Lukk
Søk
Bilde for kategori SIKKERHETSUTSTYR

SIKKERHETSUTSTYR

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

BCA Bc Link Group Communications - Eu

Strong group communication is the key to any successful day of adventuring. Find separated friends, communicate plans, and share observations in real-time with the BC Link group communication system. The Smart Mic user interface is located at your fingertips, meaning you never need to dig the radio out of your pack to change settings.

Comes with long-lasting rechargeable lithium-ion battery.
kr 2000

BCA Shaxe Speed Shovel

BCA Shaxe Speed Shovel er en skredspade i kraftig 6061 T6 aluminium, som ved å koble av håndtaket kan settes sammen til isøks. Med CE godkjennelse for B-rangert isøks er dette det perfekte verktøy for topptur og rangling i fjellet hvor det er praktisk med ekstra sikkerhetsutstyr. Et lite skruesett følger med slik at spaden, sammen med K2 sine toppturski med hull i tupp og bakski, enkelt kan settes sammen til en skikjelke for redning/frakting av skadde.

Skredspade med isøks
CE godkjent B-rangert isøks
Kan bygges om til redningskjelke
Lengde spade: 69 cm
Lengde isøks: 50 cm
Spadeblad: 25cm * 28 cm / Lengde øksblad: 23,5 cm
Varmebehandlet Aluminium
kr 1700 kr 2000

BCA B1 Ext Bomber Shovel Col. Blue

BCA B-1 EXT er den mest solgte spaden i Bomber serien, og er en perfekt blanding av styrke, design og lav vekt. Spadebladets unike utforming og ovalt skaft i kombinasjon med 6061 aluminiumslegering gir svært god styrke, torsjonsstivhet, samt at det skjærer godt i hard og kompakt snø. Det "halsløse" skaftfeste gjør spaden nærmest "ubrekkelig" og lett å pakke i sekken. B-1 EXT har teleskopskaft som pakker 41 cm sammenslått og 73 cm utstrekt og er en mye brukt og anbefalt skredspade blant fjellfolk og skikjørere.

Spadelengde: 73 & 56 cm
Skaft sammensatt: 41 cm
Varmebehandlet Aluminium
kr 600 kr 750

BCA Shaxe Tech Shovel Col. Orange

he new BCA Shaxe Tech shovel/ice axe combo is ideal for ski mountaineering, as it saves weight and space in your pack by eliminating the redundant shaft when carrying a separate ice axe.

This BCA Shaxe Tech avalanche rescue shovel comes with an interchangeable ice axe head for Type 1 (basic) ice axes. The Shaxe Tech has a curved fixed-length shaft and stainless steel head with additional 9 degrees of pick angle providing higher performance on harder, steeper climbs.

Great addition to your spring/summer skiing arsenal. Shovel still operational when switched to axe mode. Includes hardware to utilize the blade and shaft to make a rescue sled with K2 skis (or any skis with holes in tip and tail).

The smooth blade allows for shaving down clean snow pit walls and contains holes for use as a snow anchor.
WEIGHT IN SHOVEL MODE
1.5 lbs / 706 g
WEIGHT IN AXE MODE
1.0 lbs / 436 g
TOTAL PACKED WEIGHT (ALL PARTS)
2.0 lbs / 902 g
PICK MATERIAL
420 stainless steel
BLADE DIMENSIONS
9.4 x 11.2 in / 24 x 28.5 cm
BLADE/SHAFT MATERIAL
6061 T6 Aluminum
SHOVEL MODE LENGTH
27 in / 68 cm
AXE MODE LENGTH
kr 2200

BCA Snowsaw

BCA Snøsag er et multiverktøy som kan fylle mange funksjoner. alt fra å skjære til snøprofiler, snøblokker til og sage kvist og vegitasjon. Håndtaket er laget slik at en kan forlenge med overdelen av en teleskopstav. Passer på både 14mm og 16mm Lock-Jaw mekanisme. Lasergravert centimetermål på bladet, samt 1mm og 3mm krystallkort.
kr 500 kr 600

BCA Stealth 330 - Blue

Stealth 330 er en kraftig og lang aluminium søkestang på 1.3 cm i diameter. Stangen har laserprintet dybdemål i intervaller på 1 cm for nøyaktig måling ved graving av snøprofil. Den kraftige Quick-Lock låsingen i toppen låser raskt søkestangens ledd og holder den stødig og stiv, og en 1.6mm plastikk trekt wire øker slitestyrken og levetiden. Stealth 330 er 47 cm sammenslått, og 330 cm fult utstrekt. Dette er en stang som anbefales til skredgrupper og redningspatruljer.

Lang og kraftig søkestang
13mm Aluminiumsrør
Lengde: 330 cm /47 cm
Lett og slitesterkt nylontrekk med ”vindu”
Vekt: 350 gram (u/trekk)
kr 850 kr 1000

BCA Tracker S Rescue Package

Tracker S: har den samme interfacen og ytelsen som Tracker 3, men kommer ikke med Auto-Revert-funksjonen og oppgraderbar software. Søkeren søker raskt og meget effektivt og oppdaterer situasjonen raskt på displayet. Ved flere skredtatte kan "Big Picture-mode" brukes som angir avstander til de forskjellige skredtatte slik at man raskt kan danne seg et bilde over situasjonen. Søkeren demper de andre signalene og "låser" på det sterkeste signalet. Etter første skredtatte er funnet, kan man søke videre etter neste signal og søkeren demper da signalet fra det første offeret. Søkeren er liten og passer fint i lommer på skibukser etc. Kommer med bæresele og snor.

BCA Stealth: er en kompakt og sterk aluminium søkestang med laserprintet dybdemål i intervaller på 1 cm for nøyaktig måling ved graving av snøprofil. Den kraftige Quick-Lock låsingen i toppen låser raskt søkestangens ledd og holder den stødig og stiv, og en 1.5mm plastikk trekt wire øker slitestyrken og levetiden.

Aluminium
Lett og slitesterkt nylontrekk med ”vindu"
Vekt - 310 g

BCA B-1 EXT: er den mest solgte spaden i Bomber serien, og er en perfekt blanding av styrke, design og lav vekt. Spadebladets unike utforming og ovalt skaft i kombinasjon med 6061 aluminiumslegering gir svært god styrke, torsjonsstivhet, samt at det skjærer godt i hard og kompakt snø. Det "halsløse" skaftfeste gjør spaden nærmest "ubrekkelig" og lett å pakke i sekken. B-1 EXT har teleskopskaft som pakker 41 cm sammenslått og 73 cm utstrekt og er en mye brukt og anbefalt skredspade blant fjellfolk og skikjørere.
kr 3290 kr 4900

CT Climbing Finder 240 Snow Probe

Light alloy probe composed of six sections Ø 12 mm. Quick tensioning system with Kevlar cord.
Bag included.
Vekt 240g
kr 650