Lukk
Søk
Bilde for kategori Piggsko

Piggsko

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Icebug Wms Adak ReWool BuGrip Black Grey

En godt isolert og solid vinterstøvel med premium kvalitet og bærekraftige materialer. Varm, tidløs, superkomfortabel og med et design som hedrer den skandinaviske livsstilen med aktivt friluftsliv.

Adak er en ekte eventyrstøvel for vinter, med tidløst skandinavisk design. Høyt skaft i ullfilt og oljet Nubucklær. BUGdri™ membran holder føttene tørre og Primaloft® Bio isolasjon holder dem varme. Fôret av Terry fleece gir ekstra varme og i kombinasjon med den brede lesten blir komforten veldig høy. Snøring i full lengde gjør det mulig å justere passformen, da behovet kan endres avhengig av aktivitet. Skaftet og den støttende mellomsålen gir en stabil støvel for lange gåturer i all slags vintervær. Legg til en BUGrip yttersåle og du forstår hvorfor Adak er førstevalget blant vinterstøvler.

For hva: Hiking og gåturer om vinteren.
Derfor lagde vi skoen: En godt isolert og solid vinterstøvel med premium kvalitet og bærekraftige materialer. Varm, tidløs, superkomfortabel og med et design som hedrer den skandinaviske livsstilen med aktivt friluftsliv.
- BUGrip® yttersåle med 17 dynamiske stålpigger
- BUGdri™ membran
- Isolert for kalde vinterdager
kr 2500

Icebug Wms Hova BUGrip Piggsko Black

Foret vintersko fra Icebug med pigger og semsket skinn. Perfekt på kalde vinterdager!
kr 2300

Icebug Wms Ivalo4 BUGrip Black

Ivalo BUGrip er en elsket Icebug-klasiker som nå kommer i oppdatert form!

Romsligere og enda mer bekvem passform, men fortsatt like lett på foten og med den samme smidige glidelåsen foran. Den vannavvisende overdelen er lett å holde ren, og de 16 piggene holder deg på føttene over alle isflak. Dessuten kan du gå mange, mange mil på asfalt uten å bekymre deg for at piggene slites ut.
kr 2000

Icebug Wms Nirak2 BUGrip

Den nye modellen av Nirak-skoen er her! Denne skoen er lett som en joggesko - og varm som en vintersko. Nirak er utviklet for å være allsidig, og passer aktiviteter som lufteturer med hunden til å leke med barna de første snødekte dagene. Skoen har 16 pigger av karbidstål.
kr 1600

Icebug Wms Pace 3 BUGrip GTX Black/Darkhibiscus

Flott sko fra Icebug med pigger og lissesnøring.
Skoen har refleks for bedre synlighet.
God demping og en behagelig passform gjør dette til den perfekte hverdags- og tursko.
Skoen har GoreTex-membran som holder deg tørr på beina.
kr 2200

Icebug Wms Rover BUGrip GTX Black

Solid pigg-joggesko fra Icebug med 19 stålpigger integrert i sålen. Piggskoen kommer med Gore-Tex membran som sørger for at den holder deg tørr på beina - samtidig har skoen BOA-lisse, slik at du får på og av skoen på ett blunk.
kr 1200 kr 2400

Icebug Wms Stavre BUGrip GTX Black

Stavre er den perfekte mellomhøye støvelen for lette vinterturer. BUGrip yttersåle har 16 stålpigger med karbidtupp og leverer pålitelig grep på ren is. Det vanntette GORE-TEX® membranet holder slaps ute og føttene tørre. Skaftet og den støttende mellomsålen resulterer i en stabil støvel som passer for lette turer. BOA® Fit System gir customtilpassing med myk, jevn stramming og er uten presspunkter. Den brede lesten, Ortholite Hybrid® innleggsåle og glatt fôr holder føttene glade på lange, aktive vinterdager.

- BUGrip® yttersåle med 16 dynamiske pigger
- Vanntett GORE-TEX® membran
- BOA® Fit System

Bærekraftige høydepunkter:
- Overdel laget av bluesign®, solution dyed og 100% resirkulert GRS-sertifisert polyester
- GORE-TEX® Performance Comfort fôr som møter standarden for Oeko-Tex® 100
- Uttakbar innleggsåle fra Ortholite Hybrid®, fôret med bluesign®, 100% resirkulert og solution dyed PET polyester
- Mellomsålen er laget med 20 % BLOOM® foam EVA
- 20 % resirkulert gummi i yttersålen
- Innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60 % nylon fra resirkulerte fiskegarn
kr 2500