Lukk
Søk
Bilde for kategori Softshell

Softshell

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Fjällräven Abisko Trekking Tights

Teknisk og slitesterk tights i et svært funksjonelt materiale med stretch. Den kombinerer bevegelsesfriheten til en tights og slitestyrken til et par fjellbukser; forsterkninger over baken og knærne tåler nærkontakt med skarpe steiner, og motstår også fuktighet om du setter deg eller kneler på en fuktig grunn. Perfekt for alle typer gåturer i fjell og andre typer røft terreng.

Midjen og øvre del av fremsiden er laget av et vevd materiale, som sammen med beltehemper og gylf, gjør at de ser ut som bukser. Praktiske benlommer tilbyr praktisk oppbevaring; en stor en på høyre ben har plass til et kart, og en mindre med glidelås på venstre ben, hvor du kan plassere et kompass – perfekt for turer ut i det ukjente. I tillegg er det et par håndlommer med glidelås og en liten løkke i midjen, slik at du kan feste utstyr eller en lett jakke lett tilgjengelig.

Den suverene passformen og materialet med fireveis stretch gir plagget maksimal bevegelsesfrihet, som lett kan være med på en kortere eller lengre klatretur, og som vil sitte komfortbelt under et par skallbukser om det begynner å regne.
kr 2000

Löffler Tight Ws/Ms soft shell

WINDSTOPPER® SOFTSHELL WARM

Materialmix mit Thermo-Innenvelours (Rückseite), winddicht, wasserabweisend, wärmeisolierend, atmungsaktiv, transtex-Futter im Rücken, Bundweitenregulierung, Reflektoren.
Schnitt: Körpernah


55 % Polyamid/Nylon, 40 % Polyester, 5 % Elastan
100 % Polytetrafluorethylen
60 % Baumwolle, 40 % Polypropylen
kr 1400