Lukk
Søk

Saucony

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Saucony ENDORPHIN SHIFT 2,M

Endorphin Shift 2 er en energieffektiv mengdetreningssko. Takket være SPEEDROLL-teknologien skapes kontinuerlig fremdrift som generer mer fart med mindre energitap. Endorphin Shift er mengdetreningsmodellen i serien og byr på en flott miks av stabilitet, komfort og løpeglede. Mellomsålen består av PWRRUN sammen med PWRRUN+ toppsåle som gir en god energigjenvinnende demping. 4 mm dropp kombinert med en integrert S-kurvet hardplastplate optimerer effekten av støtdempingen i PWRRUN. Dens stivhet skaper et energimaksimert springbrett for fremdriften i SPEEDROLL-teknologien. Denne teknologien har sitt grunnlag i den unike geometrien til skoen, med sin stive og avrundede konstruksjon. På denne måten skapes et samspill mellom løperen og skoen, der løperen kommer raskere til å stegavviklingen og ruller gjennom steget med lavere energiforbruk. Dette gir mindre belastning på føtter, hælsener og legger. Du får en «raskere løpsfølelse», hoften kommer i en høyere stilling og kroppen i en mer fremoverdrevet posisjon. Den stive forfoten reduserer også belastningen på plantar fascia, da tærne ikke blir presset så hardt som med en tradisjonell løpesko. FORMFIT-konstruksjonen gir en optimal passform rundt hele foten. Mellomsålen er formskåret på overdelen for å gi foten bedre støtte og komfort. Fra toppen klemmes foten ned på en behagelig og stabil måte ved hjelp av en sømløs mesh, som er kombinert med en stabiliserende 3D-printet struktur. TPU HEEL COUNTER ytre hælkappe bidrar til enda større stabilitet.

Dropp 4mm (Hæl: 38mm / Forfot: 34mm), Vekt dame 253g us8 / herre 296g us9
kr 900 kr 1800

Saucony Hurricane 23 Mens

Ny modell av Hurricane, nå 25% lettere. Lukseriøs løpesko fra Saucony. Kvikk og responsiv sko gjennom den nye PWRRUN+sålen. Sømløs mesh i toppen, som virker i sammen med skoens TPU Guidance frame. Dette gir en god stabilitet og omsvøpning av foten. Skoen har god pronasjonstøtte og fungerer godt som en mengdetreningsko. En fin sko for morsom og skadefri løping.
kr 900 kr 1990

Saucony Mens Excursion Tr15 Gtx Black

Excursion er en enkel løpesko med bra støtdemping, som er myk, fleksibel og behagelig.

Robust yttersåle med god gripeevne.
Overdel med GoreTex-membran gir deg god beskyttelse mot fuktighet.

Flott sko for deg som løper en gang i blant, eller som går mye på tur!

Drop 4mm
kr 900 kr 1800

Saucony Mens Excursion TR16 GTX Shadow/Forest Gris

Nye Excursion TR16 er en enkel løpesko med bra støtdemping, som er myk, fleksibel og behagelig.

Robust yttersåle med god gripeevne.
Overdel med GoreTex-membran gir deg god beskyttelse mot fuktighet.

Flott sko for deg som løper en gang i blant, eller som går mye på tur!

Drop 4mm
kr 1800

Saucony Mens Guide 16 Black White

Guide 16 er en mellomstabil løpesko med god komfort for korte og lange løpeturer. Skoen er lett, myk og smidig, takket være vår nyutviklede mellomsåle. Premium innersåle i PWRRUN+ for ekstra komfort. Sømløs mesh i overdelen for godt hold rundt foten og avrundet såle for dynamisk stegavvikling. Slitesterk yttersåle med optimal fleksibilitet. FORMFIT-konstruksjonen skaper god passform og komfort rundt hele foten. Overdelen består av ventilerende og sømløs mesh som holder rundt foten på en stabiliserende og bekvem måte. For beste innstegskomfort er innersålen produsert i PWRRUN+. Innersålen er også med å fordele trykk under foten i frasparksfasen. PWRRUN mellomsålemateriale er mykt og smidig samtidig som det gir god respons i stegavviklingen. Kombinasjonen av 8mm. dropp, den spenstige støtdempingen og den tydelige formskjærte mellomsålen gir en myk og smidig stegavvikling med god løpsfølelse. Pronasjonskile i TPU materiale.
FORMFIT konstruksjon med ventilerende og sømløs mesh. Pronasjonskile i TPU materiale. PWRRUN+ innleggsåle for ekstra komfort. PWRRUN mellomsåle for god demping. Slitesterk yttersåle med optimal fleksibilitet. Kategori Stabil/Mengdetrening. Dropp 8mm (Hæl: 35mm / Forfot: 27mm). Vekt herre 269g
kr 1900

Saucony Mens Ride 14 Runshield Black

Lett og smidig mengdetreningssko med god løpsfølelse.

Skoen leveres med PWRRUN+ toppsåle og PWRRUN+ mellomsåle. TRI-FLEX yttersåle med IBR+ "blown rubber" og XT900.

Skoen har RunShield i overdelen som er pustende og vannavisende. En "litt varmere" høstsko for løping på hardt underlag.
kr 1700

Saucony Mens Ride 16 Black White

Ride 16 er en nøytral løpesko med god komfort for korte og lange løpeturer. Skoen er lett, myk og smidig. Skoen harPWRRUN mellomsålemateriale. Premium innersåle i PWRRUN+ for ekstra komfort. Sømløs mesh i overdelen for godt hold rundt foten og avrundet såle for dynamisk stegavvikling. Slitesterk yttersåle med optimal fleksibilitet. PWRRUN mellomsålemateriale er mykt og smidig samtidig som det gir god respons i stegavviklingen. Kombinasjonen av 8mm. dropp, den spenstige støtdempingen og den tydelige formskjærte mellomsålen gir en myk og smidig stegavvikling med god løpsfølelse. FORMFIT-konstruksjonen skaper god passform og komfort rundt hele foten. Overdelen består av ventilerende og sømløs mesh som holder rundt foten på en stabiliserende og bekvem måte. For beste innstegskomfort er innersålen produsert i PWRRUN+. Innersålen er også med å fordele trykk under foten i frasparksfasen.
FORMFIT konstruksjon med ventilerende og sømløs mesh. PWRRUN+ innleggsåle for ekstra komfort og trykkavlastning i frasparksfasen. PWRRUN mellomsåle for god demping. Slitesterk yttersåle med optimal fleksibilitet. Kategori Nøytral/Mengdetrening. Dropp 8mm (Hæl: 35mm / Forfot: 27mm). Vekt herre 250g
kr 1800

Saucony Mens Triumph 20 Fog Mineral

Triumph 20 er vår premiumsko i det nøytrale segmentet, nå med oppdatert og lettere mellomsåle. Skoen er for deg som søker maksimal komfort for korte og lange løpeturer. Skoen gir meget god demping, samtidig som den er myk og fleksibel med god respons og løpsfølelse. Takket være PWRRUN+ materiale i både innersålen og mellomsålen får skoen maksimal demping og høy energigjenvinning under hele løpeturen. Sømløs mesh i overdelen for godt hold rundt foten og avrundet såle for dynamisk stegavvikling. Fleksibel og slitesterk yttersåle. Mellomsålen og innersålen består av vårt gode dempemateriale PWRRUN+ som er lettere, mer støtabsorberende og har høyere energigjenvinning enn tidligere dempematerialer. Kombinasjonen av 10mm. dropp, den spenstige støtdempingen og den tydelige formskjærte hælen på mellomsålen gir en myk og avlastende følelse, med mindre rotasjonskraft fra landing til maksbelastning. Dette gir en bedre løpsfølelse i stegavviklingen. FORMFIT-konstruksjonen skaper god passform og komfort rundt hele foten. Overdelen består av ventilerende og sømløs mesh som holder rundt foten på en stabiliserende og bekvem måte.
FORMFIT konstruksjon med godt hold rundt hele foten kombinert med ventilerende og sømløs mesh. PWRRUN+ Innersåle for økt energiretur og trykkutjevning. PWRRUN+ mellomsåle for maksimal og varig demping. Fleksibel og slitesterk yttersåle. Kategori Nøytral/Mengdetrening. Dropp 10mm (Hæl: 37mm / Forfot: 27mm). Vekt herre 274g
kr 2100

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 1500 Til: kr 2100
kr1500 kr2100