Lukk
Søk
Bilde for kategori Rumpetaske

Rumpetaske

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Kavu Spectator Hofteveske Jet Black

Tøff liten hofteveske fra Kavu! Vesken har ett hovedrom med glidelås, og en liten lomme i front med glidelås. I denne vesken får du med deg mobil, nøkler, lommebok og andre viktige småting. Justerbart hoftebelte med klips.
kr 300

Kavu Washtucna Hofteveske Trail Mix

Hofteveske fra Kavu i spreke, sommerlige farger!

Vesken har et stort hovedrom, glidelåslomme i front og glidelåsromme på baksiden.
Innvendige meshlommer og glidelåslomme. Flaske/koppholder på ene siden av vesken. Justerbart hoftebelte. I denne får du med deg drikke, lunsj, mobil og andre småting på tur.
kr 550

Thule Rail Hiup Pack 4L Dark Slate

En revolusjonerende hofteveske til drikke med ReTrakt slangesystem for enkelt feste av drikkeslangen mens du holder blikket på stien.

En strukturert lomme på baksiden er til telefonen, som det er enkelt å få tilgang med en håndSykle med komfort, og gå trygt av sykkelen med uovertruffen stabilitet og pustende materialerJersey-lommer bak og på siden for rask tilgang til næringFinn og skift ut væskeslangen uten å ta øynene av stien ved å bruke den patenterte magnetiske ReTrakt-slangebeholderenHar et væskereservoir på 1,5 lHold verktøy og klestilbehør organisert i innerlommerOppbevar små gjenstander i forlommenVær synlig med refleks og festepunkt for lys
kr 1100