Lukk
Søk
Bilde for kategori Skalljakker

Skalljakker

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Wms Beta SV Jacket Dimma

Beta SV er en meget allsidig jakke for svært krevende forhold. Den er laget av slitesterk N80p-X 3L GORE-TEX® Pro. og byr på holdbar. vanntett. vindtett. pustende beskyttelse som tåler de harde realitetene i fjellet. Den formsydde standardpassformen med e3D-mønster beveger seg med kroppen og gir god plass til plagg under. Glidelåser under armene gir hurtig ventilasjon. Den hjelmkompatible hetten StormHood™ gir beskyttelse med minimal innflytelse på sidesikten. og reguleres med hanskevennlige Cohaesive™-snorlåser.
kr 7000

ArcTeryx Wms Shashka Jacket Col. Crimson Aura

Shashka er lett, pakkvennlig og holdbar. Den har alle funksjoner og gir GORE-TEX Pro-beskyttelse for ski- og snowboardturer i fri natur med en vekt på bare 450 gram. Den hjelmkompatible hetten StormHood™ byr på full dekning samtidig som sidesikten bevares, pudderskjørtet bidrar til å holde snøen ute, og den kvinnetilpassede designen og det formsydde mønsteret gir økt bevegelsesfrihet. Lommene er enkle og smarte, WaterTight™-glidelåser samler ikke opp snø, og snorlåsene Cohaesive® er strømlinjede og effektive.
kr 6000

Fjällräven Wms Keb Eco-Shell Jacket Lava

Teknisk skalljakke i elastisk Eco-Shell. Eco-Shell er slitesterkt samtidig som det gir stor bevegelsesfrihet og ventilerer ut fuktighet som utvikles på innsiden av plagget mens du er i aktivitet. Et perfekt valg for fotturer og skiturer. ettersom jakken er lett å bevege seg i samtidig som du har pålitelig beskyttelse for utfordrende vær. Jakken har fast hette med plass til hjelm. og kan lett justeres for å beskytte mot vær uten å forhindre synsfeltet og hodets bevegelighet. Åpningen har vanntett toveisglidelås med beskyttelsesklaff på innsiden. Romslige brystlommer med skjult belg som kan nåes selv når du har på deg klatresele eller ryggsekk med hoftebelte. Innvendige nettinglommer med plass til mobiltelefon og andre småting. Toveis glidelåser i sidene slipper ut overflødig varme. Snorjustering nederst. og borrelås på mansjettene. Behandlet med fluorkarbonfri impregnering. og selve jakken er fremstilt av gjenvinnbar polyester. Alle utslipp fra produksjon og transport er klimakompenserte.
kr 5500

Rab Wms Kinetic Plus Jacket Ruby

Rab Kinteic Plus Jacket er en vanntett og pustende jakke med stretsj.
Dette er jakken som skal holde deg tørr gjennom dagen samtidig som du kan være aktiv.
Rab sitt eget Proflex materiale holder deg tørr både fra utsiden og innsiden.
-10 000 mm vannsøyle
kr 2500