Lukk
Søk
Bilde for kategori Piggsko

Piggsko

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Icebug Mens Adak ReWool BUgrip Black

En godt isolert og solid vinterstøvel med premium kvalitet og bærekraftige materialer. Varm, tidløs, superkomfortabel og med et design som hedrer den skandinaviske livsstilen med aktivt friluftsliv.

Adak er en ekte eventyrstøvel for vinter, med tidløst skandinavisk design. Høyt skaft i ullfilt og oljet Nubucklær. BUGdri™ membran holder føttene tørre og Primaloft® Bio isolasjon holder dem varme. Fôret av Terry fleece gir ekstra varme og i kombinasjon med den brede lesten blir komforten veldig høy. Snøring i full lengde gjør det mulig å justere passformen, da behovet kan endres avhengig av aktivitet. Skaftet og den støttende mellomsålen gir en stabil støvel for lange gåturer i all slags vintervær. Legg til en BUGrip yttersåle og du forstår hvorfor Adak er førstevalget blant vinterstøvler.

For hva: Hiking og gåturer om vinteren.
Derfor lagde vi skoen: En godt isolert og solid vinterstøvel med premium kvalitet og bærekraftige materialer. Varm, tidløs, superkomfortabel og med et design som hedrer den skandinaviske livsstilen med aktivt friluftsliv.
- BUGrip® yttersåle med 17 dynamiske stålpigger
- BUGdri™ membran
- Isolert for kalde vinterdager
kr 2500

Icebug Mens Arcus BUGrip GTX

Arcus er navnet på en formasjon av skyer, og det er nøyaktig det denne skoen føles som med sin lave vekt og gode demping. Den kan takle dårlig vær takket være det vanntette GORE-TEX® Invisible membranet som er integrert i overdelen. Dette gjør den enda mykere og mer komfortabel enn tradisjonelle skokonstruksjoner med membran. Denne skoen er for brukeren som ønsker seg ekstra demping, enten det er for lengre løpeturer, restitusjonsøkter eller når man løper med ryggsekk. For å øke komforten og den gode løpefølelsen har den en mellomsåle med rocker for å redusere presset mot framfoten og hælen, og for å hjelpe momentet framover – noe som gir den en jevn løpeopplevelse. Mellomsålen er laget av kompresjonsstøpt EVA som gjør det mulig med to ulike naturlige fastheter, der framfoten er fastere for bedre respons i frasparket. Dette gir topp komfort på lengre løpeturer og gir allikevel god respons og en topp løpefølelse. BUGrip yttersåle har tretten dynamiske pigger som gir et pålitelig grep på alle typer vinterføre.
kr 1990 kr 2200

Icebug Mens Forester BUGrip Black

Flott piggsko fra icebug med BUGrip. Pigger i karbidstål for økt slitestyrke og fantastisk grep. En elegant, vinterforet og varm sko.
kr 2200

Icebug Mens Hova Bugrip Piggsko Black

Foret vintersko fra Icebug med pigger og semsket skinn. Perfekt på kalde vinterdager!
kr 2300

Icebug Mens Nirak2 Bugrip Black

Lett som en sneaker. varm som en vinterstøvel og med et grep som kun Icebug kan levere. Nirak er designet for å være allsidig. og retter seg mot aktiviteter fra lufteturer med hunden til å leke med barna på den første snødagen. Den nedtonede overdelen av bluesign® polyestertekstil er slitesterk og lettstelt. og har refleksdetaljer for ekstra synlighet på vinterturer i mørket. Fleecefôret er varmt og komfortabelt. og sammen med medium bred lest og tårocker betyr dette topp passform og gode egenskaper når du går. Stabil mellomsåle med akkurat riktig mengde støtte. Pigget BUGrip yttersåle leverer pålitelig grep under alle vinterforhold.
kr 1600

Icebug Mens Pace 3 BUGrip GTX Piggsko Black/Petroleum

Flott sko fra Icebug med pigger og lissesnøring.
Skoen har refleks for bedre synlighet.
God demping og en behagelig passform gjør dette til den perfekte hverdags- og tursko.
Skoen har GoreTex-membran som holder deg tørr på beina.
kr 2200

Icebug Mens Pace3 BUGrip® GTX Black

En av de bestselgende Icebug-skoene gjennom mange år. Perfekt for de som ikke vil ta noen sjanser i ugjestmilde vinterforhold, uansett om du er ute på søndagstur eller jobber som postbud i Canada eller Norge og alltid må levere. Reim av strekkfast Silicon låser hælen for en sikker passform, og den mellomhøye fasongen gir støtte for anklene. EVA stabilisator og mye rocker i framfoten gir en stabil plattform for raske og sunne føtter. 3M reflekser øker synligheten på mørke vinterkvelder. Isolasjonen gir komfort ned til -20 °C, noe som er perfekt for entusiastiske mosjonister så de ikke blir for varme og svette. BUGrip-sålen gir grep og lar deg drive med utendørsaktiviteter uansett hvor glatt det er.
kr 2200

Icebug Mens Rover BUGrip GTX Black

Solid pigg-joggesko fra Icebug med 19 stålpigger integrert i sålen. Piggskoen kommer med Gore-Tex membran som sørger for at den holder deg tørr på beina - samtidig har skoen BOA-lisse, slik at du får på og av skoen på ett blunk.
kr 1200 kr 2400