Lukk
Søk
Bilde for kategori Shorts

Shorts

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

ArcTeryx Wms Camden Chino Short

Camden Chino Short er en klassisk sommershorts med rene linjer og oppgradert ytelse, designet for avslappede sommerdager, aktive reiser og spontane turer. Stoffet er et middels tykt bomulls-/nylonlerret med stretch, og er behagelig, slitesterkt og elastisk slik at det får en ren, kroppsnær passform som beveger seg med kroppen. Bevegelsesfrihet er standard for Arc’teryx, og kilestykker og anatomisk mønster sørger for det.
kr 700

ArcTeryx Wms Gamma LT Short Col. Redox

Lett og luftig shorts i 4-way stretch.
kr 1200

ArcTeryx Wms Gamma LT Short Col. Robotica

Shorts i samme gode kvalitet som buksen. 4-way stretch og meget luftig og godt materiale.
kr 1200

ArcTeryx Wms Parapet Short

Parapet Short er designet for terrenget, men har tidsriktige detaljer som gjør den til en fantastisk shorts for reiser og hverdags. Bevegelsesfrihet, et grunnleggende element i Arc’teryx’ design, er bygget inn med nøye formsydd mønster, kilestykke i skrittet og TerraTex™-stoffets stretch. Den kortere lengden og kvinnetilpasset kroppsnær passform gir enda litt mer ergonomisk frihet. Parapets brede linning gir et rent utseende og er ekstremt behagelig, selv under et hoftebelte.
kr 600

ArcTeryx Wms Sylvite Short

Sylvite er skapt spesielt med tanke på kvinner som beveger seg til fots i naturen, og er en teknisk shorts designet for varmt vær og lange turer. Stoffet Aequora AirPerm™ som Sylvite er laget av kombinerer styrke og rask tørketid med god stretch, og har god luftgjennomstrømning som gir kjølig komfort på varme dager. Den kvinnetilpassede kroppsnære passformen er strømlinjet, men ikke hemmende for bevegelser, og mønsteret med formsydde ledd og kilestykker i skrittet gir utvidet bevegelsesfrihet. Lommene er plassert slik at de er lett tilgjengelige og funksjonelle, og linningen er spesielt strukturert slik at den ligger komfortabelt under en sekk. Sylvite er allsidig, og har en avslappet stil som fungerer greit både på tur, på reise og til hverdags.

I SAMSPILL

Sylvite Short er del av Arc’teryx Traverse, en komplett kolleksjon av produkter som er bygget for utforsking av naturen. Kolleksjonen inneholder fottøy, ryggsekker og klær, og alt fungerer i samspill for å gi Arc’teryx’ bevegelsesfrihet, ytelse og pålitelighet, som trengs for å takle lange turer i skiftende terreng.
kr 800