Lukk
Søk
Bilde for kategori Softshell

Softshell

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Wms Gamma AR Pant Black

Med kvinnetilpasset design, nøye utvalgte materialer og funksjoner, og innebygd bevegelsesfrihet er Gamma AR en teknisk softshellbukse som er allsidig nok til å brukes til alpinklatring og klippe- og isklatring. Gamma AR er laget av dobbeltvevd Burly™, som gir slitestyrke på høyt nivå og høy teknisk ytelse med fireveis stretch og moderat varme. Det vindtette stoffet har DWR-impregnering som gir beskyttelse mot fuktighet og en børstet innside som gir komfort og bedre fukttransport.

YTELSESFOKUSERT for DAMER

Formålstjenlig design er noe Arc’teryx har forpliktet seg til å levere. Frihet og ytelse for brukeren er det viktigste for Gamma AR, som har et mønster spesielt beregnet på kvinnelige sportsutøvere i bevegelse. Arc’teryx’ romslige passform Trim fit gir en lav profil som bidrar til å oppnå maksimal stoffytelse, og får god plass under et hardskall. Kilestykker i skrittet og formsydde knær og sete gir usedvanlig stor bevegelsesfrihet i kombinasjon med stoffets fireveis stretch. Kantene er kroppsnære og kan reguleres så de får mindre volum og bedre sikt mot føttene. Et tynt, integrert webbingbelte gjør at buksen sitter godt i livet, og fôr i børstet polyester gir god komfort og fuktkontroll under klatreselen eller sekkens hoftebelte.

ENKLE FUNKSJONER

Gamma AR er finjustert for klatring, men er allsidig nok til å fungere godt under anmarsj i varierende terreng. Det enkle lommesystemet er funksjonelt og effektivt: to håndlommer som får plass under klatreselen, og en lomme på låret som er lett tilgjengelig. Alle ligger tett inntil kroppen slik at de ikke hekter seg fast eller får rifter, og alle kan lukkes med glidelås. De regulerbare buksekantene har krok for skolissene slik at de sitter på plass over støvlene og fjerner behovet for gamasjer.
kr 2000

Arc'teryx Wms Gamma LT Pant Creekside

Versatile, lightweight and hardwearing the Gamma LT Pant provides light weather protection, air permeable comfort, and excellent mobility. The abrasion resistant Fortius™ DW 2.0 fabric combines quick-drying nylon with elastane fibres for performance stretch. A brushed polyester waistband improves next-to-skin comfort, and the women’s specific design, articulated construction and gusseted crotch offer exceptional freedom of movement while hiking, climbing, guiding and backpacking.
kr 1700

Arc'teryx Wms Sylvite Pant Iron Anvil

Sylvite er en allsidig, behagelig teknisk bukse for lange og korte fotturer i varmt vær. Den er et resultat av Arc’teryx' satsing på formålsfokusert design. Sylvite er laget av Aequora AirPerm™, som er lett og behagelig mot huden, og lar luften strømme for å bidra til nedkjøling ved fordamping. Stoffet er sterkt, tørker fort og har god stretch. Fokuset er på lange og korte fotturer, men Sylvites rene, avslappede estetikk fungerer også bra på reise og fritid.

MED TANKE PÅ BEVEGELSE

Arc’teryx designer med tanke på frihet. Sylvites kvinnetilpassede kroppsnære passform er strømlinjet, men ikke hemmende for bevegelser, og mønsteret med formsydde ledd og kilestykker i skrittet kombinert med stoffets stretch gir særdeles stor bevegelsesfrihet. Lommene er plassert slik at de er lett tilgjengelige og funksjonelle, linningen er spesielt utformet slik at den ligger komfortabelt under en sekk, og et integrert webbingbelte sørger for at den sitter godt.

SKAPT FOR Å UTFORSKE

Med fokus på en balanse mellom bevegelsesfrihet, holdbarhet og vekt fungerer Sylvite Pant som del av Arc’teryx Traverse, en komplett produktkolleksjon som er beregnet på utforsking av fjell og mektig terreng til fots. Kolleksjonen inneholder fottøy, ryggsekker og klær, og alt i Traverse fungerer i samspill for å gi Arc’teryx’ ytelse og pålitelighet.
kr 1000