Lukk
Søk
Bilde for kategori Skallbukser

Skallbukser

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Wms Astryl Pant

Astryl Pant er laget spesielt med tanke på kjøring på ski eller snowboard i anlegg, og gir høy ytelse med strømlinjet estetikk. Astryl er laget av N70p 3L GORE-TEX-stoff med flanellinnside, og gir fullstendig vanntett, vindtett og pustende beskyttelse med komfort og litt varme. Den kvinnetilpassede kroppsnære passformen er formsydd slik at den gir bevegelsesfrihet, sideglidelåser gir ventilasjon på varmere dager, og PowderCuffs™ holder snøen ute av støvlene.
kr 4500

Arc'Teryx Wms Astryl Pant Black Sapphire Col. Black Sapphire

Kroppsnær, allsidig GORE-TEX-damebukse for ski og snowboard i anlegg.
kr 4500

Arc'teryx Wms Beta Ar Pant Black

Beta AR-bukse fra Arc'teryx til dame - passer perfekt til krevende dager i fjellet!

Buksen har GoreTex Pro-membran. Den er vanntett, vindtett, og godt pustende.
Formsydde knær sikrer god passform.
Bukseseler sikrer at buksen sitter godt på. Recco-brikke sydd i stoffet.

Buksens passform er normal - regular fit.
kr 4900

Arc'teryx Wms Beta SL Pant Black

Lett, pakkvennlig, vanntett og pustende GORE-TEX®-bukse, designet for å gi maksimal bevegelighet. Designet som et nødplagg man kan ta med i tilfelle plutselig væromslag. Beta-serien: Fjellklær til allroundbruk
kr 2000

Arc'teryx Wms Sentinel AR Pant Flux

Buksen Sentinel AR er designet for frikjøring i storfjellet, og er vanntett, pustende og slitesterk. Frikjørere trenger egenskaper som takler påkjenningene både ved kjøring i anlegg og utforskning av terrenget utenfor løypene, for eksempel doble sideglidelåser med full åpning for rask ventilasjon. Stoffet N70p GORE-TEX 3L med tynt softshell gir varme og beskyttelse mot vind og vær. Materialets børstede innside gir lett isolasjon og føles som flanell. Slitesterke PowderCuffs™ av 100D Cordura® holder snøen ute og tilpasser seg snowboardets highbacks, mens Keprotec™-stykker i anklene hindrer friksjon og kutt fra skikanter. Integrerte Slide’n Loc™-fester kan festes i kompatible jakker for å danne et helhetlig klessystem som beveger seg med kroppen og bidrar til å holde snøen ute.
kr 5000

Arc'teryx Wms Sentinel LT Bib Enigma

Arcteryx sin Sentinelbukse er en funksjonell og kraftig skallbukse for dame. Buksen er laget for all slags bruk enten om det er tung regn om sommeren eller sterk vinn på ski om vinteren. Buksen har liv opp på magen og seler som holder den oppe.
Laget med GoreTex Performace for sterk vanntetthet i tillegg til snølås i enden av buksebeina.
kr 5000