Lukk
Søk
Bilde for kategori PULK

PULK

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Fjellpulken Sele, Standard M/Kryssreimer

Standard trekksele i polstret nylon. Justerbar og anatomisk formet. Avtakbare skulderremmer. Vekt 350g
kr 800

Paris Pro Expedition Pulk

Lett og smidig tur- og ekspedisjonspulk i kuldebestandig polyester. Passer perfekt for lange skiturer med opptil 60 kilo i pulken. Parispulkene kan med fordel kobles to etter hverandre ved behov, typisk første del av en lengre ekspedisjon. Materialet er mykt nok til ikke å sprekke, men konstruksjonen gjør den stiv nok til god retningsstabilitet og manøvrering over skavler og is. Flyter bra også i løs snø.

Drag:

Mange bruker bare tau å trekke pulken med, spesielt på lange turer med mye flatt terreng. Typisk løsning for Grønlandskryssing eller Sydpolen. Man kan også tilpasse og montere et stivt drag, fra f.eks. Fjellpulken eller Acapulka. Særlig i kupert terreng er den fordel med et stivt drag. Maljeforsterkede hull i fronten for innfesting av tau og/eller drag.

Rigging:
Paris Expedition Sled rigges best opp med 5 eller 6 mm tau gjennom de 10 hullene i siden. I tauene kan det brukes pakkstrikk for enkelt å stroppe fast pargasen. Som pakkposer anbefaler vi de spesialtilpassede pulkbagene fra Piteraq – 2 stk. halvbager eller 1 stk helbag passer perfekt oppi.
Mål: 150 x 50 cm
Lastevolum: Ca 240 liter
Vekt: 2.250 g
kr 900

Piteraq Paris Pack Bag 1/1 Size HD

Superpraktisk og slitesterk pulkbag designet etter spesifikasjon fra noen av norges mest erfarende Grønlandsguider. Dette er en videreutvikling av Sjur Mørdres pulkbager til en av hans Sydpol ekspedisjoner.

Nytt 210 denier N/robic Nylon med PU-coating og DWR finish gjør denne bagen veldig slitesterk. Stoffet tåler fukt og regn veldig bra. Heavy Duty versjon er laget på etterspørsel for de som vil ha mer slitestyrke og mulighet til å løfte tungt utstyr. Vi anbefaler fortsatt at man ikke skal løfte i kompresjonstropper.

4 kompresjonstropper er festet motsatt til hverandre noe som gir en jevn komprimering og sørger for en god balanse i pulken. En lang slitesterk YKK vislon toveis glidelås sørger for god åpning og lite problemer i kulde. En flapp sørger for beskyttelse av glidelås.

Ingen av sømmene er teipet, men bunnkonstruksjon er hevet for å hindre vanngjennomtrengning.

Bagen er tipasset Parispulken.

Størrelse: 224 liter, 140x40x40cm
kr 1000