Lukk
Søk
Bilde for kategori Skrukarabinere

Skrukarabinere

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Black Diamond Rocklock Magnetron Carabiner Col. Black

Rocklock Magnetron Carabiner bruker magneter for å låse muffen, til forskjell fra en vanlig skrukarabin, hvor du selv må rulle muffen på plass for å låse.
Det er to magnetiske armer i gaten, som gjør at du enkelt klikker karabineren i lås. Ekstra stål i karabinerens nese sørger for god holdbarhet. Dette er en veldig sikker og enkel karabiner å bruke; låsemekanismen kan betjenes med kun èn hånd.

God karabiner for sikring, bygging av ankere og rappellering- og karabinerens magnetlås vil ikke gnage på slynger, slik en skrukarabiner med vanlig muffe kan gjøre.

Vekt: 87g.
kr 350

CT Climbing Axis HMS SG

Large HMS carabiner with wide opening and screwgate, made of hot-forged light alloy, designed for use in mountaineering, recovery manoeuvres and rescue operations.

Main technical features:
shape guarantees correct axial loading relative to rope and other devices;
large size and ample width to allow use of Munter hitch knot, the securing of more than one rope, slings or devices and rope manoeuvres in general;
accentuated double-T profile, for an excellent weight/load ratio;
lightened and shaped form for improved ease of holding;
catch-free closure to avoid accidental tangling during use.
Vekt 80g
kr 270

Mammut Wall Micro Lock Col. Silver

Klassisk skrukarabiner av god kvalitet
kr 150

Ocun Condor HMS screw

Holder bremsen på plass!
Condor er tiltenkt som taubremskarabin. Den har en integrert lås for å hindre at karabinen vrir seg mens du sikrer og unngår slik tverrbelastning på karabinen.
Du låser karabinen på plass i sentralløkka med et lett rykk. Condor er perfekt både for tubebrems og mekaniske taubremser som Cinch, Grigri og Lifeguard.
Karabinen holdes fiksert i sentralløkka
Enkel å klippe på plass
Passer alle taubremser
Vekt - 85 g
kr 280