Lukk
Søk
Bilde for kategori Shorts

Shorts

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Amundsen Sports Mens 7 incher Concord shorts G.dyed Desert

Stilig cord shorts til herre. 98% bomull og 2% elastane.
kr 1500

amundsen sports mens 7 incher Concord shorts G.dyed Red Clay

Stilig rød shorts. 98% bomull og 2% elastane.
kr 1500

ArcTeryx Atlin Chino Short Men's

Kroppsnære Atlin Chino Short er enkel, vellaget og allsidig. Den takler avslappet byliv, reiser over hele verden og uformelle helger. Stoffet er et middels tykt bomulls-/nylonlerret med stretch, og er behagelig, slitesterkt og elastisk slik at det får en ren passform som beveger seg med kroppen. Kilestykker i skrittet, stoff med stretch og holdbart nylon gir Atlin allsidighet til å takle mange slags spontane urbane påfunn.
kr 800

ArcTeryx Palisade Short Men's

Robust, lett, teknisk nylonshorts som gir luftgjennomtrengelig, hurtigtørkende komfort for lange og korte fotturer med og uten sekk.

Palisade Short kombinerer teknisk stoff, formålsorienterte funksjoner og ergonomisk mønster, i en design som er spesielt beregnet på fotturisme. Lette og holdbare TerraTex™ er en holdbar nylonblanding beregnet på korte og lange fotturer i varmt vær. Stoffet beskytter mot solen, tørker hurtig, sørger for god luftgjennomstrømning og har gode stretchkvaliteter. Behagelig, fukttransporterende og børstet polyesterfôr i linningen gir komfort i varmt vær og under et hoftebelte. Det integrerte webbingbeltet sikrer også at buksen sitter godt. Som en del av Arc'teryx Traverse-kolleksjonen kan Palisade Pant kombineres med fottøy, sekker og klær fra Arc’teryx for å danne et komplett system for lengre turer i villmarken.

STRØMLINJET OG ENKEL

Funksjon definerer Palisades form. Den kroppsnære passformen er strømlinjet slik at det er minst mulig overflødig stoff som kan komme i veien i tett vegetasjon eller på smale, bratte stier. Formsydde ledd og kilestykke i skrittet gir ergonomisk frihet som hjelper deg å takle bratte bakker og skiftende terreng. Lommene er nøye utvalgt og plassert for å fungere effektivt når du forflytter deg med sekk på ryggen. Strømlinjede cargolommer lukkes med en tynn, laminert glidelås, og de har en brett som gir mer effektiv oppbevaring av større gjenstander. Stikklommer for hendene gir enkel og lett tilgang til viktige småting.
kr 1000

ArcTeryx Mens A2B Chino Short Col. Rhassoul

Kroppsnær, hverdagslig, vannavvisende chinoshorts som er laget spesielt med tanke på urban sykling til og fra jobb
kr 800

ArcTeryx Mens Creston Short Light Labyrinth

Det kan bli veldig varmt når man går tur om sommeren. Creston er designet for varme dager. med et lett lerretstoff med stretch som er holdbart og svært luftgjennomtrengelig. De fem lommene gjør buksen allsidig. og et kilestykke med stretch øker bevegeligheten og komforten.
kr 900

ArcTeryx Mens Creston Short Yukon

Det kan bli veldig varmt når man går tur om sommeren. Creston er designet for varme dager. med et lett lerretstoff med stretch som er holdbart og svært luftgjennomtrengelig. De fem lommene gjør buksen allsidig. og et kilestykke med stretch øker bevegeligheten og komforten.
kr 900