Lukk
Søk

Saucony

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Saucony SAUCONY JAZZ 18, W

Saucony Progrid Jazz 18 er en lett og ”rask” løpesko for deg som ønsker en kombinasjon med god komfort og løpsfølelse

Pustende mesch i overdel. Progrid hælkasset sammen med IMEVA mellomsåle for god demping. Slitesterk gummiblanding XT 600 under sammen med Flex Groves fleksibel stegavvikling.

Saucony Progrid Jazz 18 er en lett og ”rask” løpesko for deg som ønsker en kombinasjon med god komfort og løpsfølelse. En velbalansert sko med 8 mm ”drop” og Medial Support Arc for en «touch of support». Overdelen i lett pustende mesch og en komfortabel innside.

Lett og fleksibel løpesko
Vekt: M 281 gram US 9 / W 249 gram US 8
kr 1300

Saucony Mens Hurricane 22 Gris-Noir

Saucony Hurricane ISO 5 er en stabile premiumsko. Skoen gir meget god demping, samtidig som den er myk og fleksibel med god respons og løpsfølelse. Takket være Everun materiale i både toppsålen og mellomsålen får skoen maksimal demping og energigjenvinning under løpeturen. ISOFIT system sørger for økt evne til å tilpasse seg foten og sikre en dynamisk passform. En modell som passer mange ulike løpere
kr 1900

Saucony Wms GUIDE ISO Col. ViziRed/Black

Guide er en stabil, lett og smidig mengdetreningssko med god løpsfølelse. Fin kombinasjon mht. vekt og demping, sammen med en sømløs ”feeling”. EVERUN Topsole • ISOFIT dynamic upper • Engineered mesh • Medial posted midsole • PWRFOAM midsole Guide har i mange år vært en bestselger for de som søker, stabilitet i en lett modell med mye løpsfølelse. OFFSET: 8mm Heel: 27mm / Forefoot: 19mm
kr 1600

Saucony Wms Hurricane 22 Blue

Saucony Hurricane ISO 5 er en stabile premiumsko. Skoen gir meget god demping, samtidig som den er myk og fleksibel med god respons og løpsfølelse. Takket være Everun materiale i både toppsålen og mellomsålen får skoen maksimal demping og energigjenvinning under løpeturen. ISOFIT system sørger for økt evne til å tilpasse seg foten og sikre en dynamisk passform. En modell som passer mange ulike løpere.
kr 1900

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 1300 Til: kr 1900
kr1300 kr1900