Lukk
Søk

Scott

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Scott Backcountry Patrol AP 30 Kit

Backcountry Patrol AP 30 er den ultimate skredsekken for freeskiing og for deg som liker å utforske fjellet. Nye Alpride E1 system er full elektronisk og er markedets letteste elektroniske utløser system. Rask utløser mekanisme som gir deg den tryggheten i du ønsker. Stort og lett tilgjenglig oppbevaringsrom hvor du enklet får plass til det du trenger av utstyr og ekstra klær. Eget rom for spade og søkestenger. Sekken har også festesystem for ski og snowboard.

- Alpride E1 system
- A- frame bæresystem
- TUV godkjent
- Volum 30 liter
- Vekt sekk 1390 gram
- Vekt Alpride E1 System 1280 gram
- Total vekt 2670 gram
- Størrelse 60x28x19cm

Skipatruljen i Chamonix har i over 10 år samarbeidet med Scott. Sammen har de utviklet de nye Backcountry AP serien. Sekkene er designet for praktisk og aktiv bruk under ekstreme forhold.
kr 11000

Scott Decree WC Strike Pole Col. Black

Prisgunstig alpinstav i aluminium. Leveres med godt håndtak med ergonomisk grep.
ISO 7337-11
kr 500

Scott Orbit Col. White

Orbit en av de letteste støvlene på markedet. Solid skall i Pebax og myk fleksibel tunge gjør turen opp til en lek. Genialt Twinone lukkesystem gjør at man her kun trenger 2 stk spenner for å lukke støvel. Orbit er utstyrt med Dynafit tech fester og har støtdemping i såle. Innerstøvel er varm, behagelig og kan også varmebehandles og formes ved behov.
- Str. 23-31,5cm
- Vekt 1235 gram
- Vinkel 11,5 grader
- Rotasjon 60 grader
- Vibram såle
- Flex index 115
- Lest bredde 103,5mm
- ISO touring Dynafit tech insert
- Liner PWR Lite Evo Mid
- Rear hook ski/walk mekanism
Materiale:
- Pebax
kr 5500

Scott Slight 83 Inkl. Warden 13 Col. black

- Easy turn initiation
- Stable power and precise edge hold
- Smooth turn transition
- Performance tuning
- Short turn radius on groomers
- Long effective turns for off-piste
- Lightweight construction
- Better tracking
kr 9500

Scott Wms Celeste III Col. White/ Bermuda Blue

Celeste er ytteligere forbedret fra tidligere versjoner, og er en av de mest brukte i markedet. Lav vekt, samt en rekke finesser gjør denne til et sikkert valg. Bred lest gjør den svært komfortabel og her holder du godt på varmen. Støvelen er laget i superlett Grilamide materiale og har en varm innestøvel som enkelt kan varmes opp og tilpasses foten ved behov. Flex index på 120 og en nyutviklet brukervennlig ski/walk funkjson. Celeste har svært gode egenskaper også ned fra fjellet. Vibram såle med støtdemping samt innebygde Tech fester.
- Dame lest
- Str. 23-27,5
- Flex index 120
- Lestbredde 103,5mm
- Vibram såle
- Vinkel 11,5 grader
- Rotasjon 60 grader
- ISO Touring Dynafit Tech insert
- Vekt 1205 gram
- Liner PWR lite high
- Rear hook ski/walk mekanisme
Materiale:
- Grilamide
Scott sin Freeski mountanering serien er designet med en perfekt fordeling mellom vekt og funksjon. Gjennom tett samarbeide med de beste fjellguidene har Scott utviklet produkter som bryter nye grenser for hva som er mulig å få til med kombinasjon av lav vekt og funksjon.
Scott ble etablert i Sun Valley, Idaho i 1958 av Ed Scott. Scott har alltid hatt som mål å være ledende leverandør innen sine kategorier. Innovation-Technology-Design har vært slagord og førende helt siden starten. I dag er hovedkontoret i Sveits hvor utvikling og testing går hånd i hånd. Scott- No Shortcut
kr 6500

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 500 Til: kr 11000
kr500 kr11000