Lukk
Søk
Bilde for kategori Piggsko

Piggsko

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Icebug Wms Arcus BUGrip Gtx

Arcus er navnet på en formasjon av skyer, og det er nøyaktig det denne skoen føles som med sin lave vekt og gode demping. Den kan takle dårlig vær takket være det vanntette GORE-TEX® Invisible membranet som er integrert i overdelen. Dette gjør den enda mykere og mer komfortabel enn tradisjonelle skokonstruksjoner med membran. Denne skoen er for brukeren som ønsker seg ekstra demping, enten det er for lengre løpeturer, restitusjonsøkter eller når man løper med ryggsekk. For å øke komforten og den gode løpefølelsen har den en mellomsåle med rocker for å redusere presset mot framfoten og hælen, og for å hjelpe momentet framover – noe som gir den en jevn løpeopplevelse. Mellomsålen er laget av kompresjonsstøpt EVA som gjør det mulig med to ulike naturlige fastheter, der framfoten er fastere for bedre respons i frasparket. Dette gir topp komfort på lengre løpeturer og gir allikevel god respons og en topp løpefølelse. BUGrip yttersåle har tretten dynamiske pigger som gir et pålitelig grep på alle typer vinterføre.
kr 1990 kr 2200

Icebug Wms Hova BUGrip Piggsko Black

Foret vintersko fra Icebug med pigger og semsket skinn. Perfekt på kalde vinterdager!
kr 2200

Icebug Wms Nirak2 BUGrip

Den nye modellen av Nirak-skoen er her! Denne skoen er lett som en joggesko - og varm som en vintersko. Nirak er utviklet for å være allsidig, og passer aktiviteter som lufteturer med hunden til å leke med barna de første snødekte dagene. Skoen har 16 pigger av karbidstål.
kr 1500

Icebug Wms Pace BUgrip GTX Col. Black

En av de bestselgende Icebug-skoene gjennom mange år. Perfekt for de som ikke vil ta noen sjanser i ugjestmilde vinterforhold, uansett om du er ute på søndagstur eller jobber som postbud i Canada eller Norge og alltid må levere. Reim av strekkfast Silicon låser hælen for en sikker passform, og den mellomhøye fasongen gir støtte for anklene. EVA stabilisator og mye rocker i framfoten gir en stabil plattform for raske og sunne føtter. 3M reflekser øker synligheten på mørke vinterkvelder. Isolasjonen gir komfort ned til -20 °C, noe som er perfekt for entusiastiske mosjonister så de ikke blir for varme og svette. BUGrip-sålen gir grep og lar deg drive med utendørsaktiviteter uansett hvor glatt det er.
kr 2200

Icebug Wms Pytho5 BUGrip JadeMist- Black

Pytho BUGrip har vært med oss i mange år og kombinerer egenskaper som mange stiløpere setter pris på; lavt dropp. vridningsstivhet og en romslig. beskyttende tåboks. Lett og allikevel slitesterk overdel tåler tøff bruk. Overdelen absorberer minimalt med vann og har gode vannavvisende egenskaper. Løpeegenskaper på øverste hylle med glimrende kontroll på underlaget og en lest som er designet for langdistansetrening. De dynamiske BUGrip stålpiggene gir grep på et bredt utvalg av underlag. fra våte steiner og røtter til is.
kr 1900

Icebug Wms Rover BUGrip GTX Black

Solid pigg-joggesko fra Icebug med 19 stålpigger integrert i sålen. Piggskoen kommer med Gore-Tex membran som sørger for at den holder deg tørr på beina - samtidig har skoen BOA-lisse, slik at du får på og av skoen på ett blunk.
kr 2100

Icebug Wms Rover BUGrip GTX NightSky- Aqua

Uansett om det handler om langdistanseløping midt på vinteren eller en rolig joggetur i dårlig høstvær, kan man forvente et sunt fotklima med denne allsidige skoen. Slitesterk men allikevel glatt bluesign® Polyester overdel, og en GORE-TEX® membran som holder vannet ute og føttene tørre. BOA® Fit System sikrer at overdelen passer med jevn lukking og er veldig enkel å bruke. Den vridningsstive og fulldempede mellomsålen gir, i kombinasjon med ESS-systemet, en stabil sko som beskytter mot overpronering. Bred lest og myk, tykk polstring rundt hælkappen er en kombinasjon som skaper høy komfort. Den piggfrie sålen har et mønster som er utviklet for å gripe i søle og på stein, og sammen med RB9 gummien gir den også topp grep i vintertemperaturer.
kr 2100

Icebug Wms Stavre BUGrip GTX Black

Stavre er den perfekte mellomhøye støvelen for lette vinterturer. BUGrip yttersåle har 16 stålpigger med karbidtupp og leverer pålitelig grep på ren is. Det vanntette GORE-TEX® membranet holder slaps ute og føttene tørre. Skaftet og den støttende mellomsålen resulterer i en stabil støvel som passer for lette turer. BOA® Fit System gir customtilpassing med myk, jevn stramming og er uten presspunkter. Den brede lesten, Ortholite Hybrid® innleggsåle og glatt fôr holder føttene glade på lange, aktive vinterdager.

- BUGrip® yttersåle med 16 dynamiske pigger
- Vanntett GORE-TEX® membran
- BOA® Fit System

Bærekraftige høydepunkter:
- Overdel laget av bluesign®, solution dyed og 100% resirkulert GRS-sertifisert polyester
- GORE-TEX® Performance Comfort fôr som møter standarden for Oeko-Tex® 100
- Uttakbar innleggsåle fra Ortholite Hybrid®, fôret med bluesign®, 100% resirkulert og solution dyed PET polyester
- Mellomsålen er laget med 20 % BLOOM® foam EVA
- 20 % resirkulert gummi i yttersålen
- Innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60 % nylon fra resirkulerte fiskegarn
kr 2500