Lukk
Søk

Sea To Summit

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Sea To Summit SEA TO SUMMIT XPOT 1,4L

Sea to Summit’s X-Series has been a popular and comprehensive range of collapsible dinnerware for years. The range was designed to be extremely compact, made from good quality materials, and a colourful addition to your pack. The X-Series has now extended into cookware with hard anodised aluminium bases allowing campstove cooking. The products collapse and nestle inside each other to form compact cooking and eating sets that to suit any activity and group size. Made from flexible food grade silicone, the collapsible X-Pots are light weight, compact and durable. All of the pieces are calibrated as measuring cups, with measurements imprinted on the inside.
kr 600

Sea To Summit SEA TO SUMMIT XPOT 2,8L

Vekt: 380 gramDimensjon: 220x205x27mmVolum: 2,8 liter

Xpot er en sammenleggbar gryte - som du kan sette direkte på turkjøkkenet ditt! Som resten av X-serien foldes gryten sammen til en flat, hendig pakke - men Xpot er utstyrt med aluminiumsbunn, som er lett og fordeler varme på en meget bra måte. Innersiden er polert slik at maten ikke fester seg, og lokket kan benyttes som understøtte når man spiser av den varme gryten. Den kompakte sammenfoldede gryten kan holde to XBowl og to Xmug, som gir superkompakt pakking.

kr 700

Sea To Summit XKETTLE 1.3 LITER

Sammenleggbar kanne for turkjøkken

Vekt: 186 gramDimensjon: 15.3 x 9cmVolum: 1,3 liter

Xkettle er en sammenleggbar kanne med aluminium bunn - du kan sette kannen rett på et kokesystem som om det var en metallkanne. Men XKettle er laget i varmebestandig, matvaresikker og BPA-fri silikon, og resultatet er en superlett og kompakt kanne. Xkettle flatpakkes når den ikke er i bruk, du sparer både plass og vekt. Xpot Kettle har plass til 2 stk Xmug ferdigpakket.
kr 550

Sea To Summit Lakenpose Reactor Extreme

THERMOLITE Reactor Extreme bruker superisolerende 110g/m3 materiale for å øke ytelsen til soveposen kraftig. Det romslige designet er litt avsmalnet fra topp til fot for å redusere vekten og øke den termiske effektiviteten, og hetten kan snøres igjen for ekstra varme når det er nødvendig. Det strikkede stoffet har også mye stretch. -Gir opp til 15°C ekstra varme i soveposen -Mumieform med fotboks -Hetten kan snøres igjen med snorlukking -Forlenger levetiden til soveposen ved å holde den ren -Den øverste kanten gjør det lettere å finne åpningen -Pakkes i sin egen Ultra-Sil-pakkspose -110g / m² Thermolite-stoff i hele posen
kr 920

Sea To Summit Lakenpose Silke Stretch Mummy

Sea to Summit silkelaken er laget av det beste og sterkeste rip-stop silkemateriale som finnes. Perfekt for sovepose, turisthytte eller budsjetthotell - denne lakenposen er mumie-formet og med hette. I tillegg er den forsynt med stretch-materiale på sidene som gjør lakenet mer fleksibelt og komfortabelt for en god natts søvn.
kr 1000

Sea To Summit Mygg Hodenett

Myggnett til bruk over hodet, justeres inn med elastisk snor rundt halsen.
kr 150

Sea To Summit Pocket Shave Cream (50 BLAD)

Har du denne i bagasjen eller sekken er du alltid ren, frisk og klar for dagens oppgaver. Passer lett i bagasje eller i sekken, størrelsen er tilpasset flybestemmelsene. Hver såpeholder, som er lukkbar, er ikke større enn en pille-eske, og i hver holder ligger 50 løvtynne såpeblad. Parfymert "grønn te", og er miljøvennlig og fosfatfri. Cirdan selger i forpakninger av 24 såpeholdere.
kr 50

Sea To Summit SPENNE 15MM KLIKKFESTE MED 1 BØYLE

Denne festebøylen erstatter ødelagte festebøyler på ryggsekker, pakksekker eller andre ting. Passer for remmer opp til 15mm bredde. Denne bøylevarianten har 1 festepinne som enkelt skrus ut eller festes på med et stjerneverktøy, mens den andre enden er en remstrammer av klem-type.
kr 80

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 50 Til: kr 1000
kr50 kr1000