Lukk
Søk

SkiTrab

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Skitrab Neve White Inkl. Skitrab Neve Mohair Skin

Topptur ble nettopp litt morsommere!

Hvis kjøringen er det du gleder deg aller mest til på en topptur, så vil NEVE gi deg akkurat det du trenger! Passe lav vekt, passe bred, passe lang rocker. Her har Skitrab brukt mer enn tre år, 18 ulike prototyper og ukesvis i fjellet for å balansere alle kompromissene i en og samme toppturski på en svært elegant måte. På veg opp kjenner du definitivt at disse skiene er laget av noen som kan dette med å gå oppover. Skiene sporer godt og er lette og håndtere. På veg ned skal det mye til at du vil møte særlig store utfordringer. Skiene vil jobbe elegant under deg uavhengig av underlag. Om du parer skiene med en lett binding og litt stive sko så vil du føle deg trygg under alle omstendingheter, og du vil kjenne på komforten ved å velge ski fra en sann toppturspesialist på veg oppover! Vi har ikke noe godt ord for denne kategorien ski i Norge, men i alpene kalles denne kategorien for "freetouring". Et godt ord som beskriver mixen av "freeride" og "touring". Og nettop det er NEVE laget for!

NEVE er selvfølgelig håndlaget på SkiTrabs egen fabrikk i Bormio i Nord-Italia, randosportens vugge. Den er konstruert på en banebrytende måte med 14 lag materialer som gjør at man kan bygge inn et bredere spekter av kjøreegenskaper enn man kan ved klassisk 6-7 lags konstruksjon. Den har SkiTrabs unike trekjerne som er ekstremt lett, men samtidig både sterk. I tillegg er NEVE forsterket midt under foten for å tilføre ekstra torsjonsstivhet på det rette stedet.

Leveres med Skitrab Neve Mohair skin ferdigkuttet med skitrab sitt eget fellefeste.
kr 9990 kr 12400

Skitrab Ortles 90 Black Inkl. Skitrab Ortles Mohair Skin

Superlett allrounder!

Ortles90 er et allroundalternativ for deg som vil ha vekten så lav som mulig, men likevel ønsker at skiene skal være brede nok til å takle alt! Skitrab har oppnådd den ekstremt lave vekten ved å bruke sin avanserte byggeteknikk. Den lave vekten kan forsvares ved at skiene beholder kjørestyrke og evne, samtidig som at kvaliteten også er opprettholdt på ekte Skitrab-vis. Med Ortles90 kan du garantert kjøre der du vil og fortsatt oppleve at skiene oppfører seg slik du vil. Den lave vekten gjør at skiene blir ekstremt letthåndterlige, både på veg opp, og på veg ned! Den nye geometrien tilfører bedre flytegenskaper enn bredden skulle tilsi. Ortles90 er selvfølgelig håndlaget på SkiTrabs egen fabrikk i Bormio i Nord-Italia, randosportens vugge. Den er konstruert på en banebrytende måte med 14 lag materialer som gjør at man kan bygge inn et bredere spekter av kjøreegenskaper enn man kan ved klassisk 6-7 lags konstruksjon.

Hvem passer Ortles90for?

Passer til deg som vil ha en lett allroundski som gir maksimal glede på nedturen. Dersom du veier over 90 kg kan dessuten Ortles90 være et bedre valg enn Stelvio85 fordi du får litt mer overflate og en litt stivere ski.14-lags konstruksjon
Ekstremt vekt/bredde forhold
Ekstremt høy kvalitet
Liwood air trekjerne forsterket med ask på sidene
Carbonsokk rundt kjernen
Radius control
Control Flex (styrt progresiv flex)
Attivo Shock Absorber
Duotail
Hibox Carbon for mer torsjonsstivhet
No Shock Active Vibration Control
Hiconnect - High module carbon powerglass torsion control
Håndlaget i Bormio med lidenskap

Leveres med Skitrab Ortles Mohair skin ferdigkuttet med skitrab sitt eget fellefeste.
kr 9990 kr 12400