Lukk
Søk
Bilde for kategori Rumpetaske

Rumpetaske

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Kavu Hofteveske Cord Spectator Heritage Khaki

Hofteveske fra Kavu med to glidelåslommer og stor, god klipsspenne. Vesken har ytterduk i cord.
kr 600

Kavu Spectator Hofteveske Jet Black

Tøff liten hofteveske fra Kavu! Vesken har ett hovedrom med glidelås, og en liten lomme i front med glidelås. I denne vesken får du med deg mobil, nøkler, lommebok og andre viktige småting. Justerbart hoftebelte med klips.
kr 300

Kavu Washtucna Hofteveske Trail Mix

Hofteveske fra Kavu i spreke, sommerlige farger!

Vesken har et stort hovedrom, glidelåslomme i front og glidelåsromme på baksiden.
Innvendige meshlommer og glidelåslomme. Flaske/koppholder på ene siden av vesken. Justerbart hoftebelte. I denne får du med deg drikke, lunsj, mobil og andre småting på tur.
kr 550

Lowe Alpine Nijmegen Black 6L

Nijmegen 6 er designet med lett tur i tankene, og er oppkalt etter verdens største turarrangement, 'Nijmegen mars' i Holland. 6 liters kapasitet betyr at det er plass til alt du trenger under en dags vandring, inkludert integrerte dobbeltflasker, så hydrering er alltid tilgjengelig. En sikkerhetslomme bak med glidelås holder verdisaker trygge og lommer med hoftebelte gir enkel tilgang til nødvendigheter når du er på farten. Disse holdes stabile av en justering av hoftebelte fremover og integrert kompresjonsskjold. En forhåndsbuet form gir forbedret passform, mens polstret bakpanel og hofte finner fordeler vekten for en mer behagelig bære.

Enten du rusler eller rusler ut, holder Nijmegen 6 beltekasse med dine behov, og gir komfort og stabilitet i lange dager på føttene.
Vekt. 490g
kr 600

Thule Rail Hiup Pack 4L Dark Slate

En revolusjonerende hofteveske til drikke med ReTrakt slangesystem for enkelt feste av drikkeslangen mens du holder blikket på stien.

En strukturert lomme på baksiden er til telefonen, som det er enkelt å få tilgang med en håndSykle med komfort, og gå trygt av sykkelen med uovertruffen stabilitet og pustende materialerJersey-lommer bak og på siden for rask tilgang til næringFinn og skift ut væskeslangen uten å ta øynene av stien ved å bruke den patenterte magnetiske ReTrakt-slangebeholderenHar et væskereservoir på 1,5 lHold verktøy og klestilbehør organisert i innerlommerOppbevar små gjenstander i forlommenVær synlig med refleks og festepunkt for lys
kr 1100