Lukk
Søk
Bilde for kategori Skallbukser

Skallbukser

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

ArcTeryx Theta SV Bib Mens Col. Black

N80p-X GORE-TEX® byr på eksepsjonell holdbarhet og total værbeskyttelse i et smidig tekstil som er overraskende mykt å ta på. Forsterkningstekstil er brukt i knærne, nedre del av beina og setet for å beskytte slitasjeområder. Fullstendig delbare sideglidelåser gir mulighet for seteåpning uten behov for å ta av selene. Puddergamasjene med lissekroker passer enkelt over støvler og kan festes på plass. Kantene har snorstramming, og en integrert midjestrikk gir komfort og et stilrent utseende. To oppbevaringslommer i frontstykket har plass til småting.

SELEBUKSE MED FULL SETEÅPNING

Theta SV er en teknisk alpinklassiker med strømlinjeformet profil og en midjestrikk som holder buksen nær kroppen så varmen holdes inne og snø og trekk ute. Muligheten til fullstendig seteåpning krever ikke at selene tas av, og er kompatibel med klatreseler.

N80p-X

Ytterstoffet N80p-X er et ufattelig holdbart nylontekstil som er skapt gjennom et fem år langt forsknings- og utviklingsprosjekt mellom Arc'teryx og vår tekstilpartner W.L.Gore. Tettvevd enkeltvev gir en stram og flat overflate med eksepsjonell motstand mot slitasje.

FORSTERKET

De mest slitasjeutsatte områdene på selebuksen er behandlet med N155p-x GORE-TEX® Pro. Kraftigere sete og nedre del av beina gjør buksen ekstra holdbar i møte med stein og snø, uten at dette går ut over den smidige følelsen generelt.

BEREGNET PÅ ALPINE FORHOLD

Passformen Expedition e3D fit innebærer en strømlinjeformet silhuett samtidig som det er god plass til lag av vinterplagg rundt knærne og setet. Sideglidelåser i full lengde gjør at buksen kan tas på over støvlene og at den er godt ventilert. Forsterkede innsider av anklene begrenser skader på grunn av kanter, stegjern og spenner.
kr 5000

ArcTeryx Mens Beta SL Pant Col. Black

Lett, pakkvennlig, vanntett og pustende GORE-TEX®-bukse, designet for å gi maksimal bevegelighet. Designet som et nødplagg man kan ta med i tilfelle plutselig væromslag. Beta-serien: Fjellklær til allroundbruk | SL: Superlett.
kr 2000

ArcTeryx Mens Alpha Comp Pant Col. Pilot

Ultralight, packable, breathable alpine pant designed for zonal weather protection and thermal management. Alpha Series: Climbing and alpine focused systems.
kr 3000

ArcTeryx Mens Beta SV Bib Black

Den slitesterke og meget allsidige selebuksen Beta SV er bygget for krevende fjellforhold. Pustende og holdbar N80p-X 3L GORE-TEX® Pro er forsterket med ytterstoffet N115p-x i sliteområder med tanke på krevende forhold i fjellet. Fullstendig separerende toveis WaterTight™-glidelås gir mulighet til full seteåpning og enkel av- og påkledning med støvler og stegjern på. En elastisk linning holder kulden og snøen ute. Ankelforsterkninger av Keprotec™ verner mot kutt og friksjon. og en skolissekrok holder buksekantene trygt på plass. Sporty e3D-passform som er strømlinjet samtidig som den gir plass til andre plagg under.
kr 5500

ArcTeryx Mens Iser Pant Col. Black

Versatile, trim fitting on-area GORE-TEX ski and snowboard pant.
kr 4500

ArcTeryx Mens Iser Pant Col. Olive Amber

Iser Pant er designet med tanke på nedkjøringer på ski eller snowboard i anlegg, og gir høy ytelse i bakkene i en strømlinjet design med lav profil. Iser er laget av N70p 3L GORE-TEX-stoff med flanellinnside, og gir fullstendig vanntett, vindtett og pustende beskyttelse med komfort og litt varme. Den kroppsnære passformen er formsydd slik at den gir bevegelsesfrihet, sideglidelåser hindrer overoppheting, og PowderCuffs™ holder snøen ute av støvlene.
kr 4500

Black Diamond Mens Liquid Point Pants

Packable enough for emergency use but durable and protective enough for harsh mountain environments, the Black Diamond Liquid Point Pants offer the streamlined waterproof breathable protection of GORE-TEX Paclite product technology. Our lightest GORE-TEX shell pants, the Liquid Point Pants feature an internal elastic waistband with integrated drawcord for a secure fit. A rear zip pocket stores small items, while the Hypalon cord grommets and integrated boot-lace hooks keep the pants secured around your footwear. For stormy high-output pursuits, the ¾-length side zips provide fast, two-way venting.

•Elastic waistband with integrated drawcord
•Rear zip pocket
•¾-length two-way side zip vents
•Hypalon cord grommets and integrated boot lace hooks
•Drawcord cuffs
kr 1900