Lukk
Søk

Patagonia

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Patagonia Black Hole Pack 25L Col. Craft Pink

Superpraktisk sekk til jobb og fritid i samme materiale som Patagonias Black Hole-bager. Polstrede innvendige lommer til både pc og nettbrett, og andre lommer til småstash. Utvendig har den et glidelåsrom på lokket, et stort glidelåsrom foran
kr 1500

Patagonia Lined Knit Headband Col. Brich White

Lined Knit Headband sitter som støpt på hodet og ser fresh ut. Tøft, behagelig og varmt pannebånd produsert i resirkulerte materialer.

96% resirkulert polyester/4 % spandex. 62 gram.

kr 350

Patagonia Lined Knit Headband Col. Elwha Blue

Lined Knit Headband sitter som støpt på hodet og ser fresh ut. Tøft, behagelig og varmt pannebånd produsert i resirkulerte materialer.
kr 350

Patagonia M Baggies Jkt Col Superior Blue

Lett, klassisk fritidsjakke med DWR-finish som holder unna en regnskur og behagelig fôr som gir god fukttransport og sørger for at jakken glir lett over klær man har under. To stikklommer med glidelås, krage som holder vinden ute og ribbestrikket kant i l
kr 500 kr 1500

Patagonia M L/S Steersman Shirt Col. Big Sur Blue

En Patagonia-favoritt gjennom mange år! Tørker raskt, 1% organisk bomull, oppleves som luftig og komfortabel selv i varmt og fuktig klima. Defintivt en perfekt skjorte for alle slags reiser. Slim fit.
kr 900

Patagonia M Line Logo Badge LW Hoody

Hettegenser laget av en blanding med økologisk bomul og polyester.
kr 800

Patagonia M Quandary Shorts - 12 in.

Allsidig og behagelig, teknisk tur- og hverdagsshorts i 94% nylon og 6% spandex. Hurtigtørkende. God passform, to lommer foran og bak og i tillegg en glidelåslomme på høyre lår. DWR-finish og solfaktor 5. 12 (3 cm) innerbenlengde.
kr 900

Patagonia M Venga Rock Knickers Col. Big Sur Blue

Capri til dame i organisk bomull.
kr 500 kr 1000

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 300 Til: kr 1800
kr300 kr1800