Lukk
Søk

Salewa Wms Rapace GTX Shaded Spruce

Produsent: Salewa
SKU: 1321654
kr 3500
Den populære Rapacen har ikke bare fått et estetisk løft, her er det også lagt fokus på å utvikle en sko som gir mer demping,støtte og energibesparelse på nedstigningen.
For hvem har vel ikke opplevd at man står å nyter skuet etter flerfoldige høydemeter mens man samtidig må stramme opp ben, knær, rygg og ikke minst psyken til en mindre kjærkommen nedtelling av samme antall høydemeter.

Den nye midtsålen med Bilight Technology er mer ergonomisk utformet som tillater hælen mer flex og dermed gi mer naturlig demping av steget på turen ned i bratt og hardt terreng. Flex skaftet gjør at man har 20% mer utslag bakover som også bidrar til mer komfortabelt steg på tur ned samt når man skal går på flat mark. Vibram Wrap Thread Combi såle gir optimalt grep samtidig som fotbladet får ekstra god støtte.

Nytt kraftigere 1,8 mm Nubuk skin som sammen med en full gummirand gir en slitesterk støvel. 3D-Snøring og 3 F-System gjør at støvelen kan tilpasses perfekt over hele foten og gir den fleksibiliteten og støtten man trenger.
Yttermateriale: 360° gummirand 1,8 mm Nubuk skin
Linning: GORE-TEX® Performance Comfort
3D -snøring, tillater individuell tilpasning i fremfot, midtfot og skaft.
3F - systemet sikrer stabilitet, støtte og passform
Multifoot Fit footbed +, innersåle med mulighet til individuell tilpasning
Klatresnøring
Flex skaft
Vibram WTC såle
Stiv mellomsåle med Bilight Technology.
Stegjernskompatibel
Vekt - 550 g
Tilgjengelighet: På lager