Lukk
Søk
Bilde for kategori Solcelle

Solcelle

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Powertraveller Falcon 12E Foldbar Solcellepanel

Sammenleggbar og superlett 12-watts solpanel med to innganger for å lade 5 V-enheter, blant annet smarttelefoner, actionkameraer, GPS og mye mer. Når du trenger noe som er robust og slitesterkt, oppfyller Falcon 12E alle krav. Dette sammenleggbare EFTE-panelet er flammesikkert og motstandsdyktig mot sjøvannkorrosjon. Det er også IPX6-klassifisert, noe som betyr at det tåler høyt trykk
kr 1350

Powertraveller Solar Adventurer

Solar Adventurer gjør så du slipper å ha med deg både powerbank og solcellepanel. Her er alt i ett. Batteri på 3500mAh bygget sammen med et solcellepanel på 3 watt. Adventurer kan lade de fleste 5V enheter som blant annet smartphone, GoPro og GPSer.
kr 1300

Therm-Ic Slim Universal Powerbank

Den superslanke powerbanken for Therm-ic selvoppvarmende jakker.

Denne slanke, lette powerbanken passer perfekt inn i den spesielle powerbanklommen på disse jakkene. Koble til en hvilken som helst USB-kontakt (på jakken eller smarttelefonen). Kapasiteten på 5000 mAh kan varme opp jakken i 5 timer på nivå 1-innstillingen og 2 timer og 30 minutter på maks-innstillingen.

- Smart lys: de 4 blå LED-ene viser laderens gjenværende lading.

- Smart IC-lading: oppdager enhetstypen din for å lade den så raskt som mulig, opptil 2,1A

- Kompatibel med enheter som drives av 5V via USB-kabel, inkludert: iPhones, iPads, smarttelefoner og alle Therm-ic-produkter.
kr 300