Lukk
Søk
Bilde for kategori Skort

Skort

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Houdini Wms Skort True Black

Allsidig 2-i-1 skjørt / shorts-hybrid fra Houdini. Perfekt for trening så vel som late dager i solen. Laget i et resirkulerbart, hurtigtørkende og ultralett stoff.

Lett, elastisk, mykt og hurtigtørkende materiale i dette to-i-ett-skjørtet og shortsen. Perfekt for en tøff sommertur, en crossfit-økt eller stiløp.Skjørtet og den innvendige trusen er laget i Wish Woven, et elastisk, hurtigtørkende stoff med god komfort mot huden. Det holder deg kjølig på en varm sommerdag og tørker raskt. Det ultralette stoffet flyter rundt bena dine like naturlig som om det var flytende.

Lett og stilig funksjonalitet er essensen av designet bak Skortet.
Skortet er allsidig. Det fungerer like bra for en intens treningsøkt eller sommerturen, som for reiser eller lange dager på stranden.

Dette produktet er resirkulerbart og vi ber deg om å returnere det til Houdini når det er helt utslitt. Houdini har resirkuleringsenheter i alle egne butikker og hos mange forhandlere.


-Vanlig passform

-Stretchy og hurtigtørkende


-Fukttransporterende finish

-Resirkulert og resirkulerbart

-Vekt dame medium: 164 g

-Stoff produsert i Japan

-Plagg produsert i Portugal
kr 1100

Maloja Wms GermerM. Multisport Skort Moonless Woodpieces

Light, elastic bike and multisport skort with a special print.

The multisport skort maloja GermerM has a cool printed design and is suitable for all leisure activities. The Rock-Short combination is very elastic, quick drying and has triple seams. GermerM has an elastic waistband and a small key pocket.

Material:
86% polyester, 14% spandex
kr 1300