Lukk
Søk

Patagonia

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Patagonia M L/S Steersman Shirt Col. Big Sur Blue

En Patagonia-favoritt gjennom mange år! Tørker raskt, 1% organisk bomull, oppleves som luftig og komfortabel selv i varmt og fuktig klima. Defintivt en perfekt skjorte for alle slags reiser. Slim fit.
kr 900

Patagonia Mens Quandary Shorts - 12 in. Dolomite Blue

Allsidig og behagelig, teknisk tur- og hverdagsshorts i 94% nylon og 6% spandex. Hurtigtørkende. God passform, to lommer foran og bak og i tillegg en glidelåslomme på høyre lår. DWR-finish og solfaktor 5. 12 (3 cm) innerbenlengde.
kr 900

Patagonia Mens Torrentshell Pants Col. Black

M Torrentshell Pants er med sine egenskaper og passform en utmerket pant til både hverdag og aktivitet. Patagonias 2,5-lags regnbukse holder deg tørr i all slags vær. Den har to stikklommer med glidelås - og buksen kan lett pakkes ned i den ene lommen hvor det er en hempe så man lett kan feste buksen på en karabin eller en sekke-krok når man ikke trenger den. Formsydde knær gir optimal bevegelighet og glidelås i siden fra livet og ned gjør det enkelt å dra buksen på uten å måtte ta av støvler eller sko. Disse glidelåsene fungerer også som lufting, og buksen kan enkelt strammes nederst med borrelås. Buksen er laget av 100% resirkulert nylon ripstop og materialet er Bluesign-godkjent.

kr 1300

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 900 Til: kr 1300
kr900 kr1300