere varmetapet. Den fungerer også som en vindbeskytter mens den fremdeles lar oksygen strømme innover. Solo Stove Campfire er virkelig en av de mest effektive stormkjøkken du noensinne vil eie.

Størrelse
Høyde: 23,5cm
Diameter: 17,8cm
Vekt: 998 gram
kr 1690

Solo Stove Lite Silver

Vårt ultra lette stormkjøkken, Solo Stove Lite bruker kun en håndfull med kvister. Spar vår planet, spar penger, aldri kjøp drivstoff til stormkjøkken igjen.

Kvister som drivstoff, varmere branner, mindre røyk og mye morsommere! Stormkjøkken Solo Stove Lite er den beste turkameraten du kan ha.

Solo Stove Lite er det perfekte tilskuddet til enhver tursekk som et lett stormkjøkken for en til to personer; og den beste delen? Du slipper å kjøpe noe drivstoff! Maten din skal ikke være avhengig av å bære eller finne et sted som selger bensin når naturen gir det perfekte drivstoffet hele året. Nå kan du minimere pakkevekten og fotavtrykket ditt med denne ultraeffektive brenneren.

Solo Stove Lite brenner små kvister og pinner, eller bruker en alkoholbrenner, for å brenne bålet mens luftinntakshullene på bunnen trekker luft inn mot drivstoffkilden. Mens luft trekkes inn, lar dobbeltveggkonstruksjonen luft oppvarmes og mates gjennom de øverste ventilasjonsåpningene, noe som gir et ekstra løft av forvarmet oksygen, og skaper en sekundær forbrenning. Med dette får du en varmere brann med mindre røyk!
Størrelse
Høyde: 14.5cm
Diameter: 10.8cm
Vekt: 255 gram

Drivstoff:
Kvister, pinner, kongler og annen biomasse.

kr 1050

Solo Stove Pot 1800 Silver

Solo Stove Titan passer perfekt til denne 1.8l kjelen for kompakt lagring.

Solo Stove Pot 1800 er den perfekte partneren til turkjøkkenet Titan. Den tar lite plass i tursekken og veier lite.

Her kan du lage et lite måltid til deg og en venn.

Fyr opp din titan med kongler og småkvist så den får god varme. Fyll din pot 1800 med det du ønsker å lage og sett den oppå titan eller heng den i en tripod for mer kontrollert matlaging. Rør om innimellom, la det putre til maten er ferdig og server. Enkel og kjekk matlaging uansett hvor du er på tur.

Solo stove pot 1800 kommer med dobbelt håndtak for lett grep, en hank til å henge opp kjelen i og volum merker på innsiden. Lokket sitter godt på og har et silikon polstret håndtak.

Når den ikke er i bruk, så passer Titan inne i kjelen for lett oppbevaring. Mye plass spart.

Laget i premium rustfritt stål, er Pot 1800 mer robust enn aluminium kjeler.

Inneholder
1x 1.8l kjele
Enkelt lokk med gummi håndtak
Dobbelt håndtak
Volummerker ( oz og mL)
Håndtak til å henge opp kjele

Svart nylon trekk
Vekt 354 gram
Høyde 15.5 cm
Bredde 14 cm
kr 730

Solo Stove Pot 4000 Silver

Laget i premium rustfritt stål, er Pot 4000 mer robust enn aluminium kjeler.

Solo Stove Campfire kan legges i denne 4l kjelen for kompakt lagring.

Den kraftige, men lette Solo Stove Pot 4000 er en perfekt turkamerat sammen med din Solo Stove Campfire.

Her kan du lage et godt måltid for flere om dere er en liten gjeng på tur.

Fyr opp din campfire med kongler og småkvist så den får god varme. Fyll din pot 4000 med det du ønsker å lage og sett den oppå campfire eller heng den i en tripod for mer kontrollert matlaging. Rør om innimellom, la det putre til maten er ferdig og server. Enkel og kjekk matlaging uansett hvor du er på tur.

Solo stove pot 4000 kommer med dobbelt håndtak for lett grep, en hank til å henge opp kjelen i og volum merker på innsiden. Lokket sitter godt på og har et silikon polstret håndtak.

Når den ikke er i bruk, så passer Campfire inne i kjelen for lett oppbevaring. Mye plass spart.
Inneholder

1x 4l kjele
Enkelt lokk med gummi håndtak
Dobbelt håndtak
Volummerker ( oz og mL)
Håndtak til å henge opp kjele
Svart nylon trekk
Vekt 822 gram
Høyde 18.5 cm
Bredde 18.5 cm
kr 930

Solo Stove Pot 900 Silver

Solo Stove Lite kan legges i denne 0,9l kjelen for kompakt lagring.

Solo Stove Pot 900 er den perfekte partneren til turkjøkkenet Lite. Den tar veldig lite plass i tursekken og veier lite.

Her kan du lage et lite måltid eller koke opp en kjapp kaffe kopp.

Fyr opp din Lite med kongler og småkvist så den får god varme. Fyll din pot 900 med det du ønsker å lage og sett den oppå Lite eller heng den i en tripod for mer kontrollert matlaging. Rør om innimellom, la det putre til maten er ferdig og server. Enkel og kjekk matlaging uansett hvor du er på tur.

Solo stove pot 900 kommer med dobbelt håndtak for lett grep, en hank til å henge opp kjelen i og volum merker på innsiden. Lokket sitter godt på og har et silikon polstret håndtak.

Når den ikke er i bruk, så passer Lite inne i kjelen for lett oppbevaring. Mye plass spart.
Laget i premium rustfritt stål, er Pot 900 mer robust enn aluminium kjeler.

Vekt 221 gram
Høyde 11.5 cm
Bredde 12 cm

Inneholder
1x 0,9l kjele
Enkelt lokk med gummi håndtak
Dobbelt håndtak
Volummerker ( oz og mL)
Håndtak til å henge opp kjele
Svart nylon trekk
kr 530

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 530 Til: kr 1690
kr530 kr1690