Lukk
Søk
Bilde for kategori Skredpakker (komplett)

Skredpakker (komplett)

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

BCA Tracker 3 Rescue Package Skredpakke

Komplett pakke med BCA Trackert3 sender/mottager, 270cm søkestang og solid aluminiums spade.

En sender/motager som er enkel i bruk. Leveres inkl bæresele.

NB! Husk å sette deg godt inn i funksjonene før du legger ut på tur og husk altid kameratsjekk!
kr 4390 kr 5600

BCA Tracker S Rescue Package

Tracker S: har den samme interfacen og ytelsen som Tracker 3, men kommer ikke med Auto-Revert-funksjonen og oppgraderbar software. Søkeren søker raskt og meget effektivt og oppdaterer situasjonen raskt på displayet. Ved flere skredtatte kan "Big Picture-mode" brukes som angir avstander til de forskjellige skredtatte slik at man raskt kan danne seg et bilde over situasjonen. Søkeren demper de andre signalene og "låser" på det sterkeste signalet. Etter første skredtatte er funnet, kan man søke videre etter neste signal og søkeren demper da signalet fra det første offeret. Søkeren er liten og passer fint i lommer på skibukser etc. Kommer med bæresele og snor.

BCA Stealth: er en kompakt og sterk aluminium søkestang med laserprintet dybdemål i intervaller på 1 cm for nøyaktig måling ved graving av snøprofil. Den kraftige Quick-Lock låsingen i toppen låser raskt søkestangens ledd og holder den stødig og stiv, og en 1.5mm plastikk trekt wire øker slitestyrken og levetiden.

Aluminium
Lett og slitesterkt nylontrekk med ”vindu"
Vekt - 310 g

BCA B-1 EXT: er den mest solgte spaden i Bomber serien, og er en perfekt blanding av styrke, design og lav vekt. Spadebladets unike utforming og ovalt skaft i kombinasjon med 6061 aluminiumslegering gir svært god styrke, torsjonsstivhet, samt at det skjærer godt i hard og kompakt snø. Det "halsløse" skaftfeste gjør spaden nærmest "ubrekkelig" og lett å pakke i sekken. B-1 EXT har teleskopskaft som pakker 41 cm sammenslått og 73 cm utstrekt og er en mye brukt og anbefalt skredspade blant fjellfolk og skikjørere.
kr 3890 kr 4900

Ortovox Rescue Set Diract Voice Blue

Møt vinteren 2020 med prisvinnende sender/mottager fra Ortovox.

Pakken inneholder helt nye Diract Voice sender/motager. Enheten veier kun 210g og drives av oppladbart batteri. Enheten snakker til deg og gir deg opplysninger om hva du skal gjøre. I pakken følger også Alu 240 søkestang på 240cm og Beast Classic alu spade.
kr 4990 kr 5750