Lukk
Søk

Patagonia

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Patagonia Black Hole Pack 25L Col. Craft Pink

Superpraktisk sekk til jobb og fritid i samme materiale som Patagonias Black Hole-bager. Polstrede innvendige lommer til både pc og nettbrett, og andre lommer til småstash. Utvendig har den et glidelåsrom på lokket, et stort glidelåsrom foran
kr 1500

Patagonia Lined Knit Headband Col. Brich White

Lined Knit Headband sitter som støpt på hodet og ser fresh ut. Tøft, behagelig og varmt pannebånd produsert i resirkulerte materialer.

96% resirkulert polyester/4 % spandex. 62 gram.

kr 350

Patagonia M L/S Steersman Shirt Col. Big Sur Blue

En Patagonia-favoritt gjennom mange år! Tørker raskt, 1% organisk bomull, oppleves som luftig og komfortabel selv i varmt og fuktig klima. Defintivt en perfekt skjorte for alle slags reiser. Slim fit.
kr 900

Patagonia W Cap LW T-Shirt Col. Petoskey Purple

Superlett t-skjorte som tørker ekstremt fort!
kr 550

Patagonia W´s Torrentshell Jkt Col. Navy Blue

W Torrentshell jakke er med sine egenskaper og passform en utmerket jakke til både hverdag og aktivitet. Patagonias 2,5-lags regnjakke holder deg tørr i all slags vær. To stikklommer med glidelås og to-veis justerbar hette som kan rulles sammen og festes. Behagelig microfleece-fôr på innsiden av kragen. Glidelåslufting under ermene. Jakken kan lett pakkes ned i den ene lommen hvor det er en hempe så man lett kan feste jakken på en karabin eller en sekke-krok når man ikke trenger den. Jakken er laget av 100% resirkulert nylon ripstop og materialet er Bluesign-godkjent.
kr 1800

Patagonia Wms Torrentshell Pants Col. Black

W Torrentshell Pants er med sine egenskaper og passform en utmerket pant til både hverdag og aktivitet. Patagonias 2,5-lags regnbukse holder deg tørr i all slags vær. Den har to stikklommer med glidelås - og buksen kan lett pakkes ned i den ene lommen hvor det er en hempe så man lett kan feste buksen på en karabin eller en sekke-krok når man ikke trenger den. Formsydde knær gir optimal bevegelighet og glidelås i siden fra livet og ned gjør det enkelt å dra buksen på uten å måtte ta av støvler eller sko. Disse glidelåsene fungerer også som lufting, og buksen kan enkelt strammes nederst med borrelås. Buksen er laget av 100% resirkulert nylon ripstop og materialet er Bluesign-godkjent.
kr 1300

Patagonia Arbor Pack 26L Col. Navy Blue

Arbor Pack er en av Patagonias mest solgte modeller worldwide, og det er ikke uten grunn Retro er trendy! Modellen er i 100% resirkulert polyester belagt med en vanntett coating. Store praktiske rom og stort lokk.
kr 1000

Patagonia Market Tote Col. Harvest Haul

Praktisk, kult og miljøvennlig nett i organisk bomullscanvas. Fair Trade-sertifisert.
kr 300

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 300 Til: kr 1800
kr300 kr1800