Lukk
Søk

Smartwool

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Smartwool Hiking Liner Crew

Smartwool Hike Liner Crew er en ultra-light sokk med funksjoner som gjør at den sitter ekstra godt på foten, reduserer friksjon og gnagsår. Sømmene i forfoten ganranterer komfort.

kr 250

Smartwool Hike Classic Edition Zero Cushion Black

Smartwool sin klassiske liner kommer i nytt format. Classic Hike Zero Cushion Liner Crew er en helt tynn ullsokk som både kan brukes som en liner under andre sokker og alene. Sokken har et litt bredere skaft en tidligere. Sokken er produsert med resirkulert nylon. Dette er en unisex sokk.

Teknisk;
59% merino, 30% resirkulert nylon, 8% nylon, 2% elastan, 1% polyester
kr 250

Smartwool Hike Ultra Light Crew

Smartwool Hike Ultra Light Crew gir deg god cushion, en open mesh funksjon som sørger for å holde deg tørr og varm på føttene. Sokken passer perfekt til dagens lette tursko
kr 220

Smartwool Hiking Medium Crew Navy

Middels tykk frotèstrikket sokk med solid såle/fotseng som gir god demping og isolasjon. En veldig allsidig og komfortabel sokk. Den typiske fjelltursokken, men egner seg også som en hverdagssokk. Meget god fukttransport og veldig god komfort. Hike Medium Crew blir fort en favorittsokk! BESTSELGER! Materiale: 77% Merinoull, 22% Nylon, 1 % Elastin
kr 350

Smartwool Jr. Hike Light Crew Pink

Kid''s Hike Light Crew er en klassiker i Smartwool''s sortiment. Sokken har en elastisk støtte under fotbuen og en flat-knit-toe søm som sørger for at sokken sitter godt uten å krølle seg.
kr 150

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 150 Til: kr 400
kr150 kr400