Lukk
Søk
Bilde for kategori Piggsko

Piggsko

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Icebug DTS3 BUGrip GTX Col. Carbon

Teknisk sko for lange gåturer, reiser og hverdagsbruk. DTS gir større komfort med en myk polstring rundt åpningen og en bred ergonomisk lest som føttene dine vil elske.
Den eksklusive Boa® Closure System hurtigsnøringen gjør det enkelt å tilpasse skoen perfekt uten tradisjonelle lisser. Den komfortable overdelen av maskinert mesh sikrer foten god beskyttelse, stabilitet og komfort gjennom hele dagen. Den vridningsstive og fulldempede mellomsålen resulterer i en stabil sko som også beskytter mot overpronasjon. GORE-TEX® membran holder føttene tørre i sløsj så vel som i regn. BUGrip yttersåle lar deg holde farten oppe og gå avslappet uansett hvilke føreforhold vinteren kaster mot deg!
kr 2100

Icebug Mens Adak ReWool BUgrip Black

En godt isolert og solid vinterstøvel med premium kvalitet og bærekraftige materialer. Varm, tidløs, superkomfortabel og med et design som hedrer den skandinaviske livsstilen med aktivt friluftsliv.

Adak er en ekte eventyrstøvel for vinter, med tidløst skandinavisk design. Høyt skaft i ullfilt og oljet Nubucklær. BUGdri™ membran holder føttene tørre og Primaloft® Bio isolasjon holder dem varme. Fôret av Terry fleece gir ekstra varme og i kombinasjon med den brede lesten blir komforten veldig høy. Snøring i full lengde gjør det mulig å justere passformen, da behovet kan endres avhengig av aktivitet. Skaftet og den støttende mellomsålen gir en stabil støvel for lange gåturer i all slags vintervær. Legg til en BUGrip yttersåle og du forstår hvorfor Adak er førstevalget blant vinterstøvler.

For hva: Hiking og gåturer om vinteren.
Derfor lagde vi skoen: En godt isolert og solid vinterstøvel med premium kvalitet og bærekraftige materialer. Varm, tidløs, superkomfortabel og med et design som hedrer den skandinaviske livsstilen med aktivt friluftsliv.
- BUGrip® yttersåle med 17 dynamiske stålpigger
- BUGdri™ membran
- Isolert for kalde vinterdager
kr 2500

Icebug Mens Arcus BUGrip GTX

Arcus er navnet på en formasjon av skyer, og det er nøyaktig det denne skoen føles som med sin lave vekt og gode demping. Den kan takle dårlig vær takket være det vanntette GORE-TEX® Invisible membranet som er integrert i overdelen. Dette gjør den enda mykere og mer komfortabel enn tradisjonelle skokonstruksjoner med membran. Denne skoen er for brukeren som ønsker seg ekstra demping, enten det er for lengre løpeturer, restitusjonsøkter eller når man løper med ryggsekk. For å øke komforten og den gode løpefølelsen har den en mellomsåle med rocker for å redusere presset mot framfoten og hælen, og for å hjelpe momentet framover – noe som gir den en jevn løpeopplevelse. Mellomsålen er laget av kompresjonsstøpt EVA som gjør det mulig med to ulike naturlige fastheter, der framfoten er fastere for bedre respons i frasparket. Dette gir topp komfort på lengre løpeturer og gir allikevel god respons og en topp løpefølelse. BUGrip yttersåle har tretten dynamiske pigger som gir et pålitelig grep på alle typer vinterføre.
kr 1990 kr 2200

Icebug Mens Arcus Bugrip Nightsky Orange

Arcus BUGrip er den perfekte skoen for de som ser etter ekstra demping, enten det er for lengre løpeturer, rolige restitusjonsturer eller når man løper med ryggsekk. For å øke komforten og den gode løpefølelsen har Arcus en mellomsåle med rocker for å redusere presset mot forfoten og hælen og for å hjelpe bevegelsen framover ved å gi den et smidig steg. Mellomsålen har høyere tetthet i fronten for å gi mer respons i frasparket. Dette gir topp komfort på lengre løpeturer og allikevel god respons og en topp løpefølelse. Kombinert med en lett overdel med mellomfotlås. har BUGrip® yttersålen tretten dynamiske pigger som gir et pålitelig grep på alle typer vinterføre.
kr 1590 kr 2000

Icebug Mens Forester BUGrip Black

Flott piggsko fra icebug med BUGrip. Pigger i karbidstål for økt slitestyrke og fantastisk grep. En elegant, vinterforet og varm sko.
kr 2200

Icebug Mens Hova Bugrip Piggsko Black

Foret vintersko fra Icebug med pigger og semsket skinn. Perfekt på kalde vinterdager!
kr 2300

Icebug Mens Nirak2 Bugrip Black

Lett som en sneaker. varm som en vinterstøvel og med et grep som kun Icebug kan levere. Nirak er designet for å være allsidig. og retter seg mot aktiviteter fra lufteturer med hunden til å leke med barna på den første snødagen. Den nedtonede overdelen av bluesign® polyestertekstil er slitesterk og lettstelt. og har refleksdetaljer for ekstra synlighet på vinterturer i mørket. Fleecefôret er varmt og komfortabelt. og sammen med medium bred lest og tårocker betyr dette topp passform og gode egenskaper når du går. Stabil mellomsåle med akkurat riktig mengde støtte. Pigget BUGrip yttersåle leverer pålitelig grep under alle vinterforhold.
kr 1600

Icebug Mens Pace 3 BUGrip GTX Piggsko Black/Petroleum

Flott sko fra Icebug med pigger og lissesnøring.
Skoen har refleks for bedre synlighet.
God demping og en behagelig passform gjør dette til den perfekte hverdags- og tursko.
Skoen har GoreTex-membran som holder deg tørr på beina.
kr 2200