Lukk
Søk

Sea To Summit

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Sea To Summit Lakenpose Reactor Extreme

THERMOLITE Reactor Extreme bruker superisolerende 110g/m3 materiale for å øke ytelsen til soveposen kraftig. Det romslige designet er litt avsmalnet fra topp til fot for å redusere vekten og øke den termiske effektiviteten, og hetten kan snøres igjen for ekstra varme når det er nødvendig. Det strikkede stoffet har også mye stretch. -Gir opp til 15°C ekstra varme i soveposen -Mumieform med fotboks -Hetten kan snøres igjen med snorlukking -Forlenger levetiden til soveposen ved å holde den ren -Den øverste kanten gjør det lettere å finne åpningen -Pakkes i sin egen Ultra-Sil-pakkspose -110g / m² Thermolite-stoff i hele posen
kr 920

Sea To Summit Lakenpose Silke Stretch Mummy

Sea to Summit silkelaken er laget av det beste og sterkeste rip-stop silkemateriale som finnes. Perfekt for sovepose, turisthytte eller budsjetthotell - denne lakenposen er mumie-formet og med hette. I tillegg er den forsynt med stretch-materiale på sidene som gjør lakenet mer fleksibelt og komfortabelt for en god natts søvn.
kr 1000

Sea To Summit Mygg Hodenett

Myggnett til bruk over hodet, justeres inn med elastisk snor rundt halsen.
kr 150

Sea To Summit Pocket Shave Cream (50 BLAD)

Har du denne i bagasjen eller sekken er du alltid ren, frisk og klar for dagens oppgaver. Passer lett i bagasje eller i sekken, størrelsen er tilpasset flybestemmelsene. Hver såpeholder, som er lukkbar, er ikke større enn en pille-eske, og i hver holder ligger 50 løvtynne såpeblad. Parfymert "grønn te", og er miljøvennlig og fosfatfri. Cirdan selger i forpakninger av 24 såpeholdere.
kr 50

Sea To Summit SPENNE 15MM KLIKKFESTE MED 1 BØYLE

Denne festebøylen erstatter ødelagte festebøyler på ryggsekker, pakksekker eller andre ting. Passer for remmer opp til 15mm bredde. Denne bøylevarianten har 1 festepinne som enkelt skrus ut eller festes på med et stjerneverktøy, mens den andre enden er en remstrammer av klem-type.
kr 80

Sea To Summit SPENNE 15MM KLIKKFESTE MED 2 BØYLER

Denne festebøylen erstatter ødelagte festebøyler på ryggsekker, pakksekker eller andre ting. Passer for remmer opp til 15mm bredde. Denne bøylevarianten har 2 festepinner som enkelt skrus ut eller festes på med et stjerneverktøy.
kr 80

Sea To Summit SPENNE 20MM KLIKKFESTE 1 PIN

Denne festebøylen erstatter ødelagte festebøyler på ryggsekker, pakksekker eller andre ting. Passer for remmer opp til 20mm bredde. Denne bøylevarianten har 1 festepinne som enkelt skrus ut eller festes på med et stjerneverktøy, mens den andre enden er klemfeste med remstrammer.
kr 80

Sea To Summit SPENNE 20MM KLIKKFESTE 2 PIN

Denne festebøylen erstatter ødelagte festebøyler på ryggsekker, pakksekker eller andre ting. Passer for remmer opp til 20mm bredde. Denne bøylevarianten har 2 festepinner som enkelt skrus ut eller festes på med et stjerneverktøy.
kr 80

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 50 Til: kr 1000
kr50 kr1000