Lukk
Søk
Bilde for kategori Parkski

Parkski

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

4Frnt Click Jr. Inkl. Marker M 7

Gjennomtenkte barneski med avstemt fleks, lav svingvekt og god innsving. Tilsammen gir dette en skikkelig all-mountain twintip, som kan brukes til ALT, og som ikke setter noen begrensninger for morgendagens frikjørere. Dette er ei ski å lære, og å utvikle seg på.
kr 3000

K2 Missconduct Jr Inkl. Marker M7 EPS Binding

Missconduct jr er en fullblods twin tip ski for de minste jentene, som ønsker og leke seg i park elementer eller kjøre i bakken. Skiene har trekjerne med glassfiber. Dette gjør skia holdbar slik at den holder over tid. Missconduct jr har en liten rocker i forskia og bakskia. dette er skia for den som vil ha gode skiopplevelser.
kr 1990 kr 3500

K2 Poacher JR Inkl.Marker M 7 EPS Binding.

K2 Poacher jr er markedets mest populære twintipski for gutter. Skiene har en myk trekjerne med glassfiber som gir økt holdbarhet og lang levetid. Både framski og bakski har en liten Rocker som gir en leken og lettsvingt ski og det er nok innsving til at junior kan øve på skjærende svinger i bakken. Dette er en perfekt ski for lek og morro og starten på det som vil bli et liv med mange gode skiopplevelser.
kr 1990 kr 3500

K2 Remedy 75 Jr Inkl. Marker EPS 7.0

K2 Remedy 75 jr er markedets mest populære twintipski for jenter. Skiene har en myk trekjerne med glassfiber som gir økt holdbarhet og lang levetid. Både framski og bakski har en liten Rocker som gir en leken og lettsvingt ski og det er nok innsving til at junior kan øve på skjærende svinger i bakken. Dette er en perfekt ski for lek og morro og starten på det som vil bli et liv med mange gode skiopplevelser.
kr 1990 kr 3500

Vølkl Revolt JR Inkl. Marker 7.0 Bind

Tøff twintipski for kidsa. Full rocker gjør den lettkjørt og tilgivende. Den har full trekjerne slik at den er stabil og tåler masse juling. Innsvinget gjør at skien kjører fine svinger også i preppet bakke.
kr 2090 kr 3600