Lukk
Søk
Bilde for kategori Skallbukser

Skallbukser

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Mens Beta Ar Pant Black

Beta AR-bukse fra Arc'teryx til herre - passer perfekt til krevende dager i fjellet!

Buksen har GoreTex Pro-membran. Den er vanntett, vindtett, og godt pustende.
Formsydde knær sikrer god passform.
Recco-brikke sydd i stoffet.

Buksens passform er normal - regular fit.
kr 4900

Arc'teryx Mens Beta Pant Black

Det å bevege seg gjennom ville steder innebærer forandring. Terreng, temperaturer og værskifter, vind blir til regn og deretter snø. Vår svært allsidige Beta Bukse er laget for å bære deg gjennom skiftende forhold, landskap og aktiviteter.

Det holdbare vanntette og vindtette GORE-TEX-materialet med GORE C-KNIT™ Backer-teknologi gir bedre komfort og pustende egenskaper. Glidelås langs hele sidene gjør den enkel å ta av og på, og passformen med artikulert mønster øker bevegeligheten.
kr 3300

Arc'teryx Mens Iser Pant Olive Amber

Iser Pant er designet med tanke på nedkjøringer på ski eller snowboard i anlegg, og gir høy ytelse i bakkene i en strømlinjet design med lav profil. Iser er laget av N70p 3L GORE-TEX-stoff med flanellinnside, og gir fullstendig vanntett, vindtett og pustende beskyttelse med komfort og litt varme. Den kroppsnære passformen er formsydd slik at den gir bevegelsesfrihet, sideglidelåser hindrer overoppheting, og PowderCuffs™ holder snøen ute av støvlene.
kr 2990 kr 4500

Arc'teryx Mens Sabre AR Pant Renegade

Buksen Sabre AR er designet for frikjøring i storfjellet, og er vanntett, pustende og slitesterk. Frikjørere trenger egenskaper som takler påkjenningene både ved kjøring i anlegg og utforskning av terrenget utenfor løypene, for eksempel doble sideglidelåser med full åpning for rask ventilasjon. Stoffet N80p-X GORE-TEX 3L med tynt softshell gir varme og beskyttelse mot vind og vær. Materialets børstede innside gir lett isolasjon og føles som flanell. Slitesterke PowderCuffs™ av 100D Cordura® holder snøen ute og tilpasser seg snowboardets highbacks, mens Keprotec™-stykker i anklene hindrer friksjon og kutt fra skikanter. Integrerte Slide’n Loc™-fester kan festes i kompatible jakker for å danne et helhetlig klessystem som beveger seg med kroppen og bidrar til å holde snøen ute.
kr 3500 kr 5000

Armada Mens Emmons 3L Bib Khaki

Emmons bib-buksa til Armada er en trelags skallbukse med Armadas egen membran med teipede sømmer. Passer perfekt til Armada Grands skalljakke. Bib-buksa har 15k mm vannsøyle, og 15k i pusteevne. Buksa har alt du trenger i en skibukse, enten det er på topptur, park, pudder eller i preppede løyper.
kr 2700

Klättermusen Mens Ran Pant Raven

Ran pant er en fullstendig vanntett 4-sesongs bukse, perfekt for fotturer og fotturer. Ran er lett og lett å pakke, samtidig som den er slitesterk med fluorkarbonfrie forsterkninger på knærne, øvre midje, nederste kant og bak.

Teknisk info:
- Vekt: 407 g.
- Vannsøyle: > 20 000 mm
- MVP: > 20 000 g/m2
- 100% Recycled Polyamide
kr 1500 kr 3000

Ortovox Mens Bacun Pants Black Raven

Den perfekte skibukse for lange dager på tur i varierende vær.

Vi har forbedret vår MERINO NATURETEC-linje ned til minste detalj for den nye skitursesongen! Materialet som brukes i våre BACUN PANTS for menn er nå enda mer stabilt, men gir den samme bevegelsesfriheten.

Naturligvis forblir den funksjonelle designen til stoffet nøyaktig den samme: De fineste merinofibrene på innsiden er sammenvevd med et beskyttende polyamidskall. Dermed oppnår vi enestående pusteevne uten membran, mens materialets tette vev fortsatt er ekstremt vind- og vannavstøtende. På innsiden gir merinofibre perfekt fukt- og temperaturregulering. De naturlige fibrene suger opp fuktighet, transporterer dem til fiberkjernene og deretter utover slik at overflaten holder seg tørr og behagelig på huden.

Egenskaper som justerbar linning og elastiske ankelmansjetter, som er veldig raske å justere, garanterer at disse skiturbuksene for menn passer perfekt. Omarbeidet merino mesh-innlegg i linningen gir ekstra komfort. Dessuten har våre BACUN PANTS for menn en litt høyere midje for å beskytte ryggen mot snø og kulde. Integrerte gamasjer, som er belagt med silikon på innsiden av ankelmansjettene, beskytter også mot snø. Lårlommen har mer enn nok plass til skredsenderen, og den integrerte lette karabinkroken vil forhindre at den går seg vill. Andre småting som kreves raskt kan stues bort i en av hoftelommene. Og i tilfelle det blir litt mer utfordrende: sideglidelåsene vil kjøle deg ned på svettefremkallende stigninger!
kr 4800