Lukk
Søk
Bilde for kategori Skalljakker

Skalljakker

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

ArcTeryx Wms Beta AR Jacket Col. Black Sapphire

A mainstay in the Arc'teryx lineup since 2000, the Beta AR is the do everything, most versatile waterproof/breathable jacket for activities in mountain environments. Hand pockets, regular fit, pit zippers, a length to accommodate layers and a hood with an internal collar means comfort in storms, climbing, skiing or simply enjoying the outdoors. GORE-TEX Pro is the highest level of waterproof/breathable performance. The helmet compatible DropHood™ gives quick storm protection and has been updated to include Cohaesive® cord lock adjusters.
kr 5500

ArcTeryx Wms Beta SL Hybrid Jacket Cobalt Moon

Svært pakkvennlige Beta SL Hybrid Jacket er strategisk konstruert av to forskjellige GORE-TEX®-stoffer for å oppnå maks ytelse med minimal vekt. Ultralett N40r GORE-TEX®-stoff med produktteknologien Paclite® er brukt i hoveddelen, med forsterkninger av smidig GORE-TEX®-stoff med GORE® C-KNIT™-teknologi på innsiden i sliteområder. En hjelmkompatibel StormHood™ gir dekning uten å hindre sidesikt, og glidelåser i armhulene gir rask ventilasjon.
kr 4000

ArcTeryx Wms Beta SL Hybrid Jacket Col. Rad

To GORE-TEX®-stoffer kombineres for å gi lett, pakkvennlig beskyttelse mot været. Beta-serien: Fjellklær til allroundbruk | SL: Superlett.
N40r GORE-TEX®-tekstil med Paclite-teknologi, N42p GORE-TEX® fabric with Gore® C-KNIT® backer technology,
kr 3800

ArcTeryx Wms Imber Jacket Col. Nectar

Imber Jacket har avansert GORE-TEX®-ytelse og tidsriktig urban stil. Den er vanntett, vindtett, puster og beveger seg ubesværet og komfortabelt i bymiljøet. 3L GORE-TEX®-stoff med GORE® C-KNIT™-teknologi på innsiden gir stormbeskyttelse. Stoffet gir velprøvd vanntett/pustende beskyttelse, og er forbedret med en lett, silkemyk innside som gir fremragende komfort uten at det går ut over værbeskyttelsen. Lengde til midt på låret, formede ermer og regulerbar hette med brem og full dekning bidrar til å gi fullstendig dekning. Imber er kompakt, lett og enkel å pakke, og er glimrende for reiser.

REN DESIGN

Arc’teryx' lidenskap for ren, minimalistisk design er formålstjenlig uten at det går ut over stilen. Imbers funksjoner er enkle og hensiktsmessige. Arc’teryx' passform regular fit har et skreddersydd utseende, men gir rom for mellomlag. Den kvinnetilpassede designen omfatter formsydde ermer og kilestykker under armene som gir uvanlig god bevegelsesfrihet. Den strømlinjede glidelåsen med belegg kan åpnes nedenfra for å gi økt bevegelsesfrihet når man går eller sykler rundt i byen. Et stykke mykt stoff beskytter haken mot friksjon, og smarte sidelommer har skjulte glidelåser som gir et rent, helhetlig utseende
kr 4200

ArcTeryx Wms Sentinel LT Jacket After Hour

Sentinel LT Jacket er en svært allsidig storfjelljakke bygget for værbeskyttelse i progressiv utforming. Den er utstyrt med komplette funksjoner spesielt beregnet på frikjøringsturer: hjelmkompatibel StormHood™, RS™-glidelåsglidere på bryst og håndlommer og en RFID-sikker lomme, armhuleventilasjon med WaterTight™-glidelåser som kan brukes med sekk på ryggen, integrert pudderskjørt, Slide ’n Loc™-fester for kompatible bukser, innvendig laminert lomme og en stor innvendig oppbevaringslomme i netting. N80p 3L GORE-TEX-stoff med innsideteknologien GORE C-KNIT™ gir støyfri og behagelig bevegelse i vått vær og vinterforhold. Lang lengde gir ekstra vern mot elementene i skikkelig uvær.
kr 6000

ArcTeryx Wms Shashka Jacket Col. Crimson Aura

Shashka er lett, pakkvennlig og holdbar. Den har alle funksjoner og gir GORE-TEX Pro-beskyttelse for ski- og snowboardturer i fri natur med en vekt på bare 450 gram. Den hjelmkompatible hetten StormHood™ byr på full dekning samtidig som sidesikten bevares, pudderskjørtet bidrar til å holde snøen ute, og den kvinnetilpassede designen og det formsydde mønsteret gir økt bevegelsesfrihet. Lommene er enkle og smarte, WaterTight™-glidelåser samler ikke opp snø, og snorlåsene Cohaesive® er strømlinjede og effektive.
kr 6000

Fjällräven Wms Keb Eco-Shell Jacket Dark Navy

Smidig teknisk jakke for krevende eventyr i skiftende værforhold året rundt.
Laget i elastisk Eco-Shell for høy ytelse og lav miljøpåvirkning.
Materialet er slitesterkt samtidig som at det følger kroppens bevegelser på en naturlig måte og ventilerer ut fuktighet som utvikles på innsiden når du er i aktivitet.

Et perfekt valg for fotturer og skiturer der jakkens minimalistiske design letter fremdriften samtidig som at du har pålitelig beskyttelse selv mot skikkelig dårlig vær.
Snittet er omhyggelig gjennomarbeidet for å gi en perfekt passform og bevegelsesfrihet.
Den velsittende hetten har plass til en hjelm og kan justeres for å gi god beskyttelse uten å begrense synsfeltet eller hindre hodets bevegelighet.

Jakkeåpningen har en toveis vanntett glidelås med beskyttelsesklaff på innsiden som er enkel å åpne for ventilasjon i begge ender.
De romslige brystlommene med skjult belg kan nås selv når du har på deg klatresele eller ryggsekk med hoftebelte og de har innvendige lommer i elastisk netting som holder mobiltelefonen og andre småting på plass.
Toveis glidelås i sidene slipper ut overflødig varme.

Nederkanten kan justeres med en snor og mansjettene med borrelås.
Eco-Shell er et vanntett pustende og bærekraftig hardshell-stoff som er behandlet med fluorkarbonfri impregnering.
Eco-Shell er fremstilt av gjenvinnbar polyester (både gjenvunnet og ny) og alle utslipp fra produksjon og transport er klimakompenserte.
kr 5500