Lukk
Søk

Smartwool

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Smartwool Hike Ultra Light Crew

Smartwool Hike Ultra Light Crew gir deg god cushion, en open mesh funksjon som sørger for å holde deg tørr og varm på føttene. Sokken passer perfekt til dagens lette tursko
kr 220

Smartwool Hiking Liner Crew

Smartwool Hike Liner Crew er en ultra-light sokk med funksjoner som gjør at den sitter ekstra godt på foten, reduserer friksjon og gnagsår. Sømmene i forfoten ganranterer komfort.

kr 230

Smartwool Kid`s Hike Col. Blue

Kid''s Hike Light Crew er en fantastisk lett og behagelig sokk for barn. Ekstra elastisk støtte under fotbuen og en flat-knit søm i forfoten sørger for at sokken sitter godt uten å krølle seg.
kr 150

Smartwool Margarita

Smartwool Margarita er en svært behagelig hverdagssokk. Kombinasjonen av ull og nylon, dens gode passform og spreke farger gjør at denne sokken passer utmerket hele året.
kr 230

Smartwool PhD Nordic Light

Helårssokk som egner seg spesielt godt til langrenn. Sokken egner seg godt til skigåing både med høy og lav fart. Sokkene er ekstra tykke på tærne og hælen for å redusere trykk og friksjon. SmartWool skisokker sitter godt på foten og er komfortable hele dagen. I tillegg er de klø-frie og strategisk plassert nettingmønster gir maks ventilasjon. Materiale: 67% Merinoull, 30% Nylon, 3% Elastin
kr 260

Smartwool PhD Outdoor Light Crew

Smartwool PhD Outdoor Light Crew er en favoritt på tur. ReliaWool teknologi, 4 Degree system og Elite Fit system karakteriserer denne sokken. Light cushion for best mulig passform i skoen, gode pusteegenskaper og god holdbarhet.

kr 280

Smartwool PhD Run Light Elite Mini

Smartwool PhD Run Light Elite Mini er et naturlig valg om man ønsker en sokk med kombinasjon av god passform, høyde og funksjoner. Med karakteristiske trekk som Light Elite cushion, 4 Degree elite fit system og spesifikke pustesoner for menn er dette den perfekte sokken for alle løpere.

kr 260

Smartwool PhD Run Ultra Light Mini

Smartwool PhD Run Ultra Light Mini er en sokk med karakteristiske trekk som 4 Degree elite system og ReliaWool teknologi for god holdbarhet og sømmløs tå som gir svært gode pusteegenskaper. Spesifikke pustesoner der menn trenger det som mest sørger for at du er tørr, men også varm på beina.

kr 230

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 150 Til: kr 400
kr150 kr400