Lukk
Søk

Smartwool

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Smartwool Hiking Liner Crew

Smartwool Hike Liner Crew er en ultra-light sokk med funksjoner som gjør at den sitter ekstra godt på foten, reduserer friksjon og gnagsår. Sømmene i forfoten ganranterer komfort.

kr 250

Smartwool Hike Classic Edition Full Cushion Crew Socks Deep Navy

Classic Hike Full Cushion Crew er en gammel slager fra Smartwool som nå kommer i en utbedret utgave. Sokken har en forsterket tåboks. som gir god komfort og sammen med et forsterket helparti sørger for sokken sitter svært godt på foten. Sokken kommer også med resirkulert nylon. Denne sokken passer fint til lenger turer grunnet sin gode padding. Sokken er unisex.

66% merinoull. 25% resirkulert nylon. 6% nylon. 1% elastan
kr 350

Smartwool Hike Classic Edition Zero Cushion Black

Smartwool sin klassiske liner kommer i nytt format. Classic Hike Zero Cushion Liner Crew er en helt tynn ullsokk som både kan brukes som en liner under andre sokker og alene. Sokken har et litt bredere skaft en tidligere. Sokken er produsert med resirkulert nylon. Dette er en unisex sokk.

Teknisk;
59% merino, 30% resirkulert nylon, 8% nylon, 2% elastan, 1% polyester
kr 250

Smartwool Hike Ultra Light Crew

Smartwool Hike Ultra Light Crew gir deg god cushion, en open mesh funksjon som sørger for å holde deg tørr og varm på føttene. Sokken passer perfekt til dagens lette tursko
kr 220

Smartwool Hiking Medium Crew Navy

Middels tykk frotèstrikket sokk med solid såle/fotseng som gir god demping og isolasjon. En veldig allsidig og komfortabel sokk. Den typiske fjelltursokken, men egner seg også som en hverdagssokk. Meget god fukttransport og veldig god komfort. Hike Medium Crew blir fort en favorittsokk! BESTSELGER! Materiale: 77% Merinoull, 22% Nylon, 1 % Elastin
kr 350

Smartwool Mountaineer Classic Edition Maximum

Classic Mountaineer Maximum Cushion Crew er en ny variant av den klasssiske Mountaineering Extra Heavy Crew. Sokken kommer i et nytt format for høst/vinter 21, med blant annet resirkulert materiale. Det er fortsatt Smartwool sin tykkeste og varmeste sokk, og sokkens lengde gjør at den passer perfekt i alt fra turstøvler til jaktstøvler. Dette er den ultimate sokken for lange turer og høy aktivitet, men også den beste i sofakroken.
kr 400

Smartwool Mountaineering Extra Heavy Crew

Smartwool Mountaineering Extra Heavy Crew er den ulitmate sokken for lange turer, men også den beste i sofakroken. Denne maskinstrikkete ullsokken puster svært godt og vil holde føttene dine varme og tørre uansett aktivitet. Sokken er meget slitesterke og er designet med ekstra tykkelse rundt fotsålen og anklene for maksimal komfort.
kr 400

Smartwool Wms Hiking Medium Crew Bordeaux

Smartwool W Hike Medium Crew er en tre-sesongs outdoor sokk designet for turer i fjell, skog og mark. En forsterkning i fotbuen holder sokken på plass og sørger for ekstra støtte. Flat-knit toe sømmer gir deg en komfortable opplevelse uansett aktivitet.

kr 350

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 220 Til: kr 400
kr220 kr400