Lukk
Søk

Smartwool

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Smartwool Hiking Liner Crew

Smartwool Hike Liner Crew er en ultra-light sokk med funksjoner som gjør at den sitter ekstra godt på foten, reduserer friksjon og gnagsår. Sømmene i forfoten ganranterer komfort.

kr 230

Smartwool PhD Run Light Elite Mini

Smartwool PhD Run Light Elite Mini er et naturlig valg om man ønsker en sokk med kombinasjon av god passform, høyde og funksjoner. Med karakteristiske trekk som Light Elite cushion, 4 Degree elite fit system og spesifikke pustesoner for menn er dette den perfekte sokken for alle løpere.

kr 260

Smartwool W PhD Run Ultra Light Micro

Smartwool W PhD Run Ultra Light Micro er en lettvekter innenfor sokkeverdenen. Denne sokken har alle de karakteristiske trekkene som 4 Degree elite fit system, ReliaWool teknologi, og svært gode pusteegenskaper med spesifikke soner for damer.
kr 230

Smartwool Diamond Jim Deep Navy/Cardamom

Sokker i merinoull, behagelig passform som passer til både friluftsliv og hverdag!
58% ull, 40%nylon, 2% elastan.
kr 250

Smartwool Hike Ultra Light Crew

Smartwool Hike Ultra Light Crew gir deg god cushion, en open mesh funksjon som sørger for å holde deg tørr og varm på føttene. Sokken passer perfekt til dagens lette tursko
kr 220

Smartwool Hiking Medium Crew Navy

Middels tykk frotèstrikket sokk med solid såle/fotseng som gir god demping og isolasjon. En veldig allsidig og komfortabel sokk. Den typiske fjelltursokken, men egner seg også som en hverdagssokk. Meget god fukttransport og veldig god komfort. Hike Medium Crew blir fort en favorittsokk! BESTSELGER! Materiale: 77% Merinoull, 22% Nylon, 1 % Elastin
kr 290

Smartwool IKKE I BRUK

Smartwool W Hike Medium Crew er en tre-sesongs outdoor sokk designet for turer i fjell, skog og mark. En forsterkning i fotbuen holder sokken på plass og sørger for ekstra støtte. Flat-knit toe sømmer gir deg en komfortable opplevelse uansett aktivitet.

kr 290

Smartwool Jr. Hike Blue

Kid''s Hike Light Crew er en fantastisk lett og behagelig sokk for barn. Ekstra elastisk støtte under fotbuen og en flat-knit søm i forfoten sørger for at sokken sitter godt uten å krølle seg.
kr 150

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 150 Til: kr 400
kr150 kr400